Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εχω μπερδευτει!

Recommended Posts

Συγνωμη που ξεκιναω νεο θεμα,ενω τα θεματα ηδη υπαρχουν,αλλα εχω καταμπερδευτει!

α.Η ισοχρονη αδεια μπορει να χρησιμοποιηθει ΜΕΤΑ το 6μηνο του ΟΑΕΔ;

β.Αν ναι,ειναι μετ αποδοχων κ ενσημων ή ανευ;

γ.Ποσο διαρκει για ενα ατομο με 6ωρη συμβαση;

δ.Αν ειναι μετ αποδοχων , κ μετα το περας της υπαρξει παραιτηση ,επιστρεφονται χρηματα στον εργοδοτη;

Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν υπηρχε καποιος να με διαφωτισει πανω σ αυτα τα θεματα.Απο τις συζητησεις που εχουν γινει δεν μπορεσα να καταλαβω τελικα τί ισχυει κ τι οχι,γι αυτο το ξεκιναω απ την αρχη.....

Θα περιμενω εναγωνιως..:!:

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Την ισόχρονη άδεια την παιρνεις πριν το 6 μηνο του ΟΑΕΔ.

Είναι με αποδοχές και ένσημο

Δεν γνωρίζω πόσο δικαιούσαι με την εξάωρη σύμβαση, ούτε αν σε περιπτωση παραιτησης επιστρέφονται τα χρήματα στον εργοδότη. Ίσως γιάυτά θα έπρεπε να μιλήσεις με το ΙΚΑ ή τον ΟΑΕΔ.

Να σου ζήσει το μωράκι σου

Συγνωμη που ξεκιναω νεο θεμα,ενω τα θεματα ηδη υπαρχουν,αλλα εχω καταμπερδευτει!

α.Η ισοχρονη αδεια μπορει να χρησιμοποιηθει ΜΕΤΑ το 6μηνο του ΟΑΕΔ;

β.Αν ναι,ειναι μετ αποδοχων κ ενσημων ή ανευ;

γ.Ποσο διαρκει για ενα ατομο με 6ωρη συμβαση;

δ.Αν ειναι μετ αποδοχων , κ μετα το περας της υπαρξει παραιτηση ,επιστρεφονται χρηματα στον εργοδοτη;

Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν υπηρχε καποιος να με διαφωτισει πανω σ αυτα τα θεματα.Απο τις συζητησεις που εχουν γινει δεν μπορεσα να καταλαβω τελικα τί ισχυει κ τι οχι,γι αυτο το ξεκιναω απ την αρχη.....

Θα περιμενω εναγωνιως..:!:

Καλημέρα και να σου ζήσει!

α. Μία φίλη μου τη πήρε μετά το 6μηνο του ΟΑΕΔ, αφού τελείωσε το 6μηνο το συζήτησε και το δέχτηκαν.

β. Είναι και μετ'αποδοχών και με ένσημα, αν γύριζες στη δουλειά με μειωμένο ωράριο δεν θα πληρωνόσουν? Σαφώς και ναι.

γ. Πόσο διαρκεί δεν γνωρίζω, για 8ωρη απασχόληση είναι 3,5 μήνες.

δ. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να επιστρέψεις χρήματα, αφού τα δικαιούσαι.

Κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ!Σημερα θα ερωτηθει ο εργοδοτης...ευχομαι να δεχτει,αφου νομιζω οτι τον συμφερει κιολας ετσι!Θα σας ενημερωσω μολις εχω νεα:cool:

Σου εύχομαι να δεχτεί και να μείνεις κι άλλο με το μωράκι σου (ειμαστε νομιζω σχεδόν ιδια ηλικια τα μικρα μας). Εμένα πάντως μου είπαν μόνο πριν το 6μηνο δίνεται. Κι εγω επιστρεφω στην δουλεια και εχω στεναχωρηθεί παρα πολύ. Καλη επιτυχια :D

Διαφημίσεις