Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

4 μηνων και δεν κραταει κεφαλι.. sos

Recommended Posts

γεια σας.. θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω.. εχω ενα κοριτσακι που αυριο γινεται 4 μηνων.. ολα της ειναι φυσιολογικοτατα εκτος απο ενα πραγμα.. δεν κραταει το κεφαλακι της.. οταν ομως την βαζω μπρουμητα το σηκωνει κανονικοτατα και πολυ ψηλα μαλιστα... αντιθετως οταν την εχω στην αγκαλια η καθιστη, το κεφαλακι της πεφτει μπροστα.. γιατι? ειναι φυσιολογικο? να σημειωσω οτι πισω δεν πεφτει ποτε μα ποτε, μονο μπροστα...

Διαφημίσεις

γεια σας.. θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω.. εχω ενα κοριτσακι που αυριο γινεται 4 μηνων.. ολα της ειναι φυσιολογικοτατα εκτος απο ενα πραγμα.. δεν κραταει το κεφαλακι της.. οταν ομως την βαζω μπρουμητα το σηκωνει κανονικοτατα και πολυ ψηλα μαλιστα... αντιθετως οταν την εχω στην αγκαλια η καθιστη, το κεφαλακι της πεφτει μπροστα.. γιατι? ειναι φυσιολογικο? να σημειωσω οτι πισω δεν πεφτει ποτε μα ποτε, μονο μπροστα...

Kalhmera koritsi mou min anxonese siga siga tha to sikoni kai otan tin exeis agkalia h kathisti, ftani pou otan tin exeis mproumhta vlepeis oti sikoni to kefalaki tis 6 mhnon tha to kani kai apo moni tis

Gia kaliteri voithia http://www.lovebaby.gr/%CE%91%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BC%CF%89%CF%81%CF%8C/node/5.html

XabOp3.png

QMaEp3.png

Κοριτσι καλημερα.Σε καταλαβαινω γιατι κ εγω ειχα περασει απο διαφορα σταδια παρατηρησης του μωρου γιατι ηταν προωρο πολυ κ παρατηρουσαμε κ τη λεπτομερεια.Εχω την εντυπωση πως ειναι λιγο νωρις για να κραταει πληρως το κεφαλακι του αλλα δε θυμαμαι κ καλα να μη σε μπερδεψω.Παρε τηλ το γιατρο κ ρωτα να σε ενημερωσει./μην ανησυχεις απλα εχε τα ματια σου ανοικτα.

Είναι μικρούλα η ζουζου σου ακόμα! Αφού το σηκώνει όταν είναι μπρούμητα, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχείς. Πάρε βέβαια και τη γνώμη του γιατρού για να σου φύγει η έννοια!

4 μηνών συνήθως αρχίζουν και στηρίζουν το κεφαλάκι τους όταν τα κρατάμε, αλλά ως γνωστόν το κάθε παιδάκι έχει τους δικούς του ρυθμούς και πολύ συχνά απο κει που δεν κάνουν κάτι την επόμενη ημέρα το κάνουν. Εφόσον σηκώνει το κεφάλι όταν την βάζεις μπρούμητα πραγματικά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όταν είναι ξαπλωμένη και την τραβάς απο τα χεράκια προς την καθιστή θέση ευθυγραμμίζεται καθόλου το κεφαλάκι με το σώμα? Αν την κρατήσεις στον αέρα στηρίζοντας την κοιλιά της στο χέρι σου το σωματάκι της το κρατάει σε ευθεία ή πεφτει σαν να χύνεται γύρω απο το χέρι σου? Μπορείς να την βάζεις λίγο περισσότερο μπρούμιτα μέσα στην ημέρα για να εξασκεί τους μυες και θα δεις ότι είναι θέμα ημερών να στηρίψιε καλύτερα το κεφαλάκι. Φυσικά ο παιδιατρός σας είναι ο πιο κατάλληλος για συμβουλές!

Διαφημίσεις

Ψυχραιμια...κι εγω ως παιδι δεν κραταγα το κεφαλι μου,και μαλιστα για 12+ μηνες.Γενικοτερα κινητικα ειχα μια μικρη χρονικα υστερηση,που δεν σημαινε απολυτως τιποτα για την συνεχεια δεδομενου των αθλητικων μου επιδοσεων.

αχ κοριτσι ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.. σημερα πηγα στην γιατρο η οποια το εξετασε και νευρολογικα το βρηκε μια χαρα.. οταν το σηκωσε απο τα χερακια το κεφαλι της δεν πηγαινε πισω -αλλωστε ποτε δεν πεφτει προς τα πισω- και κλασικα επεσε προσ τα μπροστα.. οταν το σηκωσε στα χερια ορζοντια, δεν 'χυθηκε' το σωματακι της.. αντιθετως μολις την καθησε στον ποπο της το κεφαλακι παλι γυρμενο μπροστα και να μην το σηκωνει.. και η γνωματευση....οτι ειναι μια χαρα απλα αργει λιγακι και να περιμενω.. τα μωρακια λεει με υποτονια ή γενικα με καπιοο προβλημα δεν κρατανε καθολου το κεφαλακι, ουτε μπρουμητα.. αρα υπομονη και ξανα υπομονη :? και φυσικα καλο κουραγιο σε ολες μας..

αχ κοριτσι ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.. σημερα πηγα στην γιατρο η οποια το εξετασε και νευρολογικα το βρηκε μια χαρα.. οταν το σηκωσε απο τα χερακια το κεφαλι της δεν πηγαινε πισω -αλλωστε ποτε δεν πεφτει προς τα πισω- και κλασικα επεσε προσ τα μπροστα.. οταν το σηκωσε στα χερια ορζοντια, δεν 'χυθηκε' το σωματακι της.. αντιθετως μολις την καθησε στον ποπο της το κεφαλακι παλι γυρμενο μπροστα και να μην το σηκωνει.. και η γνωματευση....οτι ειναι μια χαρα απλα αργει λιγακι και να περιμενω.. τα μωρακια λεει με υποτονια ή γενικα με καπιοο προβλημα δεν κρατανε καθολου το κεφαλακι, ουτε μπρουμητα.. αρα υπομονη και ξανα υπομονη :? και φυσικα καλο κουραγιο σε ολες μας..

Etsi eine koritsi mou otan prokite gia ta paidia mas ola ta skeutomaste kai ola mas pernane apo to mualo xalarose kai apolause tin koritsara sou h panagia na eine panta mazi tis

XabOp3.png

QMaEp3.png

Διαφημίσεις

τα μωρακια λεει με υποτονια ή γενικα με καπιοο προβλημα δεν κρατανε καθολου το κεφαλακι, ουτε μπρουμητα.. αρα υπομονη και ξανα υπομονη :? και φυσικα καλο κουραγιο σε ολες μας..

Ακριβώς τα μωράκια με υποτονία φαίνονται..μην ανησυχείς πολύ σύντομα δεν θα θαυμ΄σαι καν αυτές σου τις ανησυχίες!