Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

διδυμη κυηση!!!

Recommended Posts

καλησπερα στην ομορφη παρεα!!

λοιπον ας αρχισω τη δικη μου ιστορια!!

ειμαι 28 χρονων κ μετα απο 1 χρονο γαμου εμεινα εγκυος τον νοεμβρυο(εχω αρκετες συνδρομο πολυκυστικων)ο γιατρος το θεωρησε καθαρα θεμα τυχης το οτι εμεινα μεσα σε ενα χρονο,δυστυχως το φεβρουαριο παλλιδρομησε η κυηση,εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου,εκανα αποξεση κ 2 μηνες ημουν χαλια ψυχολογικα,κ ειχα πληρη αποχη απο τον συζηγο,

παω για υπερυχο προληπτικα στις 13απριλιου γιατι ειχα 18 μερες αιμα κ καφε λογω αποξεσης,ο γιατρος με ειδε μια χαρα κ μου λεει ολα τελεια,εχεις κ ενα μεγαλο ωραιο ωαριο στην δεξια ωοθηκη,κ του λεω ωχ ακομα δεν εχει σταματισει αυτη η περιοδος θα ερθει κ αλλη ?κ μου λεει ναι σε 10 μερες περιπου..

η πρωτη ελευθερη επαφη μας εγηνε στις 22 απριλιου.....κ ω του θαυματος ακομα δεν μπωρω να το πιστεψω...εμεινα με την πρωτη,τωρα ειμαι 6 εβδομαδων κ το σοκ...συνεχιζεται...εχω δυο σακους με 2 εμβρυακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι θαυμα ειναι αυτο ??τι δωρο μου προσφερε η παναγια μας??δεν μπωρω να το πιστεψω!!!

εχω μια απορια αμως στην πρωτη παλλιδρομη ειχα τρελες αναγουλες που με καθηλωσαν στο κρεβατι 1 μηνα...τωρα απολυτως τιποτα!!

πως γινεται αυτο ρε κοριτσια??στην δυδυμη εχεις πιο πολλα συμπτωματα..ειναι φυσιλογικο να μην νιωθω τιποτα???

Διαφημίσεις

ετσι λέγανε και σε εμένα,πάντως εγω προσωπικά είχα μόνο αναγούλες από τον 2-3 μηνα από ότι θυμάμαι ,ισως να φταίει ότι τα διδυμάκια μου είναι αγόρια (ενώ λένε ότι τα κορίτσια φερνουν περισσότερες αναγούλες-εμετους).Με το καλό σου εύχομαι!!!

Καλησπέρα!

Κι Εγώ δεν είχα παρα ελάχιστα συμπτώματα. Και καθόλου αναγουλες. Κι εμένα με ανησυχούσε πολύ αλλα τελικά άδικα. Γενικά πάντως επειδή η δίδυμη κυηση είναι κομματάκι δύσκολη θέλει αρκετή ξεκούραση και προσοχή!

Ευχομαι το καλύτερο!!!

OTSwp2.png

B6DFp2.png