Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σας έχει συμβεί??

Recommended Posts

Γεια σε όλους! Ξεκινάω αυτό το θέμα, γιατί δεν βρήκα κάτι παρόμοιο!

Δυστυχώς, όπως πολλοί εδώ μέσα, έχουμε ταλαιπωρηθεί για να αποκτήσουμε ένα μωράκι (αρκετά χρόνια με αποβολές, αποξέσεις, εξετάσεις, γιατρούς)! Ακόμα δεν το έχουμε καταφέρει, όμως εύχομαι και ελπίζω σε όλους να μας συμβεί σύντομα!!

Αυτό που δεν αντέχω, είναι να ακούω μαμάδες που απέκτησαν υγιή μωράκια να λένε πόσο ταλαιπωρούνται και βασανίζονται! Δεν μιλάω για τα "φυσιολογικά και δικαιολογημένα παραπονάκια" των μαμάδων!! Μιλάω για μαμάδες να αποκαλούν τα παιδιά τους βάσανα και να λένε ότι δεν έπρεπε να τα κάνουν (κυριολεκτώντας)!!!

Είμαι υπερβολική? Υπερευαίσθητη? Σας έχει συμβεί?

Διαφημίσεις

Babyhope καταλαβαίνω τι λες και εμεις περάσαμε αποβολες, αποτυχίες και εξωσωματικές απλα είμασταν τυχεροί στο τελος.. Και εμενα δεν μου αρέσει οταν λένε τέτοια πραγματα, μέχρι ενός σημείου το παράπονο ειναι λίγο φυσιολογικό πιστεύω αλλα αν λένε αυτά που ανεφερες ειναι φρικτό.. Ακομα πιο φρικτό οταν τους φωνάζουν σαν τρελοί και τα χτυπούν :-(

Προσπάθησε να μην επηρεάζεσαι ειςαι σε ευαίσθητη κατάσταση, συγκεντρώσου στον σκοπό σου

Ο Θεός μαζί σου

Αυτά και χειρότερα μου λέει! Αναφέρομαι σε πρώτη μου ξαδέρφη (ξέρει την περιπέτειά μου), με την οποία δεν έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις! Απλά 1 φορά το τρίμηνο θέλει να βγούμε για καφέ, όπου μονοπωλεί τη συζήτηση λέγοντας "τον πόνο της". Το τελευταίο ήταν η "αποκάλυψη (όπως είπε)...ότι είναι μύθος το ότι τα παιδιά είναι ευτυχία" και πως είμαι τυχερή που δεν έχω!!! Εγώ γυρίζω σπίτι ράκος και τούρμπο για μια βδομάδα!!! :) :)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και κυρίως για την ευχή!! Να σου ζήσει το μωράκι σου!!

Α παράτα την μην δίνεις σημασία

Απο την άλλη μπορει να στο λέει για να σου πει οτι δεν ειναι και τιποτα το ιδιαίτερο για να νοιωςεις καλύτερα... Με καταλαβαίνεις; Δηλαδή αν σου έλεγε οτι η ζωή ειναι τέλεια με παιδια εσυ πως θα ενοιωθες;

Αλλα μάλλον οποίος και να ειναι ο λόγος που το λέει δεν πιάνει γιατι σε εκνυνευριζει οπότε αστη να, απέφυγε και τους καφέδες.... Εγω απέφευγα ολα τα μωρα, τις συζητήσεις για μωρα και της μάνες οπότε σε καταλαβαίνω 100%

Το πιο σημαντικό ειναι να ειςαι εσυ καλα και ήρεμη. Χωριά ηρεμία δεν γίνεται τιποτα ουτε μωρα κι θα έρθει

Οπότε παράτα της όλες και πρόσεχε τον εαυτό σου :-)

Έχεις δίκιο! Θα βρίσκω δικαιολογίες από εδώ κ πέρα! :D Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! Εύχομαι να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!

Κοιταξτε...εγω οταν με ρωτανε για το πως εινσι η ζωη μου με τη μπεμπα , απαντω οτι ειναι το δυσκολοτερο πραγμα στον κοσμο η μητροτητα , αλλα κ το πιο ομορφο ταυτοχρονα...

Οσο για αυτους που γινονται υπερβολικοι με τα λογια τους....ας μην τους παιρνουμε στα σοβαρα...

Αν τωρα,πραγματι τα εννοουν αυτα που λενε,ας πανε σε κανα γιατρο να τους κοιταξει γιατι ισως γινουν επικινδυνα τα πραγματα για τα ερμα τα παιδακια!

Οταν ακους αυτους τους παραλογισμους μπορεις να απαντησεις:

<<Α!Ναι;Ειναι βασανο μεγαλο τα παιδια;Τι;Μετανιωσες που τα κανες;Ε,σιγα , πως κανεις ετσι;Υπαρχουν κ ιδρυματα κ αναδοχες οικογενειες να τα δωσεις!Ποτε δεν ειναι αργα...Δωστα να ηρεμησεις!Ποιος ξερει;Ισως ηρεμησουν κ αυτα!>>

Σορυ,αλλα ετσι πρεπει να απαντουν σ αυτους τους ανθρωπους!

Για μενα τετοια ατομα εχουν διαφορα θέματα κ γενικως ειναι δυστυχισμένα στη ζωή τους...κ φυσικα οταν κανουν παιδιά ολο το φταίξιμο πάει σε αυτα....οπως ειπε κ χαρούλα δεν ειναι κ να τους παίρνουμε στα σοβαρά....και το χειρότερο ειναι πως ειναι αχαριστα ατομα για να φτάνουν να κάνουν τετοια σχόλια...πράγμα που μπορείς ευθέως να πεις στην ξαδέρφη την επόμενη φορά καθως επίσης κ τις ωραιότατες απαντήσεις που πρότεινε η χαρούλα....

κ μετα δε χρειάζεται να την ξαναδείς...δεν αξίζει να χαλιεσαι για κανέναν...

χαχαχαχα Χαρούλα, φοβερή η απάντησή σου!!! Έτσι θέλουν!!!!

Φυσικά κ είναι το δυσκολότερο πράγμα!! Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, έχω επίγνωση της κατάστασης! Έχω πολύ μικρότερα αδέρφια (ήμουν 17 και 19 όταν γεννήθηκαν), οι κολλητές μου έχουν μωράκια...γενικά πολύ δικοί μου άνθρωποι μου λένε και τα θετικά και τα άσχημα!!

Αναφέρομαι σε υπερβολικά δραματικές περιγραφές και αντιδράσεις (που έχουν στόχο να αναδείξουν τους εαυτούς τους ως ήρωες) χωρίς να λογαριάζουν το τι έχει περάσει ο άλλος!

babyhope κι εγω πιστευω πως μαλλον σου τα λεει αυτα ετσι τραγικα για καλο και οχι για κακο...μαλλον για να σε κανει να νιωσεις καλυτερα υποψιαζομαι...κι εγω δεν καθομαι να πω ποτε σε καποιον που δεν εχει παιδια ποσο γεματη νιωθω και πως ειναι η μεγαλυτερη ευυχια στον κοσμο να εχεις παιδια.

Τελος, ολοι ξερουμε ποση αχαριστια εχουμε ολοι οι ανθρωποι...ακομη και τελεια να ειναι ολα στη ζωη μας, οι περισσοτεροι γκρινιαζουμε ...γιατι ακομη και το νυχι να σου σπασει αν δεν εχεις αλλο προβλημα...τοτε σου φαινεται σπουδαιο!!!

Κι εγώ νομίζω ότι στο λέει γιατί θέλει να σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα, δεν καταλαβαίνει ότι κάνει το αντίθετο. Μην ξεκόψεις γι αυτό το λόγο βρε συ... όλοι καμιά φορά το κάνουμε αυτό, λέμε χαζομάρες προσπαθώντας να κάνουμε κάποιον που αγαπάμε να αισθανθεί καλύτερα, ε;

Μήπως να της πεις κάτι σαν "το εκτιμώ ότι προσπαθείς να με κάνεις να αισθανθώ καλά, αλλά τελικά νοιώθω άσχημα όταν τα ακούω αυτά, ακόμη κι αν είναι αλήθεια καλύτερα να μη μου τα λες τώρα αυτά, θα τα λέμε όταν θα κάνω κι εγώ το παιδάκι μου"

Διαφημίσεις

Καλε μη δινεις σημασια.. οντως καμια φορα το λενε για να ανακουφισουν τον πονο οσων δυσκολευονται, ειναι δυσκολη η θεση τους καμια φορα, μη νομιζεις! Απλα εφοσον εχεις εντοπισει οτι σε αναστατωνουν οι επαφες με τετοια ατομα καλο ειναι να το αποφευγεις!!! μου εχει τυχει πολλες φορες να ακουσω τετοιου ειδους αποψεις με αποκορυφωμα μια ατακα που ειχε πει μια γνωστη "οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος και μαλιστα σε κοριτσι επιτηδες εκανα βαριες δουλειες μπας και το ριξω" και αυτη ειχε ηδη ενα παιδι, η ηλικια της 30 χρονων και βαλε, οχι οτι ηταν καμια εφηβη που της ετυχε... μου ερχεται και εμενα να ριξω μια σφαλιαρα να 'ρθουν στα ισια τους κατι τετοιες αλλα οκ.. ψυχραιμια και θα το βρουν απο τα παιδια τους τετοια ατομα!!

Οι άντρες της ζωής μου...