Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

καλημερα σας κοριτσια.....χθες και προχθες ειχα πονους περιοδου....πηγα στη γιατρο μου και ηταν ολα καλα....χθες που γυρισα κ ξαπλωσα δεν μπορεσανα κοιμηθω αλλαζα πλευρο πονουσα συνεχεια....ειμαι 15 εβδομαδων 24 χρονων....πρωτη φορα δεν αντεξα πηρα ενα μισο ντεπον....τι μπορει να ειναι ;; καμια αναλογη εμπειρια ;;;;ευχαριστωωω

Διαφημίσεις

Πόνους είχες, όχι συσπάσεις έτσι; Μήπως δεν ήταν απ' τη μήτρα, γι' αυτό και δεν ανησύχησε ο γιατρός, θα μπορούσε να είναι απ' το έντερο. Κι εμένα με είχε ταράξει κανα δυο φορές και τρόμαξα.

Απ' τη στιγμή που είπε ο γιατρός ότι δεν είναι κάτι, μη στενοχωριέσαι.. :)

27pzp3.png

qIUIp2.png

Μήπως είναι καμια πετρα στα νεφρά; έχω ακούσει για κάποιες κοπέλες που έχουν πονους κατά την εγκυμοσύνη λόγω του ότι δημιουργούνται πέτρες στα νεφρά... εγώ είχα κάνει πέτρες στη χολή κατά την εγκυμοσύνη που (ευτυχώς) μου έφεραν πόνους λίγες μέρες μετά τη γέννα και δεν υπέφερα στην εγκυμοσύνη. Όμως ήταν πολύ δυνατοί και χρειάστηκα εγχείριση για να αφαιρεθούν. Πάντως, αν συνεχιζονται οι πόνοι και γίνονται αφόρητοι έλεγξε και αυτο το ενδεχόμενο, το οποίο βέβαια απεύχομαι και μακάρι να μην είναι τίποτα.

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Καλημέρα, εγώ την Τρίτη μπαίνω στην 18η εβδομάδα και χθες πήγα την καθιερωμένη επίσκεψη στη γιατρό μου. Εκεί που μου έκανε το υπέρηχο παρατήρησε μια σύσπαση αλλά δεν την είδα να ανησυχεί. Εγώ βέβαια μέσα στην ημέρα είχα ξεπατωθεί, δουλειές στο σπίτι και όλα αυτά και μου είπε πως ίσως είναι από την κούραση. Μου είπε να κουράζομαι και άμα έχω πονάκια να παίρνω ένα buscopan και να ξαπλώνω. Την Τρίτη είχα κάνει το Α ΤΕΣΤ αλλά δεν είχαμε δει τίποτα από σύσπαση. Από χθες που μου το είπε η γιατρός νιώθω όλο πονάκια. Τι να κάνω; Αυτή δεν ανησύχησε και μου είπε κιόλας να φύγω και για Πάσχα απλά ξεκούραση και να έχω μαζί μου buscopan και utrogestan για παν ενδεχόμενο.

αμα δεν ανησυχει η γιατρος....να μην αγχωνεσαι..νομιζω οτι ειναι φυσιολογικες καποιες....ετσι εχω ακουσει...οποτε χαλαρωσε....εγω τωρα εχω αλλο...τρομαξα με το σκυλι το πρωι κ τιναχτηκα εντονα στο κρεβατι κ λεω μηπως επαθα τιποτα...απο το τιναγμα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα, εγώ την Τρίτη μπαίνω στην 18η εβδομάδα και χθες πήγα την καθιερωμένη επίσκεψη στη γιατρό μου. Εκεί που μου έκανε το υπέρηχο παρατήρησε μια σύσπαση αλλά δεν την είδα να ανησυχεί. Εγώ βέβαια μέσα στην ημέρα είχα ξεπατωθεί, δουλειές στο σπίτι και όλα αυτά και μου είπε πως ίσως είναι από την κούραση. Μου είπε να κουράζομαι και άμα έχω πονάκια να παίρνω ένα buscopan και να ξαπλώνω. Την Τρίτη είχα κάνει το Α ΤΕΣΤ αλλά δεν είχαμε δει τίποτα από σύσπαση. Από χθες που μου το είπε η γιατρός νιώθω όλο πονάκια. Τι να κάνω; Αυτή δεν ανησύχησε και μου είπε κιόλας να φύγω και για Πάσχα απλά ξεκούραση και να έχω μαζί μου buscopan και utrogestan για παν ενδεχόμενο.

να κανεις ο,τι σου πε ακριβως! εφοσον ειδες οτι ζοριστηκες κ αρχισαν οι συσπασεις , το σωμα σου αντεδρασε! ξεκουραση και καλο Πασχα!!

να κανεις ο,τι σου πε ακριβως! εφοσον ειδες οτι ζοριστηκες κ αρχισαν οι συσπασεις , το σωμα σου αντεδρασε! ξεκουραση και καλο Πασχα!!

Ευχαριστώ πάρα πολύ.Να σου πω μερικές φορές και η ιδέα μας και μόνο τα κάνει χειρότερα.Από το φόβο μου όλο αυτό έχω στο μυαλό μου.Και ουσιαστικά δεν πονάω απλά έχω αυτό το μπούκωμα και πόνο σαν περιόδου αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο απλά δεν μπορώ να ησυχάσω. Τώρα όμως μεγαλώνει και η κοιλιά μου αισθητά οπότε φαντάζομαι και αυτό έχει κάποιο πόνο.σας ζάλισα. Ευχαριστώ

Ευχαριστώ πάρα πολύ.Να σου πω μερικές φορές και η ιδέα μας και μόνο τα κάνει χειρότερα.Από το φόβο μου όλο αυτό έχω στο μυαλό μου.Και ουσιαστικά δεν πονάω απλά έχω αυτό το μπούκωμα και πόνο σαν περιόδου αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο απλά δεν μπορώ να ησυχάσω. Τώρα όμως μεγαλώνει και η κοιλιά μου αισθητά οπότε φαντάζομαι και αυτό έχει κάποιο πόνο.σας ζάλισα. Ευχαριστώ

δε μας ζαλισες! εισαι κ συνονωματη!

εγω θα σου πω πως ενω ηταν ολα οκ με τις συσπασεις μου, πριν 2 βδομαδες- στην 28η βδομαδα κυησης , απ τις πολλες συσπασεις σε λιγη ωρα εμφανισα λιγο αιμα. δεν ειναι αστειο, πρεπει να προσεχεις. δεν εμεινε κ πολυ αλλωστε! με το καλο!

Εννοείται δεν είναι αστείο και γι αυτό είμαι ξαπλωμένη και δεν κάνω τίποτα. Κι έχω κι εγώ το νου μου συνέχεια μη δω τίποτα. Απόλυτη ξεκούραση,δεν το συζητάω.

Διαφημίσεις