Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τελικα πολυποδας..γι αυτο ειχα καφε..

Recommended Posts

Εχθες πηγα σε εναν γιατρο και ειδε κατι σαν πολυποδα..μου πε να ξαναπαω αρχες κυκλου..ποσο αγχωμενη ειμαι!! Και ποτε μετα την αφαιρεση θα μπορεσω να κανω μωρακι?εχω αναγκη απο ιστοριες με αισιο τελος..μονο..σας παρακαλω..τρεμω.

Διαφημίσεις

Εχθες πηγα σε εναν γιατρο και ειδε κατι σαν πολυποδα..μου πε να ξαναπαω αρχες κυκλου..ποσο αγχωμενη ειμαι!! Και ποτε μετα την αφαιρεση θα μπορεσω να κανω μωρακι?εχω αναγκη απο ιστοριες με αισιο τελος..μονο..σας παρακαλω..τρεμω.

Περαστικά κορίτσι !!! Προσπάθησε να ηρεμήσεις ...δεν εχω ακούσει παρόμοια ιστορία για να σε βοηθήσω... θα πάνε όλα καλά !

eNortjKzUjIyNDI0tlCyBlwwFV8Czg,,91.png[/url]

Καλησπέρα heelp, σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μην αγχώνεσαι εννοείται ότι μπορείς να κανείς μωρό. Πρόσεξε μόνο η καλύτερη μέθοδος για να τον αφαιρέσεις ειναι η υστεροσκόπηση ΟΧΙ απόξεση!!!!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

Καλησπέρα heelp, σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά μην αγχώνεσαι εννοείται ότι μπορείς να κανείς μωρό. Πρόσεξε μόνο η καλύτερη μέθοδος για να τον αφαιρέσεις ειναι η υστεροσκόπηση ΟΧΙ απόξεση!!!!!!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!

κοριτσακι μου.σε ευχαριστω για την απαντηση σου..

ναι ..το ξερω το διαβαζω παντου οτι μονο υστεροσκοπηση πρεπει να κανω..κ ο γιατρος που το ειδε μου ειπε να κανω αποξεση κ αμεσως αντεδρασα κ του ειπα "γιατι να μην κανω υστεροσκοπηση? η αποξεση ειναι μια τυφλη μεθοδος.." κ μου απαντησε "γιατι ειναι πιο φτηνη η αποξεση" κ του απαντησα "γιατρε δεν με ενδιαφερει το ποσο..οταν προκειται για την μητρα μου.." ..οπως καταλαβαινετε μου αφησε ασχημη εντυπωση ο γιατρος αυτος κ θα συνεχισω αλλου που μου ειπαν οτι θα κανουμε υστεοροσκοπηση...ελεος! ακου τι ειπε ο ανθρωπος!! να με καταστρεψει εμενα..επειδη ειναι πιο φτηνη μεθοδος..μα ειναι δυνατον?

κοριτσια εχω απογοητευθει πολυ απο τους γυναικολογους..2 χρονια τωρα διαμαρτυρομαι για τα καφε κ ο παλιος μου γυναικολογος δεν ειπε ουτε μια φορα" ελα μετα την περιοδο να σε δω" παρα μου ελεγε..δεν ειναι τιποτα..μεσοκυκλιος αιμμοραγια ειναι /φυσιολογικο ειναι..

δνε μου ειπε μια φορα"ελα μετα την περιοδο"...κ ευτυχως εγω το εψαξα παραπανω κ το βρηκα.σε λιγο θα γινω εγω γυναικολογος κ στο τελος θα κανω μονη μου επεμβασεις..με τους αχρηστους ολους.που τους πληρωνουμε κ ολοκληρες περιουσιες !!!

Έχεις δίκιο. Δυστυχώς λίγοι είναι επαγγελματίες αλλά και ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Πάντως θεωρώ ότι δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις παιδάκι. Απλώς να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στην αναζήτηση γιατρού. Σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσι μου,λοιπόν θα πάς να βγάλεις το πολυποδάκι υστεροσκοπικά κ ξέχνα το εντελώς-εγώ είχα 3 πολύποδες στη μήτρα τους αφαίρεσα κ μετά όταν έβαλα μπρός για μωρό δεν είχα κανένα πρόβλημα κ έμεινα κατευθείαν...συμφώνω με τα κορίτσια βρές έναν καλό γιατρό,εγώ είχα πάει σε 9 κ κανένας δεν με βοήθησε,άκουσα τα πάντα,μέχρι κ για την κακιά αρρώστια μου είπαν,πήγα να τρελαθώ!

WF0Ip3.pngGDwep3.png

Μπράβο heelp το θετικό είναι ότι σιχτίρισες δια παντός τον "γιατρό".Όπως λέει και το ρητό ου μπλέξεις με γιατρούς!!!! Άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος... Και γω που έβγαλα τον πολύποδα μόλις 5 χιλιοστά δεν είχα κ άλλη επιλογή. Ούτε εμπόδιζε την σύλληψη εκεί που ήταν!!!! Όταν σου λέει τώρα ο γιατρός προτείνω να τον βγάλεις γιατί ίσως προκαλέσει αποβολή τι στο καλό να κάνουμε αναγκαστικά θα τον βγάλουμε!!!! Και ούτε λόγος για απόδειξη βέβαια πληρώνουμε τόσα λεφτά!!!! :evil:

κοριτσια ειναι απελπισια οι γιατροι γι αυτο καλο ειναι να διαβαζουμε κ μονες μας καποια πραγματα κ να αποφασιζουμε κ εμεις κ οχι μονο αυτοι.

εγω πλεον προσωπικα δεν εχω σε κανεναν εμπιστοσυνη.κλονιστηκα!

ειναι δυνατον να λες στον γιατρο σου που σε παρακολουθει 10 ολοκληρα χρονια οτι εχεις καφε εκκρισεις μετα την ωορρηξια καθε μερα κ να σου λεει απλα "μη γκρινιαζεις..ολα ειναι τελεια.." κ να μην πει μια φορα ελα μετα την περιοδο να σε δω?κ εχω μεινει ετσι ρε παιδια 2 χρονια!!! κ ζω με αυτο..κ νομιζα πως πια ετσι εχω γινει..οτι ετσι θα ειμαι..κ καθε φορα που εβλεπα καφε εκλαιγα..το νιωθα οτι κατι δνε παει καλα..

ρε ουστ! τελικα θα παω σε καλη γιατρο της αδερφης μου η οποια την παρακολουθει πολλα χρονια κ της ειχε βρει κ αυτης πολυποδα περσι κ τον εβγαλαν με υστεορσκοπηση.

Αμ ο αλλος'/?? τι ειπε ρε κοριτσια...το 2014~~ να κανουμε αποξεση???που ζεις μωρ αδερφακι μου , μου ρθε να του πω!!

τελος παντων...ευχομαι να πανε ολα καλα...δνε αγχωνομαι για τον πολυποδα κοριτσακια μου οχι..αυτο που με αγχωνει περισσοτερο ειναι αν ειναι ολα καλα σχετικα με ορμονες κ κανω ωορρηξια κλπ...αν κ εκανα εξετασεις προγεστερονης 21η μερα κ εδειξε 21 με ανωτατο οριο 25..που σημαινει οτι γινεται ωορρηξια...οκ...απλα ο γιατρος που πηγα τωρα ετσι στο ασχετο μου ειπε κατι για μικροπολυκυστικη υφη..κ μου ειπε μαλιστα οτι ειναι καλο..δεν καταλαβα..κ θα ρωτησω την γιατρο που θα παω για να μου βγαλει τον πολυποδα.κοριτσια δεν εμπιστευομαι κανεναν τους γιατι πολλοι θελουν να σε βγαλουν κ προβληματικη για να παρουν λεφτα πιο πολλα.

ο παλιος γιατρος με ειχε τρελλανει λεγοντας μου συνεχεια "αντε τι καθεσαι?κανε παιδι!! δνε θα μπορεις μετα!!" τα λενε ρε παιδια αυτα??τα λενε?

Πρώτα απ' όλα μην αγχώνεσαι.. Ψυχραιμία χρειάζονται αυτά τα πράγματα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Έχω κάνει δύο φορές αφαίρεση πολύποδα τραχήλου της μήτρας με laser (loop), με διαφορά δύο χρόνων. Τη δεύτερη φορά χρειάστηκε να γίνει και απόξεση εσωτερικά γιατί ο μίσχος του έφτανε λέει μέχρι τα εσωτερικά τοιχώματα.

Στον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση έμεινα έγκυος τελείως φυσιολογικά (είμαι στην 25η εβδομάδα κύησης, το πρώτο μας μωρό και δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά..)!

Μην αγχώνεσαι λοιπον, απλά βεβαιώσου ότι θα βρεις γιατρό έμπειρο ο οποίος να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και θα ακολουθήσει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για την περίπτωσή σου.

Αν χρειαστείς πληροφορίες για τον δικό μου γιατρό, ευχαρίστως να σου δώσω - στείλε μου προσωπικό μήνυμα.

27pzp3.png

qIUIp2.png

και εγώ πιστεύω ότι ο πολύποδας δεν είναι και το τέλος του κόσμου

κάνεις υστεροσκόπηση απλά και ανώδυνα και όλα καλά έκανε η κουμπάρα μου και είναι μια χαρά ούτε είδε αίμα ξανά στην μέση του κύκλου

τώρα είναι μια χαρά ούτε ταλαιπωρείται και πήγε ξανά να κάνει υπέρηχο και όλα καλά

Διαφημίσεις

και εγώ πιστεύω ότι ο πολύποδας δεν είναι και το τέλος του κόσμου

κάνεις υστεροσκόπηση απλά και ανώδυνα και όλα καλά έκανε η κουμπάρα μου και είναι μια χαρά ούτε είδε αίμα ξανά στην μέση του κύκλου

τώρα είναι μια χαρά ούτε ταλαιπωρείται και πήγε ξανά να κάνει υπέρηχο και όλα καλά

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΑΙΜΑ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! 2 χρονια τωρα! εχασα τον εαυτο μου.απογοητευθηκα..να πηγαινω τουαλετα την 18η μερα κ να βγαινει καφε στο σκουπισμα..μετα ξανα την 21η,μετα ξανα την 25η κ μετα συνεχομενο καφε μεχρι να ρθει περιοδος!! κ να παιρνω τον γιατρο με κλαματα κ να του λεω "γινεται καθε μηνα γιατρε! βοηθησε με..κατι συμβαινει..κανε μου καμια ορμονικη..ισως μου λειπει προγεστερονη.." αυτος λοιπον τι εκανε? μου ελεγε ελα να σε δω ! κ να τα 50eura!! κ να μου λεει "βλεπω σωστο ενδομητριο..ολα καθαρα...φυγε" κ δεν μου ειπε ΠΟΤΕ ομως ..ελα να σε δω ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ..που ολα ειναι πιο καθαρα..εγω δεν ηξερα δεν ειμαι γιατρος..κ ολοι μου ελεγαν...ε για να σου λεει ο γιατρος οτι ολα καλα ..τι γκρινιαζεις??ομως εγω ενιωθα οτι δεν ειναι καλο ολο αυτο..κ οτι κατι δεν μου κολλαει..

γι αυτο να εμπιστευεστε το ενστικτο σας!! μετα πηγα σε αλον γιατρο..τα ιδια κ αυτος.."δεν ειναι τιποτα δεν ειναι τιποτα..μεσοκυκλιος αιμμοραγια ειναι.." κ του ελεγα "ποσες μερες ?14 μερες μεσοκυκλιος γιατρε" ? κ μου ελεγε..ε συμβαινει..ολα καλα..δεν ειναι κακο απλα ειναι σπαστικο..ακου απαντηση γιατρου! ΡΕ ΚΟΡΙΣΤΙΑ?τι σπουδαζουν στην ιατρικη??με σκονακια την περνανε?κ αν θελουν να ναι γιατροι! ? γιατι ειναι τοσο αδιαφοροι??τους κοστιζει να σου πουν τι πρεπει να κανεις?ειναι τοσο δυσκολο?? κ αρχισα να γκρινιαζω πολυ μα παρα πολυ κ μου λεει η αδερφη μου..ρε παρε την γιατρο μου κ πες της το..και την παιρνω την προηγουμενη εβδομαδα κ της λεω "εχω καφε εκκρισεις απο την ωορρηξια κ μετα μεχρι την περιοδο 2 χρονια τωρα.." κ μου απανταει "πολυποδας μου ακουγεται!" αμεσως η γυναικα πηγε το μυαλο της!! κ μου ειπε μετα "μολις αδιαθετησεις ελα την 6η μερα - 7η να δουμε τι γινεται καθαρα!

εγω ωστοσο ειχα προβει σε εξεταση προγεστερονης κ ηταν μια χαρα..οποτε δνε ηταν ορμονικο το θεμα.τι να πω !! ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΦΕ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ ΝΑΙ! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ..ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Κ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΩ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ Κ ΑΝΕΜΕΛΗ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ Η ΟΧΙ! ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ! Κ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ Ο.ΤΙ ΚΑΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΕτΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕ..ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

και ευχομαι για ολες μας να χαμογελαμε κ να περναμε καλα!! πανω απο ολα! κ να εχουμε ΥΓΕΙΑ!!

Πρώτα απ' όλα μην αγχώνεσαι.. Ψυχραιμία χρειάζονται αυτά τα πράγματα, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Έχω κάνει δύο φορές αφαίρεση πολύποδα τραχήλου της μήτρας με laser (loop), με διαφορά δύο χρόνων. Τη δεύτερη φορά χρειάστηκε να γίνει και απόξεση εσωτερικά γιατί ο μίσχος του έφτανε λέει μέχρι τα εσωτερικά τοιχώματα.

Στον πρώτο μήνα μετά την επέμβαση έμεινα έγκυος τελείως φυσιολογικά (είμαι στην 25η εβδομάδα κύησης, το πρώτο μας μωρό και δόξα τω Θεώ όλα πάνε καλά..)!

Μην αγχώνεσαι λοιπον, απλά βεβαιώσου ότι θα βρεις γιατρό έμπειρο ο οποίος να σου εμπνέει εμπιστοσύνη και θα ακολουθήσει την καλύτερη δυνατή θεραπεία για την περίπτωσή σου.

Αν χρειαστείς πληροφορίες για τον δικό μου γιατρό, ευχαρίστως να σου δώσω - στείλε μου προσωπικό μήνυμα.

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! να σαι καλα! κ ευχομαι να σφιξεις το μωρακι σου γερο κ δυνατο στην αγκαλιτσα σου! κ ολες οι κοπελιτσες!!

μου εδωσες χαρα κ ανακουφιση! να σαι καλα ! να σε εχει γερη ο θεος!

οσο για γιατρο..τωρα θα παω στην γιατρο της αδερφης μου που σου πα..νιωθω οτι ειναι καλα εκει ..το ενστικτο μου το φωναζει. η αδερφη μου δεν εχει κανενα παραπονο!να σαι καλα κοπελα μου!! χιλια καλα να χεις!

ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου! να σαι καλα! κ ευχομαι να σφιξεις το μωρακι σου γερο κ δυνατο στην αγκαλιτσα σου! κ ολες οι κοπελιτσες!!

μου εδωσες χαρα κ ανακουφιση! να σαι καλα ! να σε εχει γερη ο θεος!

οσο για γιατρο..τωρα θα παω στην γιατρο της αδερφης μου που σου πα..νιωθω οτι ειναι καλα εκει ..το ενστικτο μου το φωναζει. η αδερφη μου δεν εχει κανενα παραπονο!να σαι καλα κοπελα μου!! χιλια καλα να χεις!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, κι εσένα εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και να γίνεις μανουλα σύντομα! Το πιο σημαντικό όμως είναι να είσαι ψύχραιμη και ήρεμη, τώρα που μπήκε σε μια σειρά το πράγμα. Δεν το παίζω άνετη εκ του ασφαλούς, κι εγώ τόσα χρόνια από γιατρούς και απογοητεύσεις άλλο τίποτα. Τώρα που βρήκες την άκρη του νήματος και θα έχεις εσύ τον έλεγχο της υγείας σου κι όχι ο κάθε κομπογιαννίτης να ηρεμήσεις, γιατί μονο κακό στον εαυτό σου κανεις, αυτοί δεν παθαίνουν τίποτα.

Μην ανησυχείς, καλά θα πάνε όλα, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που είχε κάποιο τέτοιο θέμα και το ξεπέρασε με επιτυχία! :D

27pzp3.png

qIUIp2.png