Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόβλημα άρθρωσης και εκμάθηση ξένης γλώσσας

Recommended Posts

καλημερα θα ηθελα να μου απαντηση καποιος-α για το δικο μου προβλημα..εχω ενα γιο 4,5 ετων ο οποιος εχει προβλημα με της αρθρωσης του.το προβλημα ειναι οτι εδω και ενα χρονο ζουμε στο εξωτερικο και δεν υπαρχει καποιος ειδικος εδω..αν δεν τον βοηθεισω θα μπορεσει να μαθει την γλωσσα εδω???θα μπορεσει να μαθει να μιλαει την ξενη γλωσσα καθαρα?

Διαφημίσεις

καλημερα θελω να μιλησω για το προβλημα μου και αν μπορεσει καποιος-α να με βοηθησει...εχω ενα γιο 4,5 ετων ο οποιος εχει προβλημα με της αρθρωσης του.σιγουρα θα πρεπει να παει σε εναν ειδικο...το κακο ειναι οτι εδω και ενα χρονο ζουμε εξωτερικο και εδω δεν υπαρχει καποιος ειδικος ελληνας λογοθεραπευτης...αν δεν κανει θεραπεια θα μπορεσει αραγε να μαθει να μιλαει την ξενη γλωσσα,η θα εχει προβλημα?

εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος......αλλά είναι μικρός πάντως, και αφού άλλαξε και γλωσσικό περιβάλλον νομίζω οτι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, εμένα πάντως μου είπαν στα νήπια εξετάζονται αυτά, εκτός αν είναι σοβαρό...

εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος......αλλά είναι μικρός πάντως, και αφού άλλαξε και γλωσσικό περιβάλλον νομίζω οτι δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, εμένα πάντως μου είπαν στα νήπια εξετάζονται αυτά, εκτός αν είναι σοβαρό...

ευχαριστω πολυ...πως ομως θα μπορεσω να ξερω αν ειναι σοβαρο η οχι?ο μικρος μπηκε σε σταθμο αλλα δυστηχος δεν εκατσε γιατι εκλεγε ασταματητα με λιγμους...δεν καταλαβαινει τι λενε και φοβαται δεν θελει να παει σχολειο.λες να του δημιουργησουμε καποιο ψυχολογικο?

ευχαριστω πολυ...πως ομως θα μπορεσω να ξερω αν ειναι σοβαρο η οχι?ο μικρος μπηκε σε σταθμο αλλα δυστηχος δεν εκατσε γιατι εκλεγε ασταματητα με λιγμους...δεν καταλαβαινει τι λενε και φοβαται δεν θελει να παει σχολειο.λες να του δημιουργησουμε καποιο ψυχολογικο?

λογικό δεν είναι? εσένα αν σε βάλουνε ξαφνικά σε ένα άγνωστο περιβάλλον που δεν καταλαβαίνεις γρι και δε μπορείς να συνεννοηθείς πως θα νιώσεις? θα πρέπει να μιλήσεις με κάποιον ειδικό, είναι ιδιαίτερη η περίπτωσή σου, εκτός αν μπορεί να σε βοηθήσει κάποια μανούλα από εξωτερικό......

Διαφημίσεις

• 2 months later...

Τωρα το ειδα και ελπιζω να εχεις βρει ηδη λυση. Εμας το σχολειο μας στο Βελγιο εχει λογοθεραπευτες και βοηθουν τα παιδια που εχουν αναγκη. Φυσικα σε γαλλικη προφορα. Δηλαδη αν ενα ελληνακι δεν προ φερει το '"ρ" εδωθα το μαθει σαν "εγ"

Παντως αν δεν παει στο σχολειο - νηπιο - παιδικο πως θα μαθει την γλωσσα?