Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ

Recommended Posts

Καλήμερα σας.

είμαι μανούλα 2 αγοριών . 5 χρόνων και 1 χρόνου.

Ο 5χρονος γιος μου με παιδεύει με το θέμα της τουαλέτας. τι θέλω να πω.

απο 3μιση χρονων κοψαμε την πάνα , τα τσισακια ευκολα!!! τα κακακια μας παιδεύουν από τότε. αρνηται να τα κάνει στην λεκάνη. εδώ κ 1μιση χρόνο παιδεύομαι. τα κάνει πάνω του :( τον πιάνει υστερία μόλις του μιλήσεις για την λεκάνη. τι με το καλό τι με το κακό. τι τιμωρίες τι στερήσεις τι και τι και τι δεν έχω δοκιμάσει. δεν πιάνει τπτ πια!! σε λίγο θα πάει στο νηπειο πως θα το χειριστώ εκεί ; τι να κανω;;

Υπάρχει μανούλα που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα;;;

Διαφημίσεις

Θυμισου αν συνεβη κατι πριν εναμιση χρονο που εκανε το παιδι να μπλοκαρει. Μην εχουμε μονιμως ευκολη λυση τη τιμωρια και τις στερησεις. Μιλα με εναν ειδικο στην αναγκη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Καλήμερα σας.

είμαι μανούλα 2 αγοριών . 5 χρόνων και 1 χρόνου.

Ο 5χρονος γιος μου με παιδεύει με το θέμα της τουαλέτας. τι θέλω να πω.

απο 3μιση χρονων κοψαμε την πάνα , τα τσισακια ευκολα!!! τα κακακια μας παιδεύουν από τότε. αρνηται να τα κάνει στην λεκάνη. εδώ κ 1μιση χρόνο παιδεύομαι. τα κάνει πάνω του :( τον πιάνει υστερία μόλις του μιλήσεις για την λεκάνη. τι με το καλό τι με το κακό. τι τιμωρίες τι στερήσεις τι και τι και τι δεν έχω δοκιμάσει. δεν πιάνει τπτ πια!! σε λίγο θα πάει στο νηπειο πως θα το χειριστώ εκεί ; τι να κανω;;

Υπάρχει μανούλα που να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα;;;

Γνωστή μου κανόνισε να παίρνει νωρίτερα το παιδάκι της από το ολοήμερο νηπιαγωγείο μιας και είχε το ίδιο θέμα με σένα. Αυτό για να μην σε αγχώνει τόσο το τι θα κάνεις του χρόνου.Αν κι εύχομαι ως τότε να βρεις κάποια λύση, όντως οι στερήσεις κι η τιμωρία δεν πιάνει.Να σου πω, έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να ξεκίνησαν όλα με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού σου?Ξέρεις, έχασε την αποκλειστική προσοχή σας και βρήκε αυτόν τον τρόπο για να ασχολείστε μαζί του?Λέω τώρα εγώ....:rolleyes::rolleyes:Το ίδιο θέμα περίπου έχω εγώ με τον τρίχρονό μου, αλλά εμείς δεν είχαμε καμιά δραματική αλλαγή όταν το ξεκίνησε...Εγώ έγραψα στα 2 ετών και πάνω:roll::roll::roll::roll:

H μάνα του λόχου: 2006-2008-2011-2015

39177juaehpmaxa.gif