Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Χαμηλή χοριακή

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, μετά απο 11 ημέρες καθυστέρηση έκανα εξέταση χοριακής και έδειξε πολύ χαμηλά επίπεδα. Μόνο 50. Έχω περάσει μια παλίνδρομη κύηση. Υπάρχει πιθανότητα να είναι το ίδιο?Υπάρχει πιιθανοτητα να έμεινα έγκυος αργά?Εννοώ μετα απο τις γόνιμες ημέρες μου? Ο κύκλος μου είναι 30 ημερών ή 31 ανάλογα με τις ημέρες που έχει ο μήνας

Σας ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Κοριτσι οι γιατροι την αυξηση της κοιταν κ οχι την αρχικη της τιμη.Θελουν να διπλασιαζεται.Εγω με 48,5 ήμουν εγκυος σε διδυμα.Ευχομαι καλη συνεχεια

Μακάρι να πανε ολα καλα αν και τη γιατρο μου δεντην ακουσα αισιοδοξη. Ευχαριστω για την απαντηση!!

Οι γιατροί σ'αυτές τις περιπτώσεις είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι (κι ο δικός μου έτσι ήταν).

Θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι την επόμενη χοριακή. Φαντάζομαι την Δευτέρα θα κάνεις.

Πολλές χαμηλές χοριακές εξελίσσονται κανονικά, μην απελπίζεσαι.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Ναι τη Δευτερα το πρωι θα παω. Απλα επειδη εχω κι αλλη ασχημη εμπειρια ειμαι λιγο συγκρατημενη. Ακομα και στην πρωτη εγκυμοσυνη μου που κατεληξε σε αποβολη η χοριακη ηταν περισσοτερη. Στην δευτερη μυ εγκυμοσυνη με μικροτερη καθυστερηση η χοριακη ηταν στα υψη. Αυτη κατεληξε στην κορη μου ευτυχως!!! Απλα δε θελω να ξαναπερασω τα ιδια. Ειναι δυσκολο να χανεις ενα παιδι που τοσο πολυ το θες.

Διαφημίσεις

Ναι τη Δευτερα το πρωι θα παω. Απλα επειδη εχω κι αλλη ασχημη εμπειρια ειμαι λιγο συγκρατημενη. Ακομα και στην πρωτη εγκυμοσυνη μου που κατεληξε σε αποβολη η χοριακη ηταν περισσοτερη. Στην δευτερη μυ εγκυμοσυνη με μικροτερη καθυστερηση η χοριακη ηταν στα υψη. Αυτη κατεληξε στην κορη μου ευτυχως!!! Απλα δε θελω να ξαναπερασω τα ιδια. Ειναι δυσκολο να χανεις ενα παιδι που τοσο πολυ το θες.

Σε καταλαβαίνω, το πέρασα πριν από 1,5 μήνα περίπου αν δεις το τικεράκι μου. Με την διαφορά ότι εγώ δεν έχω καν παιδί.

Λογικά έχεις καθυστερημένη σύλληψη και συνεπώς και εμφύτευση.

Θα δείξει την Δευτέρα. Ξέρω είναι μια τρέλα όλο αυτό που περνάς αλλά δε μπορείς να κάνεις κάτι. Αν είναι να μέινει το έμβρυο θα μείνει.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπερα, σημεραεκανα τη χοριακη και ηταν 192,5. Ανεβηκε ικανοποιητικα νομιζω. Η γιατρος μου ειπε να ξανακανω την αλλη Δευτερα γιατι ειναι πολυ χαμηλη ακομα αλλα εγω ειμαι αισιοδοξη!!!

• 3 months later...

καλησπέρα!θα ήθελα και εγώ να σας πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.στις 7 Οκτωβρίου μου ήρθε περίοδος με διαφορετική ροή από ότι συνήθως (στην ώρα της).στα τελειώματα της ξεκινάει πάλι το αίμα με διαφορετική ροή και χρώμα ,τη μια ήταν λίγο κόκκινο την άλλη λίγο καφέ την άλλη πάλι καθόλου .πήρα το γιατρό του λέω το συμβάν και μου λέει είναι άγχος .μιλάω με τη κουμπάρα μου που είναι κτηνίατρος της λέω τι γίνεται και μου λέει είσαι έγκυος. αυτό δε γίνεται γιατί έχω περίοδο και μου κανε τεστ να δεις .κάνω τεστ θετικό και για σιγουριά κάνω και μια χοριακή και αυτή θετική με 105,20 μονάδες, όλο αυτό έγινε την πέμπτη 16 του μηνά .πήρα τ γιατρό ξαφνιάστηκε και μου είπε πάρε το ουτρατζισταν και κανε επανάληψη τη δευτέρα 20 του μήνα να δούμε. Σήμερα λοιπόν την επανέλαβα .οι μονάδες ήταν 211,30 και η μικροβιολογος μου είπε οτι δεν είναι καλές και ότι υπάρχει πρόβλημα στη κύηση .ενημέρωσα το γιατρό και μου είπε να επαναλάβω τη χοριακη την τετάρτη .έχω αγωνιά και άγχος και σκέφτομαι συνέχεια τα λόγια της μικροβιολογου .έχει περάσει κανείς κάτι αντίστοιχο ?(υπόψιν έχω ακόμα το σκηνικό με την εναλλαγή του αίματος ).ευχαριστώ πολύ..

Διαφημίσεις