Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..40 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 40 ΘΑΥΜΑΤΑ!!!!!

Recommended Posts

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΓΚΗΝΙΤΙΚΟ ...ΠΑΡΗΓΟΡΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!.....

κουραγια σε ολες μας λοιπον......

αλήθεια εχετε αναρωτηθει τι συμβαινει μεσα στην μητρα σας απο την στιγμη που γινετε η συλληη του μωρου μας/??η απαντηση ειναι μια και μονο!ενα μικρο, μεγαλο θαυμα!!!40 εβδομαδες..τοσο περιπου θα χρειαστει ναπεριμενουμε μεχρι την στιγμη που θα σφιξουμε τομικροσκοπικο πλασματακι στην αγκαλια μας.τον χρονο αυτο θα τον γεμισουμε με χιλια δυο πραγματα βολτες,επισκεψεις στο γυναικολογο,προετοιμασια για την μεγαλη μερα...και καπως ετσι περναει ο καιρος χωρις να το καταλαβουμε!καθε 3 και λιγο ομως μια ερωτηση θα στριφογυριζει στο μυαλο μας ''πως να ειναι τωρα το μωρο μου''??να τι θα ελεγε αν μπορουσε να μας απαντησει....

1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

μπορει να μην το φανταζεσαι καν ομως κατι μοναδικο προκειτε να συμβει στην ζωη σου..εχεις ακομα περιοδο αλλα οσο παραξενο κι αν ακουγεται αυτη, θεψρειται η πρωτη εβδομαδα της κυησης.ναι δεν εισαι εγκυος ακομα επειδη ομως ο γιατρος δεν μπορει να γνωριζει με σιγουρια ποτε πραγματοποιηθηκε η συλληψη η ιατρικη κοινοτητα εχει καθορισει ως αρχη της εγκυμοσυνης την πρωτη μερα της τελευταιας περιοδου!ξεκινωντας λοιπον απο αυτην την εβδομαδα και καλως εχων των πραγματων θα χρειαστει να μετρησεις ακομα 39 μεχρι την στιγμη που θα βρεθω στην αγκαλια σου!!

2 ΕΒΔΟΜΑΔΑ

βρισκομαστε στα μισα περιπου του κυκλου σου...η ωορηξια πραγματοποιειται και περνας μια βραδια γεματη παθος με τον μπαμπα!!περιπου 20 με 100 εκατομυρια σπερματοζωαρια αγωνιζονται να φτασουν το ωαριο σου.μονο 200 απο αυτα θα καταφερουν να φτασουν στην τελικη ευθεια και μολις ενα θα καταφερει να κερδισει το ''χρυσο'' (εκτος κιαν μιλαμε για διδυμα τριδυμα κλπ)!!ετσι λοιπον βαζω τα δυνατα μου!!τρεχω οσο πιο γρηγορα μπορω και τσουπ!!!!!καταφερνω ''να τρυπωσω στην κοιλιτσα σου''!!!

3η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

αυτη την εβδομαδα το μεγεθος μου ειναι ισο με το μεγεθος του κεφαλιου μιας πινεζας.το DNA εχει γραφτει για τα καλα!ολα ειναι πλεον προκαθορισμενα!αν θα ειμαι αγορι η κοριτσι αν θα μοιαζω στην μαμα η στον μπαμπα πως θα ειναι τα μαλλια μου κλπ!βεβαια για να μαθεις τι χρωμα θα πρεπει να βαψεις το δωματιο μου θα πρεπει αν περιμενεις 13 εβδομαδες ακομα!!!

4ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

αρχιζω σιγα-σιγα να βολευομαι στην νεα μου ζεστη φωλιτσα.τωρα ειμαι πλεον ετοιμο να ''διασπαστω'' σε δυο μερη-μη φοβασαι μανουλα, ειμαι παντα το μωρο σου!το ενα μερος λοιπον θα αρχισω να μεγαλωνω εγω ενω το αλλο θα αποτελεσει τον πλακουντα!απο εκει θα λαμβανω ολα τα θρεπτικα συστατικα τα οποια θα μου δινεις!το μεγεθος μου ειναι ισο με εναν σπορο παπαρουνας!οσο για εσενα...ψίλοι εχουν αρχισει να μπαινουν στα αυτια σου...μηπως εισαι εγκυος???

5ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

και να που εφτασε η στιγμη να κανεις αυτο το τεστ εγκυμοσυνης που σκεφτεσαι την τελευταια εβδομαδα...μην το καθυστερεις!!!τσισα και.....ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!σε λιγο καιρο θα γινουμε τρεις!οσο για μενα?μπορει να μην ακουγεται τοσο ....γοητευτικο αλλα σε αυτη τη φαση αποτελουμαι απο τρια διαφορετικα ''στρωματα'' τα οποια στο μελλον θα μεταμορφωθουν σε διαφορετικα μερη του σωματος μου. το πρωτο θα αποτελεσει τους πνευμονες το συκωτι και το πεπτικο συστημα.το δευτερο θα μεταμορφωθει σε κοκαλα μυς και νεφρα γεννητικα οργανα και καρδια ενω το τριτο θα αποτελεσει τοδ ερμα τα μαλλια τα ματια και το νευρικο μου συστημα!

6ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

αυτη την βδομαδα θα εχω καταφερει να τριπλασιασω το μεγεθος μου!εμφανισιακα δεν μοιαζω καθολου στον πριγκιπα η την πριγκιπισα που ονειρευεσαι...το κεφαλι μου ειναι σχεδον ανυπαρκτο και ...εχω ουρα!εχω το υψος ενος κοκου ρυζιου αλλα πλεον εχω την δυναμη να σου κανω ενα μεγαλο δωρο!!!ποιο ειναι αυτο??μα φυσικα οι χτυποι της καρδιας μου τους οποιους μπορεις να ακουσεις αν επισκεφτεις το γιατρο σου!α!!μην ξεχασω..τα νεφρα το συκωτι και οι πνευμονες μου αποκτουν σχημα την εκτη εβδομαδα!

7η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

μπορει να μην λες πουθενα πως εισαι ακομα εγκυος εγω ομως ειμαι εδω να σου το θυμιζω μεσα απο τις αλλαγες που φερνω τοσο στο σωμα σου οσο και στην διαθεση σου!ελα βρε μανουλα.....σταματα να γκρινιαζεις για τις πρωινες ναυτιες!να!για να σε παρηγορησω σου δινω πιο μεγαλο στηθος!:-D:grin:!ας μιλησουμε ομως για μενα...οσο απιστευτο και αν ακουγεται το μεγεθος μου εχει αυξηθει κατα 10.000φορες σε σχεση με αυτο που ηταν ενα μηνα πριν.η αναπτυξη του κεφαλιου μου εχει την τιμιτικη της αυτην την εβδομαδα!εμ καπου θα πρεπει να χωρεσει ολη αυτη η εξυπναδα!:-D:grin::-D:grin::-D!!!τελος αυτην την εβδομαδα ειναι πολυ πιθανο να εχουμε την πρωτη μας ''συναντηση''.ο γιατρος σου θα κανει τον πρωτο υπερηχο για να διαπιστωσει την ενδομητριο κυηση!τωρα με βλεπεις????ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!:-D:grin::-D:grin:

8Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ναι,ναι.....εχω επισημα πλεον το μεγεθος ενος βατομουρου!μη γελας καθολου!αυτο ειναι μονο η αρχη!!αν μπορουσες να με δεις καλυτερα θα εβλεπες πως τα χαρακτηριστικα σαυρας που ειχα ανηκουν στο παρελθον.τωρα θυμιζω περισσοτερο μωρακι και...οχι σαυρακι!βλεπεις πλεον σχηματιζονται τα ματια το στομα και ο εγκεφαλος μου τα χερια αλλα και τα ποδια μου!πω-πω αλλαγες....!!!!!οσο για το αμνιακο υγρο?αυτο αυξανεται κατα μεσω οσο δυο κουταλιες της σουπας καθε εβδομαδα προκειμενου να με κανει να νιωθω σαν....το σπιτι μου!!

9ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

τα ρουχα σου δεν σου κανουν και τρεχεις διαρκως στην τουαλετα!η συχνοουρια και τα παραπανω κιλα πανε πακετο με την εγκυμοσυνη μανουλα μου...μη στεναχωριεσαι!σκεψου μονο πως εγω εδω μεσα συνεχιζω να μεγαλωνω!το μεγεθος μου εχει φτασει αισιως το μεγεθος μιας πρασινης ελιας (Αν σκεφτεσαι ποαγωμενα μαρτινι καλο θα ηταν να τα ξεχασεις) ενω πλεον ειμαι σε θεση να διαχωρισω το φως απο το σκοταδι!οι πρωτοι μικροσκοπικοι μυς αρχιζουν να δημιουργουνται.αυτο μου δινει την δυνατοτητα να αρχισω να κουνω τα χερια και τα ποδια ......ας κολυμπησω λιγακι να ξεπιαστω λοιπον!

10ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

ειμαι πλεον εμβρυο!η δημιουργια του οργανισμου μου εχει πλεον ολοκληρωθει και συνεχιζει να αναπτυσεται και να τελειοποοιηται!εχω το μεγεθος ενος ξερου δαμασκηνου και τα χερακια μου αρχιζουν να αποκτουν σχημα!η νεραιδα των δοντιων με ακουμπαει με το μαγικο της ραβδακι!τα αποτελεσματα λεει θα τα δουμε γυρω στους 6 μηνες μετα την γεννηση μου.πλεον ειμαι σε θεση να καταπιω αμνιακο υγρο και ως εκ τουτου να κανω τα πρωτα μου τσισακια....αν ειμαι αγορακι τοτε σε αυτην την φαση ξεκιναει και η παραγωγη της τεστοστερωνης μου!

11ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

το κεφαλι μου εχει το ιδιο μεγεθος με το σωμα μου!δεν ειναι φοβερο?οι θηλακε ς των τριχων αρχιζουν να σχηματιζονται!μαζι με αυτους και τα νυχια μου!το σωματακι μου περνει ευθεια κλιση.τελος η συγκεκρημενη εβδομαδα σηματοδοτει και τον σχηματισμο των ορχεων και των οωθηκων αναλογα παντα με το φυλλο!

12ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

η μητρα σου εχει το μεγεθος ενος γκρειπ φρουτ κι εγω αυτο ενος κανονικου δαμασκηνου!ολα τα ζωτικα οργανα εχουν πλεον σχηματιστει!τα εγκεφαλικα νευρα και οι μυς αρχιζουν να δουλευουν.τωρα ισως μπορεις να μαθεις αν ειμαι αγορι η κοριτσι...

13ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

η πιο σημαντικη περιοδος της εγκυμοσυνης σου μολις ολοκληρωθηκε!το πρωτο τριμηνο εκλεισε κι εγω συνεχιζω να μεγαλωνω με γοργους ρυθμους - φαντασου οτι εφτασα το μεγεθος του ροδακινου!ποιος θα το φανταζοταν?..η μυτη τα ματια και το στομα μου....αρχιζουν να παιρνουν την σωστη θεση στο προσωπο μου.τελος αυτη την εβδομαδα αρχιζουν να αναπτυσονται και οι φωνητικες χορδες μου!τωρα δεν μπορω να τις εξασκισω....υποσχομαι ομως να το κανω με το που θα ερθω στην αγκαλια σου και με το που θα επιστρεψουμε απο το μαιευτηριο στο σπιτι!

14η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ο ΛΑΙΜΟς ΜΟΥ μακραινει και μπορω να σταθω πλεον ορθιο!τα πρωτα μου μαλλακια αρχιζουν να κανουν την εμφανιση τους!το ιδιο και τα φρυδακια μου!ολο μου το σωμα ειβναι καλλυμενο με ενα λεπτο χνουδακι -μην ανυσηχεις...θα πεσει μολις γεννηθω!

15Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

μαμα πιασε ενα πορτοκάλι!!!σαν αυτο το πορτοκαλι ειμαι και εγω αυτην την στιγμη!!!ν αναρωτιεσαι πως περναω τον ελευθερο χροο μου..και πιστεψε με εχω αρκετο!θα σου πω το εξης ¨''αναπνεω(τα εμβρυα δεν αναπνεουν), πιπιλαω το δαχτυλο μου καταπινω και κλοτσαω!!!!!με λιγα λογια προπονουμε για την στιγμη που θα ερθω εξω στον κοσμο..οσο για τα αυτακια μου???μπηκαν και αυτα στην θεση τους επιτελους!

16Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΑΑΑΑ.......τι ειναι αυτο?ακουω φωνες!!!!!!ναι αρχιζω σιγα-σιγα να ακουω την φωνουλα σου...το δερματακι μου ειναι σχεδον διαφανο-τοσο διαφανο που μπορεις να διακρινεις τα αιμοφορα αγγεια!

17Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το υψος μου ειναι πλεον οσο το μεγεθος της ανοιχτης παλαμης σου!το λιπος αρχιζει να δημιουργειται και να συσσωρευεται στο μικροσκοπικο σωματακι μου!αν δεν σε ακουγα την προηγουμενη εβδομαδα τωρα σιγουρα σε ακουω!μην ξεχνασ λοιπον να μου μιλας και να μου τραγουδας...αααα!!!!!επισης αυτην την εβδομαδα μαλλον θα νιωσεις την πρωτη μου κλωτσια......συγνωμη μανουλα μου.....μεγαλωνω και απλα προσπαθω να βολευτω!!!

18η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το χασμουρητο ειναι το hot point της εβδομαδας!τα μαλλακια και τα φρυδια μου μεγαλωνουν και σιγα-σιγα αρχιζω να μοιαζω στο μωρακι που ονειρευεσαι..πλεον ειμαι σε θεση να αντιληφθω πολλα περισσοτερα πραγματα απο αυτα που νομιζεις!

19ηΕΒΔΟΜΑΔΑ

και να μου εφτασε η στιγμη για την πρωτη.......αντιρυτιδικη κρεμα μου!!!αναφερομαι σε μια ουσια η οποια εχει καλυψει το σωμα μου προκειμενου νε το προστατεψει απο το αμνιακο υγρο!εμ, πως αλλιως θα καταφερω να γινω το ζουμπουρλουδικο μωρο που εχεις στο μυαλο σου?

20Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

μαμα????εφτασα αισιως τα 25 εκατοστα!!!!τα γεννητικα μου οργανα εχουν αρχισει πλεον διακρινονται καλα, οποτε τωρα σιγουρα μπορεις να μαθεις το φυλλο μου!επισης στον υπερηχο που θα κανεις μπορεις να αποκτησεις μια πιο σαφη εικονα του προσωπου μου...γεια σου και παλι μανουλα!!!

21Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

και να που απεκτησα το μεγεθος μιας μπανανας μεγαλης!τωρα νιωθεις τις κινησεις μου πιο εντονα απο ποτε!εχω ακομα αρκετο χωρο αλλα οπως και να το κανουμε δεν ειμαι πλεον πινεζουλα...ολοκληρη μπανανα εγινα!!!

22Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

τα ματακια μου πλεον εχουν σχηματιστει ενω οι μυς μου δυναμωνουν μερα με την μερα. σιγα-σιγα αρχιζω να αναπτυσω την αισθηση της αφης!μα δεν υπαρχει τιποτα να πιασω εδω μεσα?????α τι κανει εδω αυτος ο σωληνας??...καλωδιο....(ομφαλιος λωρος)??

23Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Το σωματακι μου αρχιζει να μεγαλωνεια κομα πιο γρηγορα!γεγονος που κανει το κεφαλι μου να δειχνει πιο φυσιολογικο!οι πνευμονες μου αρχιζουν να δυναμωνουν ουτως ωστε να μπορουν να υποστηριξουν την αναπνοη μου και εκτος της μητρας!

24Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το προσωπακι μου ειναι πλεον σχηματισμενο-αληθεια σε ποιον μοιαζω???οσο για την ακοη μου??ακουω τα παντα!!!!!!απο την αναπνοη και την φωνη σου μεχρι και το γουργουρητο απο το στομαχι σου!!

25Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ο εγκεφαλος μου συνεχιζει να μεγαλωνει!τα γεννητικα μου οργανα εχουν πλεον σχηματιστει πληρως ενω το δερματακι μου αρχιζει να αποκτα ενα πιο ροζουλι χρωμα.αυτο οφειλεται στην εμφανιση μικρων αιμοφορων αγγειων τα οποια εκτος απο το σωμα μου θα αρχισουν να αναπτυσονται και στους πνευμονες μου!

26Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

βλεπω καλα?ναι φυσικα βλεπω!!!!τα ματακια μου- τα οποια παρεμεναν κλειστα ολο αυτο το διαστημα -αρχιζουν να ανοιγουν.τι σημαινει αυτο?οτι μπορω να βλεπω ολα οσα διαδραματιζονται εδω μεσα....χμμ....εδω που τα λεμε το θεαμα δεν ειναι και τοσο ενδιαφερον!κατι μου λεει ομως πως τα πραγματα θα αλλαξουν!

27Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

τα οργανα μου αρχιζουν να ωριμαζουν για τα καλα.η ακοη μου οσο παει και καλυτερευει!μπορει να μην ακουω τα παντα ξεκαθαρα ειναι ομως πλεον σε θεση να ξεχωριζω τοσο την φωνη σου οσο και αυτη του μπαμπα μου!τελος η αισθηση της γευσης αρχιζει να αναπτυσσεται.τι σημαινει αυτο?οτι για παραδειγμα μπορω να καταλαβω την διαφορα αναμεσα στο γλυκο και το πικαντικο!χικ!!ουπς!!!!τι ειναι αυτο?α ναι!μολις εκανε την εμφανιση του ο λοξυγκας!

28Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

κοιμαμαι...πιπιλαω με μανια το δαχτυλακι μου ενω η λειτουργεια των πνευμονων αναπτυσσεται σημαντικα!αυτα ειναι τα δυο νεα επιτευγματα μου για τα οποια νιωθ ω πολυ περηφανο!!το υψος μου ειναι περιπου 39 εκατοστα!ενω το βαρος μου περιπου στο ενα κιλο!(αντε και κατι γραμμαρια)

29Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το δερματακι μου αρχεζει βα γινεται πιο ''αφρατο'' καθως το λιπος αποθηκευεται κατω απο την επιδερμιδα μου..ουφ!επιτελους ...αυτες οι ρυτιδες δεν μου πηγαιναν καθολου!!!

30Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

η σωματικη μου αναπτυξη παραμενει πανω κατω ιδια!αυτη του εγκεφαλου μου ομως σημειωνει εκρηξη!!!!ναι ναι!!!!!ο εγκεφαλος μου αναπτυσσεται και διαμορφωνεται με γοργους ρυθμους!

31Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ο εγκεφαλος μου συνεχιζει να αναπτυσεται πιο γρηγορα απο ποτε!εγω βρισκομαι σε διαρκη κινηση κουναω χερια ποδια γυριζω περα δοθε το κεφαλι μου και...παιζω!!!!ναι μανουλα παιζω με τα χερια και τα ποδια μου!!!γι αυτο σε ξυπναω που και που με κλωτσιτσες!!!πως αλλιως θα περασει ο χρονος εδω μεσα?

32Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΩΩΩΩΩΩΠ!!!!!!τι εγινε?ηρθαν τα πανω κατω!!!!χμμμμ καλα ειναι και σε αυτην την θεση εχει λιγο περισσοτερο χωρο!για να βολευτω λιγο καλυτερα...(αυτην την εβδομαδα ενδεχωμενος το μικρο σας να παρει θεση δηλαδη να γυρισει το κεφαλι προς τα κατω.αυτο ομως δεν ειναι σιγουρο.μπορει να συμβει μπορει και οχι)..το δερματακι μου αποκτα πανω κατω την οψη του δικους σου!ναι οι see through μερες που εβλεπες τι γινοταν κατω απο την επιδερμιδα μου τελειωσαν!

33Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

πλεον λειτουργω και αντιδρω περισσοτερο σαν ενα μικρο μωρακι!!οταν κοιμαμαι εχω κλειστα τα ματακια μου και οταν ξυπναω τα ανοιγω!οι ρυτιδες στο σωματακι μου εχουν εξαφανιστει εντελως ενω ο σκελετος μου οσο παει γινετε και πιο δυνατος!το καλυτερο ολων ομως ειναι η ολοκληρωση της αναπτυξης του ανοσοποιητικου μου συστηματος!σε αυτο βεβαια συνεβαλες κι εσυ μανουλα με τα αντισωματα που μου εδωσες αλλα και με αυτα που θα μου δωσεις μεσα απο το θηλασμο!!!κατι μου λεει πως ειμαι σχεδον ετοιμο να ερθω στην αγκαλια σου!!μηπως να αρχιζες να φτιαχνεις την βαλιτσουλα για το μαιευτηριο??

34Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το υψος μου αγγιζει τα 50 εκατοστα και ζυγιζω περιπου 2,5 κιλα. ο σχηματισμος των ζωτικων οργανων μου εχει πλεον ολοκληρωθει και οι πνευμονες μου ετοιμαζονται για την πρωτη μου ανασα!!!η αληθεια ειναι πως τα περιθωρια εδω μεσα εχουν στενεψει αλλα ενταξει μπορω να περιμενω λιγο ακομα....

35Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

τα χερια μου και τα ποδαρακια μου εχουν αποκτησει αυτην την τρυφερη αφρατη ροζουλι οψη που σε κανουν να θες να τα ζουλας συνεχεια!ναι!!!εχω πλεον αρχισει να γινομαι αυτο το ζουμπουρλουδικο μωρο που ειχες στο μυαλο σου!οχι εντελως!!!αλλα βρισκομαι σε καλο δρομο!

36Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

το χνουδακι που καλυπτε το σωμα μου μαζι με το σμηγμα που το προστατευε εχει πλεον υποχωρησει!πλεον αρχιζω να εχω και τις πρωτες μου κενωσεις!!προκειται για το γνωστο ''μηκωνιο'' το οποιο οπως και να το κανουμε δεχνει πως τοι εντερακι μου λειτουργει μια χαρα εδω μεσα!!!

37Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

μπηκαμε στο μηνα μας!!!!!!!! τι σημαινει αυτο?????πως απο μερα σε μερα μπορει να βρεθω στην αγκαλια σου!οι πνευμονες μου εχουν ωριμασει αλλα συνεχιζουν να τελειοποιουνται!

38Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

53 βεκατοστα υψος 3 κιλα βαρος,μαλακο ροδαλο δερματακι ειμαι σχεδονε τοιμο να ερθω κοντα σου!με καισαρικη η φυσιολογικο τοκετο αυτο εξαρταται τοσο απο την θεση μου οσο και απο αλλα πραγματα τα οποια θα πρεπει να συζητησεις με το γιατρο σου!

39ΕΒΔΟΜΑΔΑ

δυνατοι μυς,κοφτερο μυαλο ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΟΨΗ!πλεον διαθετω ολο το πακετο και δεν βλεπω την ωρα να σε γνωρισω απο κοντα!μπορει να ειμαι λιγο γκρινιαρικο τον πρωτο καιρο αλλα απο οσο ξερω ετσι κανουν ολα τα μωρα!!!

40 Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

αααααααα δεν μπορω αλλο.......θελω να τεντωθω!!!ωωωχ!!!!!!τι ειναι αυτο το φως?????ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Υπεροχο , αισιοδοξο αλλα και τοσο συγκινητικο κειμενο!!!!

Μπραβο καλα εκανες και το ανερτησες...νομιζω πως ολες μας , θελουμε να ξερουμε τι γινεται εκει μεσα καθε εβδομαδα και αν ηταν δυνατον και καθε μερα!!!! :P

HpRzp3.png0ExJp3.png

Ερχομαι μανούλα!! Ναι κάπως έτσι πρέπει να ειναι!!

Οταν γέννησα πριν πεντε μήνες, με το που γεννήθηκε η ζουζου μου την έβαλαν κατευθείαν πάνω μου. Ε, δεν θα ξεχάσω ποτε το βλέμμα της! Απο εκει που έκαιγε, σταμάτησε με κοίταξε και σουφρωσε τα φριδια της και με επεξεργαστηκε! Μήπως τελικα και το μωρο μου περίμενε να δει πως είμαι?χαχαχα! Ελπίζω να μην την απογοητευσα!

Διαφημίσεις

Απιστευτο ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ...Πολυ καλη δουλεια μου αρεσε παρα πολυ...

Βρισκομαι στην 10 εβδομαδα και ανηπομονω για την 12η που εχω και την αυχενικη μου..!!!αχχχχ :D:D:D

dwTUp3.png

wmFfp3.png