Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

εγκυμοσυνη στην εφηβεια


Recommended Posts

Ειμαι 16 χρονων και πριν 2,5 μηνες εμεινα εγκυος το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω να το κρατησω η οχι, οι γονεις μου το ξερουν και μου ειπαν οτι ειναι δικη μου αποφαση για το τι θελω να κανω.

Πραγματικα εχω αγχωθει πολυ με αυτο το θεμα γιατι ειχα ονειρα για το μελλον μ και τωρα εχω αυτο το προβλημα, επιπλεον με το αγορι που τα ειχα χωρησαμε και ενω το ξερει λεει οτι δεν ειναι δικη του ευθυνη και οτι δεν τον νοιαζει αν εγω εμεινα εγκυος.

Τι μου πρωτεινετε να κανω?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημερα κοπελα μου! Κατ αρχην να σου πω οτι αν εισαι 2,5 μηνων εγγυος, επρεπε ηδη να εχεις αποφασισει τι θα κανεις.. Το μωρακι σου εχει γινει ηδη ανθρωπακι.. Στην πραγματικοτητα εξαρτωνται ολα απ τους γονεις σου και μ αυτους πρεπει να συζητησεις, γιατι εσυ φυσικα δεν μπορεις μονη σου να μεγαλωσεις ενα παιδι στην ηλικια που εισαι, αν ομως εκεινοι ειναι προθυμοι να σε στηριξουν οικονομικα, πρακτικα και ψυχολογικα, ωστε να συνεχισεις και το σχολειο σου και τυχον σπουδες, τοτε μπορεις να προχωρησεις..Φυσικα η ζωη σου θα αλλαξει κατα πολυ, ομως με τη στηριξη της οικογενειας σου, ολα γινονται και στο κατω κατω αυτη η μικρη ψυχουλα δε φταιει σε τιποτα..

Link to comment
Share on other sites

ANASTASIA moy να σου πω τη μαυρη μου αληθεια....κατι δε μου κολλαει. τοσο μικρη και χωρισμενη με το αγορι σου, απολυτη στηριξη απο τους γονεις, ξαφνικα 2,5 μηνων να ρωτας εμας τι σου προτεινουμε?συγνωμη κοριτσι αλλα κατι δεν...

παρολα αυτα επειδη εχω λιγη ωρα να αφιερωσω, να σου πω κι εγω οτι επρεπε να εχεις ηδη αποφασισει οπως ειπε και η κοπελα παραπανω!ειναι ανθρωπακι ολοκληρο πλεον και συντομα θα το δεις και μονη σου στην αυχενικη που θα κανεις.εφοσον εχεις τη στηριξη απο τους γονεις θα σου προτεινα να το κρατησεις...αλλιως σκεψου το διπλα,ειναι ανθρωπακιπληρως σχηματισμενο με καρδουλα που χτυπα! καλη τυχη, η αποφαση δικη σου οτι κι αν σου προτεινουμε εμεις

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Link to comment
Share on other sites

αναστασια εχεις ενα αθωο παιδακι κρατησε το.αν κανεις εκτρωση σιγουρα καποτε θα το μετανιωσεις αν δεν κανεις δεν θα το μετανιωσεις ποτε!το ξερω οτι εισαι μικρη συζητησε το με την μητερα σου, θα σε βοηθησει στο μεγαλωμα του παιδιου οικονομικα και ηθικα κυριως.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...