Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Είδα το άστερι μου πρόωρα...

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια που μου λείψατε τόσες μέρες....

Πρίν ξεκινήσω να σας λέω για την απίστευτη γρήγορη εμπειρία μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που δώσατε στον άντρα μου.

Ευτηχώς βρέθηκε λύση, θα κρατηθεί στο Μητέρα γιά όσο καιρό χρειαστεί και εμείς θα υπογράφουμε συναλλαγματικές και όταν θα πληρωνόμαστε από το ΙΚΑ θα τους τα δίνουμε όποτε και κοντά μας θα είναι, και να μην μεταφερθεί τώρα που παίρνει τα πάνω της.

Την Παρασκεύη λοιπόν 17/10 άρχισα σιγά σιγά να προετοιμάζομαι και ψυχολογικά και σωματικά. Πολύ άγχος και κλάμα το βράδυ όσο πλησιάζε η ώρα, όσπου έφτασε η ώρα 6 και ετοιμαζόμασταν και προς το παρών ηθικό ακμαιότατο.

Φτάνουμε στην παραλαβή αποχαιρετώ τον αντρούλη μου και μπαίνω μέσα για την προεγχειριτική προετοιμασία. Μέχρι τότε ήμουν σχετικά κάλά....

Μετά με κατεβάσαν σε εκείνα τα δωματιάκια που μετράν τον σφυγμό τον μπουμπουκιών μας και βάζουν την επισκληρίδιο η οποιά πονάει λιγάκι. Είχε έρθει και όντρας μου μέσα για συμπαράσταση και φυσικά και ο γιατρός μου ο οποίος είχε και αυτός ένα σχετικό άγχος για την εξέλιξη της μικρής μου.

Πάντως βρε κορίτσια είχα μέχρι εκείνη την ώρα ένα απίστευτο κουράγιο, κατά την διαρκεία αφού άρχισα να μουδιάζω και να μην αισθανομαι τα ποδαράκια μου και την κοιλιά μου κατά της 10:30 με καθοδηγούν για το χειρουργείο εκεί τα είδα όλα πραγματικά μου ήρθε το άγχος να τρέμω σαν το ψάρι, να μην μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Μπήκα μέσα με ετοιμάσαν και εκεί μου βάλαν και το παραβάν μπροστά μου και αρχίσαν, εκεί που κατάλαβα τα πάντα χώρις βέβαια να πονάω ήταν όταν με πιέζαν τρομέρα θαρρείς και θα έβγαζα τα σωθικά μου, τελικά την βγάλαν και άκουσα το πρώτο κλαματάκι της εκεί πλάνταξα στο κλάμα κορίτσια.... την είδα μικρή μικρή κατακόκκινη δεν ήξερα πραγματικά για ποίον από όλους τους λόγους έκλαιγα. Γεννηθηκε 1,100 και την βάλαν αμέσως στην εντατική και εμένα με ανεβάσαν στο δωμάτιο..... Κάθισα 5 μέρες και 2 φορές την ημέρα κατεβαίναμε να την βλέπουμε, το ευχάριστο ήταν ότι ανέπνεε μόνη της. Τώρα το μπουμπουκι μου έχει βρεί το χρώμα της και την ταίζουν λιγάκι πάει πολύ καλά και χαίρομαι απίστευτα.

Σύγγνώμη άν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πώ την εμπειρεία μου, που δεν πίστευω στα μάτια μου που έχω ένα όλοδικο μου παιδάκι.

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια που μου λείψατε τόσες μέρες....

Πρίν ξεκινήσω να σας λέω για την απίστευτη γρήγορη εμπειρία μου θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την βοήθεια που δώσατε στον άντρα μου.

Ευτηχώς βρέθηκε λύση, θα κρατηθεί στο Μητέρα γιά όσο καιρό χρειαστεί και εμείς θα υπογράφουμε συναλλαγματικές και όταν θα πληρωνόμαστε από το ΙΚΑ θα τους τα δίνουμε όποτε και κοντά μας θα είναι, και να μην μεταφερθεί τώρα που παίρνει τα πάνω της.

Την Παρασκεύη λοιπόν 17/10 άρχισα σιγά σιγά να προετοιμάζομαι και ψυχολογικά και σωματικά. Πολύ άγχος και κλάμα το βράδυ όσο πλησιάζε η ώρα, όσπου έφτασε η ώρα 6 και ετοιμαζόμασταν και προς το παρών ηθικό ακμαιότατο.

Φτάνουμε στην παραλαβή αποχαιρετώ τον αντρούλη μου και μπαίνω μέσα για την προεγχειριτική προετοιμασία. Μέχρι τότε ήμουν σχετικά κάλά....

Μετά με κατεβάσαν σε εκείνα τα δωματιάκια που μετράν τον σφυγμό τον μπουμπουκιών μας και βάζουν την επισκληρίδιο η οποιά πονάει λιγάκι. Είχε έρθει και όντρας μου μέσα για συμπαράσταση και φυσικά και ο γιατρός μου ο οποίος είχε και αυτός ένα σχετικό άγχος για την εξέλιξη της μικρής μου.

Πάντως βρε κορίτσια είχα μέχρι εκείνη την ώρα ένα απίστευτο κουράγιο, κατά την διαρκεία αφού άρχισα να μουδιάζω και να μην αισθανομαι τα ποδαράκια μου και την κοιλιά μου κατά της 10:30 με καθοδηγούν για το χειρουργείο εκεί τα είδα όλα πραγματικά μου ήρθε το άγχος να τρέμω σαν το ψάρι, να μην μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Μπήκα μέσα με ετοιμάσαν και εκεί μου βάλαν και το παραβάν μπροστά μου και αρχίσαν, εκεί που κατάλαβα τα πάντα χώρις βέβαια να πονάω ήταν όταν με πιέζαν τρομέρα θαρρείς και θα έβγαζα τα σωθικά μου, τελικά την βγάλαν και άκουσα το πρώτο κλαματάκι της εκεί πλάνταξα στο κλάμα κορίτσια.... την είδα μικρή μικρή κατακόκκινη δεν ήξερα πραγματικά για ποίον από όλους τους λόγους έκλαιγα. Γεννηθηκε 1,100 και την βάλαν αμέσως στην εντατική και εμένα με ανεβάσαν στο δωμάτιο..... Κάθισα 5 μέρες και 2 φορές την ημέρα κατεβαίναμε να την βλέπουμε, το ευχάριστο ήταν ότι ανέπνεε μόνη της. Τώρα το μπουμπουκι μου έχει βρεί το χρώμα της και την ταίζουν λιγάκι πάει πολύ καλά και χαίρομαι απίστευτα.

Σύγγνώμη άν σας κούρασα αλλά ήθελα να σας πώ την εμπειρεία μου, που δεν πίστευω στα μάτια μου που έχω ένα όλοδικο μου παιδάκι.

Ευχομαι κυριολεκτικα μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα παρα πολυ καλα και να ειστε συντομα στο σπιτι σας!

Θα ειναι δυνατη η μικρουλα σας θα δεις, να εχεις θετικη και καλη διαθεση και να εισαι διπλα της κι ολα θα πανε τελεια....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

τι μου θύμισες βρε gatoni! πάντως το Μητέρα έχει εξαιρετική μονάδα, μην ανησυχείς.

ΤΟ ΙΚΑ τα πληρώνει όλα τα έξοδα οπότε αξίζει να την κρατήσετε.

Αν θες πληροφορίες για τους γιατρούς της μονάδας πες μου με πμ.

¨Ολα καλά θα πάνε, σε λίγο καιρό θα το έχεις σπιτάκι σου το μωράκι σου! εύχομαι να έρθει πολύ συντομα αυτή η στιμγη.

να σου ζήσει

Gatonaki πολυ χάρηκα που διάβασα το μήνυμά σου ... ευχομαι απο καρδιας ότι καλύτερο για το μπουμπουκάκι σας κοριτσάκι μου ... η μικρή αγωνίστριά σας θα τα καταφέρει!!! Με το καλό σύντομα να την έχετε σπίτι σας και στην αγκαλιά σας!!! Εννοείται πως συνεχίζουμε να στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια :wink: Φιλιά!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Να μας κουρασες;;;ε οχι δα!να μας ζαλιζεις συχνα με τα νεα της πιο μικρης δυναμικης μπεμπας του φορουμ!ολα να σας πανε καλα και με το καλο να ερθει σπιτακι της. :)

05cca21361e61b054207c8547f20bdaf.jpg

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΥΛΑΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Κ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!

ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Να σου ζησει γλυκια μου η κουκλιτσα παντα γερη και δυνατη!!!!πολυ χαιρομαι που πηγαν ολα κατ ευχην και ειστε και οι δυο σας καλα,μην ανυσηχεις για τιποτα με το καλο να πατε οικογενειακως στο σπιτι σας :D

Γατονι μου τωρα ενημερωθηκα για την περιπετεια σας κ το ευτυχες τελικο αποτελεσμα.

Ολα καλα λοιπον, να σας ζησει η μικρη γερη δυνατη κ ευτυχισμενη.

Θα εχουν ολα αισιο τελος κ θα την παρετε σπιτι σας σε πολυ λιγο.

Χιλιες ευχες!

1662403zft46btef8.jpg

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πιό ζεστές ευχές σας που πιστέψτε με πιάνουν τόπο.. Στο μικρό μου γατάκι άρχισαν από προχθές να του δίνουν αραιωμένο γαλατάκι και ανέβηκε 10 γρ. είναι πολύ γλύκα και πολύ ήρεμη φαίνεται να προσαρμόστηκε, την σκέφτομαι συνέχεια...

ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΑΣ!1.100 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ !ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ SOS!!!EIXE ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ το πλασματάκι σου! εύχομαι κάθε ευτυχία και κυρίως ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!

Το μόνο που θέλω να σχολιάσω απ την περιγραφή που μας έκανες... για να μην νιώθεις τύψεις καλό μου γατόνι, είναι ότι το τρέμουλο που είχες που λες... δεν ήταν απ το άγχος σου ή κάτι άλλο

Κακώς δεν σε ενημέρωσαν... μια συνήθης παρενέργεια της επισκληρειδίου είναι :wink: το είχα κι εγώ :wink: