Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την πολύτιμη βοήθειά σας σε μέλλουσες και μη μανούλες! Το όνομά μου είναι Μαρία! Εχω κάποιες ανησυχίες και θα ήθελα όσο είναι δυνατόν να με ενημερώσετε! Είμαι έγκυος 18 εβδομάδων και 4 ημέρας. Πριν 8 μέρες έκανα εξέταση στον γυναικολόγο μου πριν την Β' Επιπέδου, και εξέταση τραχήλου και όλα βγήκαν φυσιολογικότατα! Εχω μέχρι σήμερα μία πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη χωρίς να έχω κανένα σύμπτωμα, όπως π.χ.ζαλάδες, εμετούς κ.τ.λ. ! Το μόνο μου σύμπτωμα είναι ερεθισμένες θηλές και φουσκωμένη κοιλίτσα! Να διευκρινίσω ότι δεν με έχει κλωτσήσει ακόμη η μικρή μου (κοριτσάκι είναι), απλά πριν 1 με μιάμιση εβδομάδα όταν έβαζα το χέρι μου ψηλά αριστερά στην κοιλιά μου και το πίεζα, ένιωθα στο χέρι μου κάποια ελαφριά τακ-τακ. Σαν χτυπηματάκια να το πω, δεν ξέρω!Εδώ και 3 με 4 μέρες δεν νιώθω κάτι παρόμοιο! Αισθάνομαι ότι το μωρό έχει πάει χαμηλά στην κοιλιά και μερικές φορές όταν σηκώνομαι και περπατάω νιώθω να με πιέζει (εκει στην μήτρα χαμηλά). Αλλά εκεί που είναι δεν μπορώ με το χέρι μου να νιώσω αυτά τα τακ-τακ! Κι η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα! Είναι φυσιολογικά όλα αυτά? Μήπως βιάζομαι να την καταλάβω και είναι λίγο νωρίς? Σας παρακαλώ ενημερώστε με όσο μπορείτε! Συγνώμη για την ανάλυση, απλά ήθελα να το εξηγήσω! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Διαφημίσεις

Μαρακι μου ειναι πολυ νωρις για να την ακους συνεχεια!

Μην αγχωνεσαι,εχεις μπροστα σου πολυ καιρο ακομη που δε θα σε αφηνει σε ησυχια...Απολαυσε την καθε στιγμη της εγκυμοσυνης στην ωρα της...Εισαι πολυ τυχερη που δεν εχεις ανεπιθυμητα συμπτωματα,κοιτα να το χαρεις!

Εγω,οταν ειχε αρχισει να κλοτσαει,ετρωγα γλυκο οταν ηθελα να την ταρακουνησω.αν θες δοκιμασε το κ εσυ!ισως πιασει!

γεια σου !! λοιπον μην ανησυχεις καθολου ! το μωρο σου ειναι ακομα πολυ μικρο και εχει πολυ χωρο να κινηται στην κοιλιτσα σου ! μπορει δηλαδη να ειναι ψηλα μετα χαμηλα μετα αριτερα δεξια , παει βολτιτσες !! στην εβδομαδα που εισαι μπορει να ακουσεις τη μικρη σου , μπορει να περασουν και μερες μετα μεχρι να την ξαναακουσεις ! αυτο θα συμβαινει μεχρι και την 24 εβδομαδα οπου μετα θα την ακους καθημερινα !! αλλα και παλι μπορει να περασει και μια μερα που δεν θα την πολυακουσεις !! μην ανησυχεις !! καλη συνεχεια !!