Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κοριτσια βοηθηστε με....ημασταν στο αμαξι...ηταν ανοιχτη η πισω πορτα εγω πηγα να πιαστω για να βγω και μου εκλεισαν τη πορτα πιαστηκε το δαχτυλο μου....αρχισα να ουρλιαζω μεχρι να μ ακουσουν ...τωρα τρεμω απι φοβο και νομιζω οτι εχασ το παιδι...ειμαι 5 μηνων..καμια κατι αναλογο;;;

Διαφημίσεις

Καταρχην ηρεμησε, δεν ειναι απαραιτητο να επαθε κατι το μωρακι σου επειδη ταραχτηκες!!! Αν το "ακους" και δεν υπαρχει κατι που να σε προβληματιζει καλο θα ηταν απλα να το ξεχασεις, ομως παραλληλα μπορεις να καλεσεις και τον γιατρο σου στο τηλ για να σε κατευθυνει αναλογα αν χρειαστει!!!

Περαστικα!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

ειναι πολυ αργα για να παρω τηλ

..γενικα ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω αν τον ακουω η ειναι εντερο...ακομα δεν νιωθω γενικα κατι εντονο...δεν ξςρω τι να πω...υπαρχει πιθανοτητα να το εχασα απο αυτο;;

Αφού είσαι ταραγμένη πάρε το γιατρό, δεν κοιμάται τέτοια ώρα, αλλοιώς πάρε ένα νοσοκομείο, δεν έχω ακούσει αντίστοιχη περίπτωση, νομίζω πρεπει να ηρεμήσεις και να φροντίζεις και το χέρι σου, όταν έρθει το μωρό το χρειάζεσαι το χέρι :)

Διαφημίσεις

Δεν ειναι καθόλου αργά να πάρεις ΤΦ.το γιατρός σουτ δεν κατάστημα να κλείνει ούτε το μωρό σου ειναι αντικείμενο ώστε να μην τρέχει τίποτα κ να περιμένεις ως αύριο. Δ διαφορετικά ππήγαινε από μμόνη σου στο κοντινό νοσοκομείο κ.τ.Λ να σοΥ κάνουν υπέρηχο.καλή συνέχεια εγκυμοσύνης κ όλα καλα

Πω πω,μιλάμε για πόνο..Το έπαθα και εγώ πριν λίγο καιρό ,χτύπησα στον αντίχειρα στην πόρτα του αυτοκινήτου και από την ακτινογραφία φάνηκε ότι έσπασε κιόλας..Ένας μήνας με ναρθηκάκι.Δεν νομίζω να έπαθε κάτι το μωράκι σου..Δεν χάνεις όμως τίποτα με το να κάνεις έναν υπέρηχο να σου φύγει το άγχος..

ελα βρε κοριτσι εμενα μου θυμηζεις που οτι μου τυχαινε νομιζα οτι εχασα τ παιδι ! χαχα ! μην ανυσηχεις ποιος ο λογος να επαθε κατι το μωρο σου??ολα καλα ειναι , περνα ομως απο τον γιατρο σου για εναν γρηγορο υπερυχο για να ηρεμησεις!! με το καλο!!

Διαφημίσεις

ειναι πολυ αργα για να παρω τηλ

..γενικα ειναι η πρωτη μου φορα και δεν ξερω αν τον ακουω η ειναι εντερο...ακομα δεν νιωθω γενικα κατι εντονο...δεν ξςρω τι να πω...υπαρχει πιθανοτητα να το εχασα απο αυτο;;

Απειροελαχιστες ειναι οι πιθανοτητες να εχει συμβει κατι στο μωρακι σου!!! Παρολαυτα οταν μια κυηση δεν παει καλα για τον οποιονδηποτε λογο υπαρχουν ορισμενα συμπτωματα που το επιβεβαιωνουν, αλλα ειμαι σιγουρη πως στην περιπτωση σου δεν συντρεχει κανενας λογος ανησυχιας!!!

Οσο για το "ειναι πολυ αργα για να παρω τηλ" δεν συμφωνω, θα καλεις τον γιατρο σου στο τηλ χωρις δισταγμο και χρονικα περιθωρια, αλλωστε ειναι ο μονος ειδικος που μπορεις να σε απαλλαξει απο καθε ειδους φοβιες, αγχη και προβληματα!!!

Ευχομαι καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

κοριτσια βοηθηστε με....ημασταν στο αμαξι...ηταν ανοιχτη η πισω πορτα εγω πηγα να πιαστω για να βγω και μου εκλεισαν τη πορτα πιαστηκε το δαχτυλο μου....αρχισα να ουρλιαζω μεχρι να μ ακουσουν ...τωρα τρεμω απι φοβο και νομιζω οτι εχασ το παιδι...ειμαι 5 μηνων..καμια κατι αναλογο;;;

Καταρχήν κορίτσι μου εννοείται ότι δεν έπαθε τίποτα το μωράκι σου μην ανησυχείς! Δεύτερον, το είχα πάθει ακριβώς το ίδιο στον εκτο μήνα. Μου το έκλεισε ο άντρας μου καταλάθος το χέρι και ούρλιαζα μέχρι να το καταλάβει και να μου ανοίξει. Είχαν πρηστεί τα δάχτυλα αλλά μετά πέρασε. Η κόρη μου τώρα είναι 8 χρονών. Με το καλό το μωράκι σου!