Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΟΚ: απαγχονισμος 27χρονης εγκυου!!!

Recommended Posts

ΕΧΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ :cry::cry::cry: απο τη στιγμη που το πληροφορηθηκα απο τις ειδησεις!!! Θα ηθελα να το συζητησουμε...

Φρίκη: Στο Σουδάν θα κρεμάσουν μια 27χρονη έγκυο επειδή αλλαξοπίστησε

Η τιμωρία της θα ξεκινήσει με 100 βουρδουλιές επειδή παντρεύτηκε χριστιανό, κάτι που απαγορεύεται στην αφρικανική χώρα

Σε θάνατο δια απαγχονισμού καταδικάστηκε μια 27χρονη έγκυος γυναίκα από το Σουδάν επειδή αποφάσισε να παραμείνει Χριστιανή και να μην ασπαστεί εκ νέου το Ισλάμ.

Το δικαστήριο είχε δώσει προθεσμία τριών ημερών στην 27χρονη να επιστρέψει στην μουσουλμανική πίστη.

«Σας δώσαμε τρεις ημέρες περιθώριο για να απαρνηθείτε τη θρησκεία σας, αλλά επιμείνατε να μην επιστρέψετε στο ισλάμ. Σας καταδικάζω στην ποινή του θανάτου δια απαγχονισμού» δήλωσε ο δικαστής.

Η 27χρονη καταδικάστηκε, επίσης και σε 100 χτυπήματα με μαστίγιο για μοιχεία, επειδή παντρεύτηκε χριστιανό, κάτι που απαγορεύεται στο Σουδάν και καθιστά τον γάμο ανυπόστατο.

Η νεαρή γυναίκα, έγκυος 8 μηνών, κρατείται στη φυλακή μαζί με τον 20 μηνών γιο της, σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία, η οποία ζητεί την άμεση απελευθέρωσή της.

Οι πρεσβείες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ολλανδίας και του Καναδά κάλεσαν σε κοινή δήλωσή τους το Σουδάν να σεβαστεί το δικαίωμα της γυναίκας να επιλέξει ελεύθερα τη θρησκεία της.

«Ζητάμε από την κυβέρνηση του Σουδάν να σεβαστεί το δικαίωμα της ανεξιθρησκίας, κυρίως το δικαίωμα να αλλάζει κανείς θρησκεία και πίστη» ανέφεραν σε κοινή τους ανακοίνωση.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η ποινή δεν θα εκτελεστεί για δύο χρόνια αφότου η 27χρονη γεννήσει.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Το διάβασα κι εγώ. Απλά τραγικό :-(

Μάλιστα η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν αλλαξοπίστησε αλλά ότι την μεγάλωσε η μητέρα της ως Χριστιανή Ορθόδοξη που ήταν το δικό της θρήσκευμα, επειδή ο μουσουλμάνος πατέρας της ήταν απών (δεν είμαι σίγουρη για ποιο λόγο).

Αχ βρε κοαλακι θεμα που βρήκες...ειναι όντως ανατριχιαστικό....τι να λεμε τώρα;

μιλαμε για χώρες τοσο φανατισμενες οσον αφορά το ισλαμ κ τις παραδόσεις τους που γι'αυτούς δυστυχώς δεν υπάρχουν ανθρώπινα Δικαιώματα και εννοείται καμιά συγκίνηση,ιδιαίτερα προς το γυναικείο φύλο το οποίο ειναι απλα ο λόγος για ολα τα κακα που συμβαίνουν...ώρες-ώρες βλέποντας κατι τέτοια ευχαριστω το Θεό που δεν γεννήθηκα σε καμιά τέτοια χώρα...που αν προέκυπτε τέτοιο θέμα μεχρι και οι ίδιοι μου γονείς θα ζητούσαν το θάνατο μου...

είναι απλα θλιβερό.

Το διάβασα κι εγώ. Απλά τραγικό :-(

Μάλιστα η ίδια ισχυρίστηκε ότι δεν αλλαξοπίστησε αλλά ότι την μεγάλωσε η μητέρα της ως Χριστιανή Ορθόδοξη που ήταν το δικό της θρήσκευμα, επειδή ο μουσουλμάνος πατέρας της ήταν απών (δεν είμαι σίγουρη για ποιο λόγο).

Το τραγικό και απάνθρωπο για μενα ειναι πως οτι και να ισχυριστεί η κοπέλα,οτι και να πει,ολα τα δίκια να εχει,η φωνή της δεν έχει καμία αξία και δεν πρόκειται να ακουστεί ποτέ...

Υπαρχει τοσος φανατισμος και τοσο μισος απο την πλευρα των ανδρων (γενικα, ειτε ειναι δικαστες, ειτε συγγενεις) που πραγματικα αδυνατω να το συλλαβω!!! Ο ιδιος ο αδερφος της κοπελας την εντοπισε και την κατηγγειλε, γιαυτο και βρισκεται τωρα στη φυλακη!!!

Δεν ξερω ποιο συμβαν να πρωτοσχολιασω, εχω μεινει αναυδη!!!

Διαφημίσεις

Φυσικά γι'αυτούς είναι απλά μια βρώμικη,ανήθικη αμαρτωλή που έφερε μομφή στην οικογένεια(στα αρσενικά της οικογένειας)και φυσικά για να καθαρισει το ονομα της οικογένειας και η κοινωνία,η λύση είναι να σκοτώσουν την κοπέλα....το αν έχει μωρά παιδιά κ.ο.κ δεν ενδιαφέρει κ δεν συγκινεί κανέναν..

Φυσικά γι'αυτούς είναι απλά μια βρώμικη,ανήθικη αμαρτωλή που έφερε μομφή στην οικογένεια(στα αρσενικά της οικογένειας)και φυσικά για να καθαρισει το ονομα της οικογένειας και η κοινωνία,η λύση είναι να σκοτώσουν την κοπέλα....το αν έχει μωρά παιδιά κ.ο.κ δεν ενδιαφέρει κ δεν συγκινεί κανέναν..

Αχ, πραγματικα ποναω πολυ, σκεφτομαι μονιμως τι θα απογινουν αυτες οι ψυχουλες αν η κοπελα δεν αναιρεσει την αποφαση της (μεσα σε 3 μερες) περι ανεξιθρησκειας.

Τελικα ειναι πιο σημαντικο για την ιδια, ο αντρας η τα παιδια της, ποιον θα θυσιασει για ποιον???

Αχ, πραγματικα ποναω πολυ, σκεφτομαι μονιμως τι θα απογινουν αυτες οι ψυχουλες αν η κοπελα δεν αναιρεσει την αποφαση της (μεσα σε 3 μερες) περι ανεξιθρησκειας.

Οι τρεις μέρες έχουν παρέλθει, η απόφαση είναι ότι δεν αλλαξοπιστεί.

Οι τρεις μέρες έχουν παρέλθει, η απόφαση είναι ότι δεν αλλαξοπιστεί.

Εγω νομιζα προ στιγμην οτι καταδικαστηκε σε απαγχονισμο αλλα της δοθηκε η ευκαιρια να αλλαξει την αποφαση της, αλλα οπως φαινεται η αρνηση της αποφασης της την εφερε στη δυσαρεστη κατασταση που βιωνει και προσμενει... Μαλλον ηθελα να ειμαι αισιοδοξη, ηλπιζα!!! Πραγματικα απορω...

Διαφημίσεις

Την Πέμπτη έληγε η προθεσμία μετάνοιας και γι' αυτό κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση. Η κατηγορία είναι σε εξέλιξη από τον περασμένο Αύγουστο (2013). Λογικά τώρα θα πάνε σε εφετείο.

Την Πέμπτη έληγε η προθεσμία μετάνοιας και γι' αυτό κυκλοφόρησε ευρέως η είδηση. Η κατηγορία είναι σε εξέλιξη από τον περασμένο Αύγουστο (2013). Λογικά τώρα θα πάνε σε εφετείο.

Ναι, οντως, γιατι οταν συνεβη αυτο ειχε μονο το ενα της παιδακι, ενω τωρα κυοφορει και ειναι ετοιμογεννη στο δευτερο!!!

Και ο μονος υπαιτιος σε αυτο ειναι ο ιδιος της ο αδερφος που την εντοπισε και την κατηγγειλε, γιαυτο βρισκεται στη φυλακη τοσους μηνες με τα παιδια της, το ενα διπλα της και το αλλο μεσα της!!!

Α ρε Φουλαν Ντεβι που τους χρειαζεται εκει!!!!Την ξερετε φανταζομαι!

εγω δεν την ξερω.....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

as1cOS5Nw3-0000Mzk5ZHwwMDAxNzU1ZHxEZXBwZQ.gif

''Oμορφαινεις τη ζωη μου....οταν βρισκεσαι μαζι μου!!!'';)

Διαφημίσεις

Περα απο τη Διεθνη Αμνηστια δεν υπαρχει κανενας αλλος μη κυβερνητικος οργανισμος που να εχει τη δυνατοτητα να παρεμβει (με σκοπο την αποτροπη) σε μια τοσο ανηθικη (για τους Ισλαμιστες) πραξη!!!

Απο την αλλη πλευρα, οι νομοι του Ισλαμ ειναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ, οποτε εγω διερωτωμαι, ποιος ειναι αυτος ο τριτος (αν υπαρχει) που θα κρινει και θα ασκησει "βετο", ουτως ωστε να βρεθει καποια λυση σε αυτο το τοσο σοβαρο ζητημα για την ανθρωποτητα???!!! Ποιος πραγματικα υπερισχυει???

Εγω απορω που ζουν ακομα γυναικες εκει....

Απο τη μια ειναι αξιες θαυμασμου, αυτη η κοπελα γνωριζει τη νομοθεσια, ξερει πολυ καλα τι την περιμενει και παλι μαχεται για τα πιστευω της. Αυτα που εμεις υπερασπιζομαστε ως δικαιωματα μας για εκεινη ειναι παρανομα και ανηθικα και ομως συνεχιζει να ζει σε αυτη τη χωρα και ειναι προθυμη να θυσιασει τη ζωη της και να αφησει ορφανα τα παιδια της για να υπερασπιστει τις επιλογες της. Δυστυχως η θυσια της δεν θα φερει καμια αλλαγη αφου δεν θα ειναι η πρωτη ουτε η τελευταια....

Τα τελευταια χρονια ακουω τοσες ειδησεις για κτηνωδη συμπεριφορα προς τις γυναικες σε παρα πολλα κρατη και αναρωτιεμαι τελικα τι ποσοστο του πληθυσμου εχει εξασφαλισει τα βασικα δικαιωματα του?

Ακουμε για ποινες θανατωσης με απανθρωπες μεθοδους, σταυρωσεις, απαγχονισμους, λιθοβολισμους, για ομαδικους βιασμους (για τιμωρια!) , για απαγωγες κοριτσιων και την πωληση τους...Αραβικα κρατη, Ινδια, Πακισταν, Αφρικη...μιλαμε για παρα πολλα κρατη, εκκατομυρια κοσμου...ολοι τοσο αρρωστοι? Γιατι μονο αρρωστα τα θεωρει το δυτικο μυαλο μου ολα αυτα... Αλλα μαλλον ειναι η κακη πλευρα του ανθρωπου και το εχουμε μεσα μας.

Δεν ξερω ποσες δεκαετιες ακομα θα χρειαστουν για να αλλαξουν αυτα. Τι να αλλαξει? Στην ουσια το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει σεβασμος για τον συνανθρωπο. Ολοι διψανε να ειναι ανωτεροι, να βρουν τον ανηθικο, να εχουν καποιον υποδουλωμενο, ειτε αυτος ειναι η κορη ή η συζυγος, και αν σηκωσει κεφαλι πρεπει να τιμωρηθει, δεν ζουν ισοτιμα.

Μακαρι να μπορουσε να καταργηθει η σαρια, ο δηθεν ιερος νομος που αφησε ο Μωαμεθ με οδηγιες προς ''ναυτιλομενους'', εναν μπουσουλα και καλα για το πως πρεπει να ειναι η καθημερινη ζωη των μουσουλμανων...Γιατι εχω ασχοληθει λιγο στις σπουδες μου με τον μουσουλμανισμο και πραγματικα το κορανι λεει πανω κατω οτι λεει και ο χριστιανισμος. Η σαρια φερνει ολο αυτο το μισος και τον μισογυνισμο.

Ειλικρινα ευχομαι να μπορεσει να αλλαξει αυτη η κατασταση αλλα μαλλον μονο με τη θυσια πολλων γυναικων και την μαζικη επανασταση τους ισως αλλαζε κατι...ειναι πραγματικα λυπηρο.

Περα απο τη Διεθνη Αμνηστια δεν υπαρχει κανενας αλλος μη κυβερνητικος οργανισμος που να εχει τη δυνατοτητα να παρεμβει (με σκοπο την αποτροπη) σε μια τοσο ανηθικη (για τους Ισλαμιστες) πραξη!!!

Απο την αλλη πλευρα, οι νομοι του Ισλαμ ειναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ, οποτε εγω διερωτωμαι, ποιος ειναι αυτος ο τριτος (αν υπαρχει) που θα κρινει και θα ασκησει "βετο", ουτως ωστε να βρεθει καποια λυση σε αυτο το τοσο σοβαρο ζητημα για την ανθρωποτητα???!!! Ποιος πραγματικα υπερισχυει???

Συνηθως η Anjelina Jolie βάζει τα ΗΕ και βοηθάνε σε τέτοια .. Κρίμα που δεν το εχει αναλάβει :-(

Υπαρχει τοσος φανατισμος και τοσο μισος απο την πλευρα των ανδρων (γενικα, ειτε ειναι δικαστες, ειτε συγγενεις) που πραγματικα αδυνατω να το συλλαβω!!! Ο ιδιος ο αδερφος της κοπελας την εντοπισε και την κατηγγειλε, γιαυτο και βρισκεται τωρα στη φυλακη!!!

Δεν ξερω ποιο συμβαν να πρωτοσχολιασω, εχω μεινει αναυδη!!!

Μα τι λέμε εδώ ακούμε συνέχεια κάτι τέτοια περίεργα και περισυ πήγε πατέρας και μάνα φυλακή γιατι η κόρη μουσουλμάνα ειχε φίλο- την σκότωσαν την κοπέλα, την τε*****ανε (σορυ δεν θελω να γράψω την λέξη με φρικαρει) και την κρυψανε σε μια βαλίτσα.. Τι αδερφός λέμε εδώ η ίδια η μάνα!!και οχι στο σουδαν αλλα στην Αγγλία

Μα τι λέμε εδώ ακούμε συνέχεια κάτι τέτοια περίεργα και περισυ πήγε πατέρας και μάνα φυλακή γιατι η κόρη μουσουλμάνα ειχε φίλο- την σκότωσαν την κοπέλα, την τε*****ανε (σορυ δεν θελω να γράψω την λέξη με φρικαρει) και την κρυψανε σε μια βαλίτσα.. Τι αδερφός λέμε εδώ η ίδια η μάνα!!και οχι στο σουδαν αλλα στην Αγγλία

Δυστυχως ο φανατισμος δεν εχει γεωγραφικα ορια, παραμενει ιδιος στον ανθρωπινο νου!!!

Και συμπληρωνω:

Δεν ξερω ποιος πραγματικα νιωθει περισσοτερο ατιμασμενος, το μονο σιγουρο ειναι οτι απο τα γεγονοτα αποδεικνυεται πως (σε τετοιες περιπτωσεις) ολη η οικογενεια νιωθει ετσι, τι και αν η μανα εκανε ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ!!!

στο ισλάμ επιτρέπεται μια χριστιανη να παντρευτεί έναν μουσουλμάνο... όχι όμως μια μουσουλμάνα ένα χριστιανό....

τα παιδιά από αυτόν τον γάμο θεωρούναται όμως μουσουλμάνοι

άρα η κοπέλα (κόρη μουσουλμάνου) συμφωνα με το ισλάμ είναι μουσουλμάνα και άρα απαγορευται να παντρευτεί χριστιανό...

αυτά για την κοπέλα που είπε ότι η κόρη έκανε το ίδιο με τη μάνα...

τώρα η είδηση μάλλον είναι αληθείς...

το όνομα της κοπέλας είναι: Mariam Yahya Ibrahim και θα εκτελεστεί μόλις γεννήσει...

επείσης να προσθέσω ότι ο χριστιανός άνδρας της είναι αμερικανός υπήκοος...

οι αρχές του πήραν το διαβατήριο και δεν του επιτρεπουν να βγει εκτός χώρας ούτε να πάρει μαζί του το μεγάλο του παιδί