Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πριν από περίπου 2 μήνες έγινα πατέρας για πρώτη φορά. Μέσα στις προγραμματισμένες αγορές ήταν ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας καθώς και ένας ηλεκτρονικός αποστειρωτής τα οποία αποφάσισα να πάρω από την εταιρία chicco μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με έδρα την Αθήνα. (είμαι κάτοικος Ηρακλείου Κρήτης)

Πρώτα παρουσίασε σοβαρό πρόβλημα ο αποστειρωτής μόλις μια εβδομάδα μετά την παραλαβή και ενώ ακολούθησα πιστά όλες τις διαδικασίες συντήρησης που αναφέρονταν στις οδηγίες χρήσης. Αρχικά επικοινώνησα με την εταιρία chicco εξηγώντας λεπτομερώς το πρόβλημα. Με παρέπεμψαν στο ηλεκτρονικό κατάστημα από το οποίο έγινε η αγορά.

Μετά από επικοινωνία που είχα με τον υπεύθυνο του ηλ. καταστήματος αποφασίστηκε η αντικατάσταση του προϊόντος. Η αντικατάσταση πήρε 4 ημέρες.

Ήρθε η μεταφορική ανταλλάξαμε κουτιά και έφυγε. Να επισημάνω πως η κούτα μέσα στην οποία ήταν το προϊόν ήταν διαφορετικού προϊόντος και τελείως άσχετου (πχ πάνες), πράμα που με έκανε να αναρωτηθώ για τον επαγγελματισμό του ηλ. καταστήματος.

Στη συνέχεια διαπίστωσα πως ο αποστειρωτής που μου έφεραν ήταν το απλό μοντέλο και όχι ο ηλεκτρονικός. Τους τηλεφώνησα και με ενημερώσαν πως θα προχωρούσαμε ξανά σε αλλαγή.

Η αλλαγή πραγματοποιήθηκε μετά από 4 μέρες.

Και ερχόμαστε στο σήμερα μέτα από περίπου 1 μήνα λειτουργίας.

Χθες το βράδυ και ενώ εργαζόμουν στο γραφείο του σπιτιού μου, αισθάνθηκα κάτι να μυρίζει έντονα σα να καίγεται πλαστικό. Διαπίστωσα πως ήταν ο αποστειρωτής. Το φις είχε μαυρίσει. Δεν θέλω να φαντάζομαι τι θα είχε γίνει αν έλειπα από το σπίτι και είχε συμβεί αυτό ή ακόμα χειρότερα αν κοιμόμασταν.

Όσον αφορά το σύστημα ενδοεπικοινωνίας πολύ απλά να αναφέρω πως λειτουργεί όποτε "θέλει". Συνεχώς ακούγονται θόρυβοι και δυστυχώς πολλές φορές ενώ το μωρό έχει ξυπνήσει και κάνει θόρυβο, η ενδοεπικοινωνία συνεχίζει να κοιμάται..

Συμπερασματικά, ο θεματογράφος είναι ένας πολύ απογοητευμένος πελάτης της chicco. Τα προϊόντα της δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε και το κυριότερο ένιωσα σοβαρό κίνδυνο με τον ηλεκτρονικό αποστειρωτή.

Τη δευτέρα το πρώτο πράμα που θα κάνω είναι να επικοινωνήσω με τον υπεύθυνο του ηλ. καταστήματος. Είμαι σίγουρος πως θα μου ζητήσει αντικατάσταση πράμα το οποίο δεν θα δεχτώ και θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων. Δυστυχώς γνωρίζω ποια θα είναι η απάντηση στο αίτημα μου. Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ να χάσω 90 ευρώ παρά να βάλω ξανά μέσα στο σπίτι μου το εν λόγω προϊόν.

Είμαι στη διάθεση των διαχειριστών του forum ώστε να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα μου.

Διαφημίσεις

Καλημέρα, θα μπορούσες να ανφέρεις τα μοντέλα του αποστειρωτη οσο και της ενδοεπικοινωνιας; Αγόρασα κι εγώ μια ενδοεπικοινωνια της chicco και ειναι ελλατωματικη, περιμένω απο δευτερα να επικοινωνησω με το ηλ. καταστημα που την αγόρασα.