Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλησπερα...λοιπον απο προχθες εχω σαν ενα τσουξιμο,φαγουρα ,πονος,( δεν μπορω να το διευκρινυσω) μεσω στο κολπο....τι μπορει να ειναι???ειναι ανησυχητικο????ειμαι 15 εβδομαδων....κ πηγα και χθες και εκανα καλλιεργεια κολπου αλλα και ουρων...

Διαφημίσεις

καλησπερα...λοιπον απο προχθες εχω σαν ενα τσουξιμο,φαγουρα ,πονος,( δεν μπορω να το διευκρινυσω) μεσω στο κολπο....τι μπορει να ειναι???ειναι ανησυχητικο????ειμαι 15 εβδομαδων....κ πηγα και χθες και εκανα καλλιεργεια κολπου αλλα και ουρων...

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ουρολοίμωξη...έχει αυτά τα συμπτώματα!πότε παίρνεις τα αποτελέσματα?

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ουρολοίμωξη...έχει αυτά τα συμπτώματα!πότε παίρνεις τα αποτελέσματα?

την δευτερα.....αντε να περασει....δεν μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο εεε???

την δευτερα.....αντε να περασει....δεν μπορει να ειναι κατι πιο σοβαρο εεε???

Oτι και να είναι δεν νομίζω να μην είναι θεραπεύσιμο...γιατρός δεν είμαι αλλά από αυτά που ανέφερες λογικά είδος λοίμωξης είναι και αν δεν περνάει θα σου δώσει κάποια θεραπεία,ενημέρωσες τον γιατρό σου?καλά αποτελέσματα και γράψε μας την δευτέρα τα νέα σου!

Oτι και να είναι δεν νομίζω να μην είναι θεραπεύσιμο...γιατρός δεν είμαι αλλά από αυτά που ανέφερες λογικά είδος λοίμωξης είναι και αν δεν περνάει θα σου δώσει κάποια θεραπεία,ενημέρωσες τον γιατρό σου?καλά αποτελέσματα και γράψε μας την δευτέρα τα νέα σου!

οχι δεν τον εχω ενημερωσει..μολις παρω τα αποτελεσματα θα τον παρω τηλ να του το πω..βασικα εγω το μωρακι μου θελω να ειναι καλα....τωρα αν ειναι λοιμωξη λογικα το εμβρυο δεν θα παθει τπτ εεεε????γιατι φοβαμαι λιγακιιιιι

Διαφημίσεις

οχι δεν τον εχω ενημερωσει..μολις παρω τα αποτελεσματα θα τον παρω τηλ να του το πω..βασικα εγω το μωρακι μου θελω να ειναι καλα....τωρα αν ειναι λοιμωξη λογικα το εμβρυο δεν θα παθει τπτ εεεε????γιατι φοβαμαι λιγακιιιιι

αν ειναι λειμωξη θα παρεις αντιβιοση κιολα κομπλε!! δεν μασαει το εμβρυακι απο τετεια!!

όχι καλή μου τα μωράκια μας είναι καλά προστατευμένα εκεί μέσα στον σάκο τους...θα πρέπει να αφήσεις κάτι καιρό και να σοβαρό για να το πειράξει!μην αγχώνεσαι περιμένω αύριο να μας πεις !

λοιπον τωρα πηρα αποτελεσματα και ειναι ολα μια χαρα....τι μπορει να ειναι ρε κοριτσια>.??ανησυχω...μηπως εχω αυτα τα εσωτερικα τσιμπηματακια επειδη μεγαλωνει η μητρα??

λοιπον τωρα πηρα αποτελεσματα και ειναι ολα μια χαρα....τι μπορει να ειναι ρε κοριτσια>.??ανησυχω...μηπως εχω αυτα τα εσωτερικα τσιμπηματακια επειδη μεγαλωνει η μητρα??

τσιμπηματακια εχεις η φαγουρα;

Διαφημίσεις

εαν δεν πονας κ οι εξετασεις ειναι οκ τοτε μαλλον ειναι φυσιολογικα!

ισως να ναι κ μυικο. φροντισε να ξεκουραζεσαι

την περασμενη τριτη πηγα για υπερηχο και ηταν ολα οκ....πηρα τηλ και τον γιατρο μου να του πω τα αποτελεσματα και μου ειπε οτι μαλλον ειναι επειδη μεγαλωνει η μητρα !!!!!!!!!ελπιζω να μην ειναι τιποτα πιο σοβαρο....

Εγώ πάντος που από την αρχή της εγκυμοσύνης μου έχω φαγούρα και τσουξιματάκια, είναι μύκητες οι οποίοι με ταλαιπωρούν και και δεν λένε με τίποτα να φύγουν και έχω πάρει θεραπεία 3 φορές! Συμφώνησα με τον γιατρο να τους αφήσουμε να αλωνίζουν (δεν επηρεάζουν την εγκυμοσύνη) γιατί κουράστηκα πια μια με τις κολπικές κρέμες μια με τα υπόθετα, νισάφι πια οι παλιομύκητες! :evil:

yTiOp3.png

nzfhp3.png

Διαφημίσεις