Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ SOS!!

Recommended Posts

Καλησπέρα!,

Είχα γράψει και πιο παλιά στο forum, για διαφορετικό θέμα. Σας παρακολουθώ συχνά αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω...

Έχω ένα αγοράκι 29 μηνών. Θέλουμε με τον άντρα μου πάρα πολύ να κάνουμε κι άλλο παιδακι. Προσπαθουμε εδώ κι ένα χρόνο όχι όμως εντατικά. Μεσολάβησαν διακοπές προσπαθειών λόγω μετακόμισης και ενό προβλήματος υγείας που προέκυψε..

Τον τελευταίο μήνα είχαμε ελεύθερη επαφή την 11η μέρα. Την 12η είχα ωορρηξία. Το καταλαβαίνω απο τους πόνους και τα υγρά. Ο γιατρός μου έχει πεί οτι κάνω νωρίς ωορρηξία όπως έχει δει στον υπέρηχο. Περίοδο περιμένω κανονικά στις 05/06. Τις τελευταίες μέρες ήμουν σίγουρη οτι ήμουν έγκυος. Είχα όλα τα συμπτώματα. Ζαλάδες, υπνηλία, κούραση. Ήμουν τόσο σίγουρη που εχθές

(29/05) έκανα ένα τεστ......αλλά βγήκε αρνητικό.

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την απογοητευση μου. Αισθάνομαι χάλια και βάζω στο μυαλό μου οτι δεν θα κάνω ποτέ άλλο παιδί και οτι ο γιος μου θα μεγάλωσει μόνος όπως εγώ που είμαι μοναχοκόρη.

Βρε κορίτσια ...τι κάνω λάθος?? Τόσο δύσκολο είναι να μείνεις έγκυος τελικά? Μήπως το τεστ ηταν λάθος? Η είναι κι αυτό μια παρηγοριά που βάζω στο μυαλό μου για να έχω ελπίδες λίγες μέρες ακόμα? Όλα τα σκέφτομαι.... Μήπως το έκανα νωρίς?

Έχω δει πολλές παρόμοιες συζητήσεις εδώ και συγγνώμη που ανοίγω καινούριο θέμα αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!,

Είχα γράψει και πιο παλιά στο forum, για διαφορετικό θέμα. Σας παρακολουθώ συχνά αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να γράψω...

Έχω ένα αγοράκι 29 μηνών. Θέλουμε με τον άντρα μου πάρα πολύ να κάνουμε κι άλλο παιδακι. Προσπαθουμε εδώ κι ένα χρόνο όχι όμως εντατικά. Μεσολάβησαν διακοπές προσπαθειών λόγω μετακόμισης και ενό προβλήματος υγείας που προέκυψε..

Τον τελευταίο μήνα είχαμε ελεύθερη επαφή την 11η μέρα. Την 12η είχα ωορρηξία. Το καταλαβαίνω απο τους πόνους και τα υγρά. Ο γιατρός μου έχει πεί οτι κάνω νωρίς ωορρηξία όπως έχει δει στον υπέρηχο. Περίοδο περιμένω κανονικά στις 05/06. Τις τελευταίες μέρες ήμουν σίγουρη οτι ήμουν έγκυος. Είχα όλα τα συμπτώματα. Ζαλάδες, υπνηλία, κούραση. Ήμουν τόσο σίγουρη που εχθές

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την απογοητευση μου. Αισθάνομαι χάλια και βάζω στο μυαλό μου οτι δεν θα κάνω ποτέ άλλο παιδί και οτι ο γιος μου θα μεγάλωσει μόνος όπως εγώ που είμαι μοναχοκόρη.

Βρε κορίτσια ...τι κάνω λάθος?? Τόσο δύσκολο είναι να μείνεις έγκυος τελικά? Μήπως το τεστ ηταν λάθος? Η είναι κι αυτό μια παρηγοριά που βάζω στο μυαλό μου για να έχω ελπίδες λίγες μέρες ακόμα? Όλα τα σκέφτομαι.... Μήπως το έκανα νωρίς?

Έχω δει πολλές παρόμοιες συζητήσεις εδώ και συγγνώμη που ανοίγω καινούριο θέμα αλλά θα ήθελα τη συμβουλή σας!

katse vre koritsi mou ti anxonese?akoma exeis meres gia na diksi kati to test perimene na perasoun i meres kai an den dis periodo totes kane to test entometaksi iparxoun kati kainourgia tora pou mporoun na diksoun peripou 3 meres prin tin periodo alla kai pali egw den tous exo empistosini proto kai kiriotero prepei na xalarosis vgalto apo to mialo sou toso esi oso kai o andras sou oso to skefteste den tha erthi, apo tin stigmi pou emines mia fora egkyos den pistevo oti iparxi provlima na ksanaminis,tha prepei na iparxi sovaros iatrikos logos apla eine to anxos pou sas empodizi,xalaroste vgite ekso peiramatistite metaksi sas ;);););) kai tha erthi ama kathese kathe fora na metras thermokrasia tis hmeres kai anxos fisika kai den tha kataferete tpt alla tha exeis mia apogoitevsi sinexos

ps gia kalitera apotelesmata otan telioni h periodos sou ksekina tin diadikasia mera para mera

XabOp3.png

QMaEp3.png

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και ξέρω οτι άγχος δεν βοηθάει. Δεν το κάνω επίτηδες όμως. Μόλις έχουμε επαφή και βλέπω οτι είμαι στις μέρες μου μου καρφώνεται στο μυαλό χωρίς να το θέλω. Έκανα ένα τεστ που λέει οτι δέιχνει απο την 7η μέρα επαφής. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αλλά τι λόγο έχω να το αμφισβητήσω? Προσπαθώ πολύ να ηρεμήσω αλλά δεν τα καταφέρνω δυστυχώς...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση και ξέρω οτι άγχος δεν βοηθάει. Δεν το κάνω επίτηδες όμως. Μόλις έχουμε επαφή και βλέπω οτι είμαι στις μέρες μου μου καρφώνεται στο μυαλό χωρίς να το θέλω. Έκανα ένα τεστ που λέει οτι δέιχνει απο την 7η μέρα επαφής. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αλλά τι λόγο έχω να το αμφισβητήσω? Προσπαθώ πολύ να ηρεμήσω αλλά δεν τα καταφέρνω δυστυχώς...

Opos egrapsa se ena allo post mila i empiria ton 3 arnitikon test kai na eime idi egkyos 4 eudomadon giafto ta fovame :) to ksero ta traviksa kai go eixa mia poli anxodes douleia gia 2 xronia prospathousame kai emena mou karfwnotan sto mualo kai den kataferna tipota, molis me apolusan kai hremisa emeina egkyos asxetos pou den pige kala na min se anxono me alla tora. koritsi mou sou euxome kalh epitixia makari ola na pane kala :D:D:D:D:D:D:D:D:D

XabOp3.png

QMaEp3.png

Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Το άγχος δεν βοηθάει καθόλου. Ένα πολύ φιλικό μου ζευγάρι προσπαθούσε και αγχωνόταν για δυο χρόνια περίπου.

Μόλις σταμάτησαν να αγχώνονται και πήγαν διακοπές στα χαλαρά, η κοπέλα έμεινε αμέσως έγκυος.

Μην το σκέφτεσαι τόσο πολύ :rolleyes:

csdRp2.png

SpIfp2.png

Διαφημίσεις

antigonh, σε ευχαριστώ πολύ και πραγματικά μου δίνεις πολύ κουράγιο! Δεν μπορώ να φανταστώ πως τα τεστ κάνουν λάθη και σε υποβάλλουν σε τόσο ψυχοφθόρα διαδικασία αλλά να που γίνεται!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλες μας.

Περιμένω πως και πως να περάσουν οι μέρες αν και μέσα μου ξέρω οτι δεν έχω ελπίδες...

mpoumpounitsa προσπαθώ να μην αγχώνομαι αλλά γίνεται αυτόματα. Αν ποτέ αυτό σταματήσει θα είμαι πολύ καλύτερα!

Στην ίδια φάση είμαι κι εγώ.Η μικρή μου είναι 29 μηνών και την πιάσαμε αμέσως κι έτσι νόμιζα κ τώρα ότι θα ταν εύκολα.Που? Κοντεύει χρόνος κ τίποτα.Τώρα περιμένω κι εγώ στις 4/6, να δούμε έγινε τίποτα.Άρχισαν κι εμένα βέβαια να μου σπάνε τα νεύρα κ να κουράζομαι αλλά κ τι να κάνουμε...

lazariska εύχομαι με όλη μου την καρδιά να έχεις θετικό αποτέλεσμα. Εγώ δυστυχώς πρόλαβα να κάνω το τεστ κι έτσι δεν ελπίζω και πολλά.

Εντωμεταξύ υπάρχει και μια πίεση απο το ευρύτερο περιβάλλον που σε ρωτάνε συνέχεια "άντε πότε θα κάνετε το δέυτερο" και αυτό κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα...δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς. Σε εμένα πάντως λειτουργεί πολύ αρνητικά

Καλησπέρα!,

Πολλές φορές συμβαίνουν οι καθυστερήσεις στις συλλήψεις των δεύτερων παιδιών

Μπορεις να πας στον γιατρο σου να σου κανει κάποιες εξεταςεις και να δει γίνεται με σπερμα του και ωαρια σου;

Και εγώ ένα τέτοιο τέστ έκανα και βγήκε αρνητικό. Όπως καταλαβαίνεις όμως ήταν λάθος και ήμουν και εγώ σίγουρη ότι ήμουν έγγυος.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Διαφημίσεις

για να είσαι σίγουρη κατερίνα μου καλό είναι να κάνεις μία β χοριακή να δεις έαν ανεβαίνουν οι μονάδες της

εγώ δεν εμπιστεύομαι μόνο τα τεστ εγκυμοσύνης

Τα τεστ εγκυμοσύνης ανιχνεύουν την χοριακή όταν έχει ήδη εμφυτευθεί το έμβρυο σε καλό βαθμό. Μπορεί να άργησε, μπορεί να μην εμφυτεύθηκε ακόμη καλά. Σε κάθε περίπτωση το άγχος μόνο κακό μπορεί να ΤΟΥ κανει. Οι ορμόνες επηρεάζονται, όλες το ξέρουμε αυτό.

Χαλάρωσε λοιπόν, είναι πολύ νωρίς και η χοριακή κοστίζει τα ίδια χρήματα.

Κι εγώ την είχα πατήσει στο πρώτο, με 1 ημέρα καθυστέρηση.

Εφόσον είναι 29 μηνών το πρώτο σου παιδάκι, έχεις 99,2 πιθανότητες να συλλάβεις και πάλι - τι άγχος είναι αυτό; Κάνε κάτι αυτή την εποχή που θα σε απασχολήσει νοητικά και αν δεν είσαι ήδη έγκυος, θα μείνεις αμέσως.