Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

πηγα σημερα στο αγλαια κυριακου τη μικρη μου στα εξωτερικα ιατρεια στον παιδιατρο γιατι εχουμε γαστρεντεριτιδα.ειχε τοσο πολυ κοσμο και καθολου εξαερισμο με παιδακια που σαφως ειναι αρρωστα απο γριπη κτλ.η δικια μου πνευμα αντιλογιας καθοτανε κατω και ουρλιαζε στα πατωματα και εγω με τα μαντηλακια να της καθαριζω τα χερια συνεχεια.υπαρχει περιπτωση να κολλησε τιποτα?δεν ειμαι μυγγιαγιχτη απλα επειδη ηδη εχει ταλαιπωρηθειμην κολλησει στα καλα καθουμενα και τιποτα αλλο:confused:εχει τυχει αναλογο περιστατικο σε καμια μαμα?

Διαφημίσεις

καλησπέρα. Μας έτυχε πριν από δύο χρόνια. Μάλιστα κάναμε και εισαγωγή γιατί η μικρή είχε μαύρα κακά. Δεν υπήρχε οργάνωση (βάλανε 2 μηνών μωρο στο ίδιο δωμάτιο με παιδιά 14 χρονών). Δεν υπήρχε στοιχειώδης κουζίνα για να φτιάξω το γάλα του μωρού (ένα πετρογκαζ μεσ'τη λίγδα, ένας τετζερης χωρίς χερούλια και αλλα...). Το αποκορύφωμα : για να καθαρίσουν το πάτωμα από εμετό χρησιμοποίησαν το σαπούνι για τα χέρια. Γενικά ήταν τόσο βρώμικα που την Δευτέρα το πρωί υπέγραψα με δική μου ευθύνη και πήγα το παιδί στο Παιδων Πεντέλης. Μετά απο αυτό της έκανα ιδιωτική ασφάλεια γιατί δεν θέλω να την ξαναπάω με τίποτα..

csdRp2.png

SpIfp2.png

μα και εγω εννοειτε οτι πηγα γιατι εκανε διαρροια με αιμα και οπως καταλαβαινεις τρομοκρατηθηκα αλλα ευτυχως ειναι συνηθες φαινομενο μου ειπε ο παιδιατρος και ο χειρουργος αλλα δεν μπορουσα να περιμενω μεχρι την δευτερα γιατι ουτως η αλλως εγω μενω πεντελη.το νοσοκομειο ειναι 10 λεπτα με τα ποδια και σαφεστατα εκει ειναι πολυ καλυτερα γιατι την πηγα και εκει την τριτη που μας περασε...απλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν υπηρχε τιποτα να αεριζετε ο χωρος βρε παιδι μου:mad::mad:τουλαχιστον στη πεντελη εχει παραθυρα και τα ανοιγεις να μπαινει φρεσκος αερας.τελος παντων:confused::confused: ευχομαι και γω να μην κολησσε τιποτα αν και δεν ηρθε σε αμεση επαφη με παιδακι απλα εκανα αμαν και πως να τη σηκωνω απο τα πατωματα:shock::shock:

πηγα σημερα στο αγλαια κυριακου τη μικρη μου στα εξωτερικα ιατρεια στον παιδιατρο γιατι εχουμε γαστρεντεριτιδα.ειχε τοσο πολυ κοσμο και καθολου εξαερισμο με παιδακια που σαφως ειναι αρρωστα απο γριπη κτλ.η δικια μου πνευμα αντιλογιας καθοτανε κατω και ουρλιαζε στα πατωματα και εγω με τα μαντηλακια να της καθαριζω τα χερια συνεχεια.υπαρχει περιπτωση να κολλησε τιποτα?δεν ειμαι μυγγιαγιχτη απλα επειδη ηδη εχει ταλαιπωρηθειμην κολλησει στα καλα καθουμενα και τιποτα αλλο:confused:εχει τυχει αναλογο περιστατικο σε καμια μαμα?

Οχι μην ανυσηχεις ειναι μεγάλη τωρα εχει δυνατο οργανισμό

Και εμεις στα επείγοντα 100 φορές έχουμε παει και ο μικρός σερνόταν στο πάτωμα. Διενυκτέρευσαμε και εκει δυο φορές, την μια φορά σε αθθουσα με παιδια με ενα σωρο αναπνευστικά προβλήματα αλλα τιποτα δεν πάθαμε... Οσο μεγαλώνουν μην φοβάσαι

Αν μπορεις την επόμενη φορά βάλε εκείνο το αντισηπτικό στα χεράκια της, θα το έχουν και στο νοσοκομείο

Διαφημίσεις

Αυτός είναι ο εφιάλτης μου. Το μόνο εξτρα έξοδο που κάνουμε και να 'μαστε καλά να συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι η ιδιωτική άσφάλεια πέραν της δημόσιας για τα παιδιά. Σε ιδιωτικό πήγαμε όσες φορές χρειάστηκε, φτου φτου, μακριά, και ευτυχώς, μας καθοδήγησαν που θα κάτσουμε ώστε να μην "αρπάξουμε" κάτι απ' τα άλλα άρρωστα παιδάκια.

Κυρίως όταν τρέξαμε για το μωρό, 2,5 μηνών που είμασταν, φρόντισαν να μην έχουμε ίωση στον θάλαμο.

εγω παθαινω σοκ με τα νοσοκομεια γενικοτερα.η μονη φορα που μπηκα νοσοκομειο ηταν οταν γεννησα (καισαρικη)οποτε απλα δεν τα μπορω ποσο μαλλον για το παιδι μου;) ενταξει παιδακι ειναι καποια στιγμη θα αρρωστησει αλλα τετοιο χαλι και μπαχαλο δε το περιμενα.βεβαια εχουν τους καλυτερους γιατρους και το πιστευω αυτο.μακαρι να πανε καποια στιγμη καλα τα οικονομικα μου και να κανω μια ιδιωτικη ασφαλεια που αχρειαστη να ναι.ασε που περιμενα και 4 ωρες αναμονη:confused: ευχαριστω κοριτσια για τις απαντησεις σας:) αληθεια ποσο κοστιζει περιπου μια ιδιωτικη ασφαλεια?

Φυσικά είναι πολύ καλοί οι γιατροί στα δημόσια (Παίδων), όταν όμως τρέξεις στα επείγοντα για μια απλή πρώτη διάγνωση, ίωση, λοίμωξη ή κάτι άλλο απλό (παραπομπή τηλεφωνική παιδιάτρου σου), πας εκεί και συνήθως αμέσως έχεις περίθαλψη. Οταν όμως είναι κάτι πιο σύνθετο (μικροχειρουργική κλπ) δεν το συζητάμε. Παίδων που υπάρχει η εμεπειρία, εμείς έτσι έχουμε σκεφτεί.

690 το χρόνο για όλους μας, απεριόριστο όμως. Καλύπτει τα πάντα. Με ένα ομαδικό θα σου κοστίσει για 2 παιδιά το πολύ 130/χρόνο. Πληρώνεις 20% σε κάθε εξέταση (όπως και στο εοπυυ) και μαζί με τον εοπυυ δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα σε ιδιωτικό σε νοσηλεία. Ολοι οι γιατροί δωρεάν.