Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ο γρηγορακης μας εντυπωσιασε τα πληθη!!!(ριτα79)

Recommended Posts

βαφτιστηκαμε και εμεις!!!!!!!!!!!!!

αργησα να σας γραψω το ξερω αλλα μεχρι σημερα ειχα πεθεροκαταληψη :lol:

το ονομα μας λοιπον ΓΡΗΓΟΡΗΣ!!!

ολα πηγαν υπεροχα..ο γρηγορακης μας ηταν κυριος και δεν εβγαλε κιχ αντιθετως μολις ειδε το νερο στην κολυμβηθρα χτυπουσε χαρουμενος τα ποδαρακια του και με το ζορι τον κρατουσα πριν τον δωσω στον παπα για να μην πεσει μεσα και οταν ο νονος μας τον αλειψε με το λαδι γαργαλιοταν και γελουσε με φωνουλα ,επισης προσπαθουσε να τραβηξει απο τον παπα το βιβλιο που τον διαβαζε και ξεριζωσε τα λουλουδια του στολισμου !! οι αλλες μανουλες με μικρα παιδακια με ρωτουσαν τι του δινω και πινει :lol:

Ο νονος μας ηταν υπεροχος αν και εσταζε απο τον ιδρωτα προσπαθωντας να κρτατησει τπν μικρο ταρζαν μας αγκαλια και ακουνητο....

ο παππους μας ,πεθερος μου και παπας τελεσε ολο το πρωτο μερος και μετα στην κολυμβηθρα ανελαβαν δυο εξαιρετικοι κληρικοι που φερθηκαν αψογα στο παιδι με αγαπη και σεβασμο.

ευτυχως ο καιρος ηταν καλος παροτι το πρωι της κυριακης ψιλοβρεχε και ειχα αγχωθει ,το μυστηριο ξεκινησε στην ωρα του και τελειωσαμε και με χαιρετουρες και φωτογραφισεις σε μια ωρα και μετα πηγαμε στο τραπεζι.

ολοι οι καλεσμενοι ξετρελαθηκαν με τον χωρο και τα παιδακια λυσσαξαν με τον κλοουν που τους ειχα και ξετιναξαν τα γλυκακια στο τραπεζι ευχων.

τα γλεντι μας κρατησε μεχρι αργα το απογευμα.

ο γρηγορακος μας κοιταζε με τα ματακια του γεματα περιεργεια και πηγαινε ικανοποιημενος απο αγκαλια σε αγκαλια.

ειχα φτιαξει και ευχαριστηρια μπισκοτακια πανω στα τραπεζια καθως και σκορπιες καραμελες,γλειφιτζουρακια και σαπουνοφουσκες με τα οποια ξετρελαθηκαν οι καλεσμενοι και γεμιζαν τις τσεπες τους φευγοντας.

ολα κυλησαν με λιγα λογια υπεροχα και ο μικρος μας μας εκανε πολυ περηφανους.

εγω αν και χτενισμενη απο την προηγουμενη και αυπνη απο το αγχος, με το μακιγιαζ μιας εξαιρετικης κοπελας απο το beauty at home εγινα κουκλα!! :lol:

το υπεροχο φουστανι μου βεβαια ψιλοκαταραφηκε απο τα λαδια στην εκκλησια που μου αφησε πανω μου ο μικρος κανωναντας βαρελακια χαρουμενος πανω στο τραπεζι την ωρα που προσπαθουσα να τον ντυσω.

αυτα τα λιγα προς το παρον και θα επανελω και εγω με φωτο.

σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας στα τοπικ των προηγουμενω ημερων

να ειμαστε ολοι καλα και να χαιρομαστε τα μικρα μας!!!

HKTLp3.pngNQ8bp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαριταρενιαααααααααααααααααααααααααααααα !!!!

Να τον χαιρεστε τον ΓΡΗΓΟΡΗ σας ! Να ναι παντα καλά με σας διπλα του :D

Σας φιλω ολους και περιμενω φωτο !!!

(αντε να δουμε ποτε θα τα πουμε και ιδιωτικως )

VgL7.jpgIgLdp2.png

Να σας ζήσει!Εύχομαι και εγώ με την σειρά μου να είναι πάντα τόσο χαρούμενος όσο στην βάπτιση του, πάντα γερός και καλότυχος! :D

Πεταλουδιτσα μου εισαι η ζωη μου!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να τον χαίρεστε, να είναι πάντα υγιείς, χαρούμενος, καλός χριστιανός και να σας κάνει περιφανούς στην πορεία τις ζωής του

z48fddc82e857e.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

Ριτάκι, να σας ζήσει ο Γρηγόρης σας, να τον δείτε όπως ποθείτε, πάντα χαμογελαστός και χαρούμενος να είναι!

Όλα ακούγονται υπέροχα, περιμένουμε φωτό με ανυπομονησία!!! :D

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Να σου ζησει ο πανεμορφος Γρηγοράκος....

Να τον καμαρ΄βνεις μεγάλο και τρανό το παλικαράκι.Περιμένουμε περισσότερες λεπτομέριες για την εκκλησία , τον παππά, τις μπομπο, και ΟΛΑ τα υπολοιπα...!!!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

να σας ζησει ο Γρηγοράκος σας, να ειναι παντα τοσο χαρουμενος και ευτυχισμενος.Να τον χαιρεστε

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη