Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΚΠ και εγκυμοσυνη

Recommended Posts

Καλημερα σας κοριτσια ειμαι η Ελενη 32 ετων καινουργια στο foroum σας πασχω απο ΣΚΠ εδω και 3 μηνες εχω σταματησει οποιαδηποτε αγωγη που εκανα και προσπαθουμε για μωρακι.Ητελευταια μου περιοδος ηταν 14 μαιου,εδω και 6-7 ημερες εχω τρελη συχνουρια δηλαδη ανα τεταρτο στην τουαλετα,αρκετα υγρα,τραβηγματα αριστερα και δεξια χαμηλα στη κοιλια μου, εχει πριστει και πονα το στηθος μου,νυσταζω συνεχεια,η θερμοκρασια μου εδω και μια εβδομαδα σχεδον κυμενετε απο 37 εως 37,4 και πονα αρκετα η μεση μου.Να συμπληρωσω οτι πριον 2 μερες ενιωσα εναν πολυ δυνατο πονο χαμηλα σα σουβλια για λιγα λεπτα,ο οποιιος μετα περασε.Πηγα εχετες στο νοσοκομειο λογο της συχνουριας εκανα ολες τις απαραιτητες εξετασεις μη τυχον και ειναι καμια ουρολοιμοξη αλλα ολα ηταν πεντακαθαρα.Μουκαναν και τεστ εγκυμοσυνης με οιυρα ομως το οποιο ηταν αρνητικο.εκανα και κολπικο υπερυχο οπως και κοιλιακο οι οποιοι δεν εδειξαν κατι. ολα στη θεση τους χωρις κανενα προβλημα.Μετα μου ειπαν απλα να πινω νερα και με στειλανε σπιτακι μου.Θα τρελαθω κοριτσια υπαρχει περιπτωση θεωρειτε να ειναι μια συληψη τοισο πολυ προσφατη η οποια ακομη να μη φαινετε κατι?:(

Διαφημίσεις