Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα,

επειδή φτάνουν τα Χριστούγεννα και μωρό δεν βλέπω :roll: , σκέφτομαι να αρχίσουμε τα ραντεβού με τον άντρα μου σε γιατρούς για να προχωρήσουμε σε εξωσωματική :roll:

Έχω υπόψιν μου τους: Μαστρομηνά, Πάντο,Γιαννακόδημο και Αρκουλή (ΜΙΤΩΣΙΣ). Εάν έχετε εμπειρία ή γνώμη θα με βοηθούσατε πολύ

:lol:

Διαφημίσεις

Για τον κ. Ηλία Γάτο ξέρω πολύ καλά λόγια από πολύ κοντινό μου πρόσωπο που έκανε πρόσφατα εξωσωματική μαζί του.

Με το καλό σου εύχομαι να πάνε όλα καλά. Να ξέρεις ότι τα πάντα είναι θέμα χημείας με το γιατρό σου. Για κάποιον μπορεί κάποιος να είναι τέλειος και εσένα να μη σου κάνει. Έχοντας ως δεδομένο βέβαια ότι ως επιστήμονας είναι καλός.

Για τον Γάτο ξέρω και εγώ καλά λόγια μιας και πολύ καλή μου φίλη γέννησε με αυτόν και αυτή μπόρεσε με χάπια πολλαπλής ωορρηξίας και δεν έκανε τελικά εξωσωματική...Αλλά αν δεν πετύχαινε και στην προσπάθεια που έγινε σύλληψη θα πήγαινε σε εξωσωματική...

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Για τον Μαστρομηνά και το Γιαννακόδημο έχω διαβάσει (όχι ακούσει) αλλά επίσης από γιατρό του Αλεξάνδρα άκουσα από συγγενικό μου πρόσωπο ότι έχουν πολύ καλό τμήμα εξωσωματικής.

Ο,τι και να επιλέξεις καλή επιτυχία!

Για τον Μαστρομηνά και το Γιαννακόδημο έχω διαβάσει (όχι ακούσει) αλλά επίσης από γιατρό του Αλεξάνδρα άκουσα από συγγενικό μου πρόσωπο ότι έχουν πολύ καλό τμήμα εξωσωματικής.

Ο,τι και να επιλέξεις καλή επιτυχία!

oikat ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, μπορείς να μου στείλεις με πμ τι έχεις ακούσει για αυτούς τους δύο ,

ευχαριστώ κορίτσια :lol:

Διαφημίσεις

Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι σύντομα να γίνεις μανούλα :D ειλικρινά. Δυστυχώς τους γιατρούς δεν τους γνωρίζω για να σου πω, αλλά ήθελα να σου δώσω την ευχούλα μου!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

sardelaki σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια :lol::lol:

σου εύχομαι ότι επιθυμείς και να χαίρεσε το παιδάκι σου :D:D

:D:D:D θα περιμένω νέα σου

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Επειδή η επιλογη γιατρου ειναι μια πολύ προσωπική υποθεση και ιδιαίτερα σε μια τοσο νευραλγικη περίπτωση οπως ειναι η απόκτηση ενος παδιού, προσωπικά θα σου προτεινα να το ψάξεις αρκετά το θέμα.

Δυστυχως ή ευτυχώς το θέμα εξωσωματική έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις - επιδημίας θα τολμούσα να πω - τα τελευταία χρόνια και τα κέρδη ειναι τρελά.

Αυτό που θέλω να πω ειναι πως καλά κανεις και παιρνεις γνώμες απο όλες εμάς ... όμως αυτο που θα σε βοηθήσει πραγματικά πιο πολύ από ολα είναι αφου καταλήξεις σε κάποια ονοματα να κάνεις με τον συζυγό σου μια πρώτη επίσκεψη σε όλους και να κρινετε εσεις οι ιδιοι απο μόνοι σας αν κάποιος σας κάνει η όχι ... να δεις αρκετούς σε μια πρώτη επίσκεψη, μην λυπηθεις τα χρήματα, εξάλλου θα τα γλιτώσεις αν κάνεις μια σωστή επιλογη, άσε που αν αποφασίσεις να μπεις στο χορό θα πρέπει να δεχτεις οτι θα εισαι με το χερι στην τσέπη μέχρι να επιτευχθει το επιθυμητο αποτέλεσμα.

Πίστεψε με μια πρώτη επισκεψη λεει πολλα ... αν εισαι λίγο έξυπνος άνθρωπος βλέπεις πολλές φίρμες και πολυδιαφημιζόμενους γιατρούς να απομυθοποιούνται μπροστά στα μάτια σου ...

Ψάξτε το καλά το θέμα πριν καν ξεκινήσετε ... διαβάσετε στο ιντερνετ, ενημερωθήτε για τις διαδικασίες, να ξέρετε περιπου περι τίνος πρόκειται, ποιες ειναι οι πιθανότητες, ποιες οι επιτυχίες ώστε και να μπορείτε απο μόνοι σας να έχετε αποψη για κάποια πράγματα αλλα και για να μην σας πουλουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες :wink: ...

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία ... κυνηγήστε το όνειρο και θα βγείτε νικήτες!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Διαφημίσεις

Επειδή η επιλογη γιατρου ειναι μια πολύ προσωπική υποθεση και ιδιαίτερα σε μια τοσο νευραλγικη περίπτωση οπως ειναι η απόκτηση ενος παδιού, προσωπικά θα σου προτεινα να το ψάξεις αρκετά το θέμα.

Δυστυχως ή ευτυχώς το θέμα εξωσωματική έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις - επιδημίας θα τολμούσα να πω - τα τελευταία χρόνια και τα κέρδη ειναι τρελά.

Αυτό που θέλω να πω ειναι πως καλά κανεις και παιρνεις γνώμες απο όλες εμάς ... όμως αυτο που θα σε βοηθήσει πραγματικά πιο πολύ από ολα είναι αφου καταλήξεις σε κάποια ονοματα να κάνεις με τον συζυγό σου μια πρώτη επίσκεψη σε όλους και να κρινετε εσεις οι ιδιοι απο μόνοι σας αν κάποιος σας κάνει η όχι ... να δεις αρκετούς σε μια πρώτη επίσκεψη, μην λυπηθεις τα χρήματα, εξάλλου θα τα γλιτώσεις αν κάνεις μια σωστή επιλογη, άσε που αν αποφασίσεις να μπεις στο χορό θα πρέπει να δεχτεις οτι θα εισαι με το χερι στην τσέπη μέχρι να επιτευχθει το επιθυμητο αποτέλεσμα.

Πίστεψε με μια πρώτη επισκεψη λεει πολλα ... αν εισαι λίγο έξυπνος άνθρωπος βλέπεις πολλές φίρμες και πολυδιαφημιζόμενους γιατρούς να απομυθοποιούνται μπροστά στα μάτια σου ...

Ψάξτε το καλά το θέμα πριν καν ξεκινήσετε ... διαβάσετε στο ιντερνετ, ενημερωθήτε για τις διαδικασίες, να ξέρετε περιπου περι τίνος πρόκειται, ποιες ειναι οι πιθανότητες, ποιες οι επιτυχίες ώστε και να μπορείτε απο μόνοι σας να έχετε αποψη για κάποια πράγματα αλλα και για να μην σας πουλουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες :wink: ...

Εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία ... κυνηγήστε το όνειρο και θα βγείτε νικήτες!!!

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε να αρχίσουμε τις επισκέψεις , όσο για τις επιτυχίες των κέντρων που αναφέρουν στις σελίδες τους , sorry αλλά δεν τις πολυπιστεύω, τι δηλαδήθα γράψουν "το κέντρο μας έχει 20% επιτυχία αλλά ελάτε σε εμάς"?Γι' αυτό και ζήτησα και την δική σας γνώμη που σε συνδιασμό με την δική μας μετά τα ραντεβού να καταλήξουμε σε κάποιον....και ο Θεός βοηθός :lol:

αχ, σε καταλαβαίνω απόλυτα..

δεν ξέρω να σου πω για τους γιατρούς αλλά να αποβάλλεις τελείως το άγχος, είναι πολύυυυυυυυ σημαντικό!!!!!

του χρόνου θα κάνεις τα καλύτερα σου χριστούγεννα, αγκαλιά με το μπεμπάκι σου!!! :lol::lol:

με το καλό!!!!

4Z1vp3.png

είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!