Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΝΑΣ

Recommended Posts

ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΕΝΑΣ.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΜΑ: καλτσες,κορσε ή ζωνη για μετα τον τοκετο,νυχτικο ή πιτζαμα θηλασμου,παντοφλες,ρομπα κ σλιπ μιας χρησης και σουτιεν θηλασμου. αυτα ειναι ο βασικος ρουχισμος.

για την υγιηνη:αφρολουτρο, απορροφητικα επιθεματα στηθους,οδοντοβουρτσα κ οδοντοκρεμα,πετσετα, σερβιετες μεγαλες για μετα τον τοκετο,υγρομαντηλα κ υγρο καθαρισμου για την ευαισθητη περιοχη.

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ: ρουχισμος:τουλαχιστον 3 πληρης αλλαξιες: boby ή φανελακια+βρακακια κ ενα καλο ρουχο για την εξοδο απο το μαιευτηριο.γαντακια 3 ζευγαρια,βρακακια 4 τεμαχια.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΕΣ.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ! ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

aWZep2.png

Διαφημίσεις

Σερβιέτες για εσένα σου δίνουν. Πάνες για το μωρό επίσης.

Γράψε στην λίστα σου και 2 σεντονάκια μικρά (πάνες) και κουβερτούλα για το πυρεξάκι του μωρού, πανάκια για το ρέψιμο του, πάνες για να το πιάνουν αγκαλιά οι επισκέπτες, πετσέτες και για τους δυο σας, μωρομάντηλα για το μωρούλι (0+). Τα έχουμε γράψει κι εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=47628&highlight=%C5%EB%E5%ED%E1

Με το καλό!

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΡΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΑ "ΜΗΤΡΙΚΑ" ΠΟΥ ΛΕΝΕ...

aWZep2.png

Καλημερα κ απομενα. Ηλιστα που μαςεδωσαν στο ελενα για τα πραγματα που θα χρειαστουμε ελεγε για μας πιτζαμες εσωρουχα παντοφλες σαπουνια οδοντοβουρτσες κλπ και για το μωρο 6 φορμακια κ εσωρουχα, καλτσες, γαντια, 4-5 πανες αγκαλιας. Κουβερτα μας εδωσαν εκει οπως και πανες και βαμβακι. Ζωνη εγκυμοσυνης δεν χρησιμοποιησα,και παρολο που δεν γυμναστηκα ποτε και ειμαι πολυ παχουλη η κοιλια εχει μαζεψει πολυ δυο μηνες μετα. Με βολεψε πολυ το μαξιλαρι θηλασμου που ειχα παρει μαζι οπως και η αλοιφη λανολινης για πληγωμενες θηλες. Α παρτε κ κανενα ρολο κουζινας.

Διαφημίσεις

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΛΙΣΤΑ :D

Καλημερα κ απομενα. Ηλιστα που μαςεδωσαν στο ελενα για τα πραγματα που θα χρειαστουμε ελεγε για μας πιτζαμες εσωρουχα παντοφλες σαπουνια οδοντοβουρτσες κλπ και για το μωρο 6 φορμακια κ εσωρουχα, καλτσες, γαντια, 4-5 πανες αγκαλιας. Κουβερτα μας εδωσαν εκει οπως και πανες και βαμβακι. Ζωνη εγκυμοσυνης δεν χρησιμοποιησα,και παρολο που δεν γυμναστηκα ποτε και ειμαι πολυ παχουλη η κοιλια εχει μαζεψει πολυ δυο μηνες μετα. Με βολεψε πολυ το μαξιλαρι θηλασμου που ειχα παρει μαζι οπως και η αλοιφη λανολινης για πληγωμενες θηλες. Α παρτε κ κανενα ρολο κουζινας.
aWZep2.png

ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΙΑ ΜΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΩ ΛΙΣΤΑ :D

Αν παρακολουθησεις μαθηματα ανωδυνου εκει θα στη δωσουν ετσι κ αλλιως! Εμενα εκει μου την εδωσαν.

• 5 weeks later...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΕΛΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΚΕΤΟΥ, ΩΡΕΣ ΚΛΠ. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!! ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20 ΜΑΪΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΤ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ! ΜΕΝΩ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΑ ΑΘΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ. ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΚΕΤΟ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΟΥ ΛΕΤΕ; ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΗΤ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ! ΣΟΡΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ POST ΑΛΛΑ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!!!!

aWZep2.png

Συζητησε το με τον γιατρο σου μηπως συμφωνει να μπει ο αντρας σου ασχετως μαθηματων ή μηπως κατι μπορει να κανει. υπαρχει κ κατι ιδιωτικο στους αμπελοκηπους για μαθηματα. Μηπως αν κανετε αυτα το δεχτει το μαιευτηριο. Ευχαριστω προσωπικα για την πληροφορια γιατι δεν γνωριζα οτι πρεπει να κλεισουμε αρκετα νωρις το ραντεβου. Καλη επιτυχια κ με το καλο το μωρουλι σου!

Αχ βρε κορίτσια, στα ιατρεία απ' έξω το γράφει αυτό, γράφει αν έχει κλείσει κάποιος κύκλος, τα τηλέφωνα που παίρνεις και τα επόμενα μαθήματα. Απ' τον 5ο παροτρύνουν οι μαίες βρε!!!

Διαφημίσεις

ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΑΙΑ ΕΧΩ, ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ "ΜΑΓΙΚΑ" ΤΟΥ ΧΕΧΕ :D ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ! ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ... ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

aWZep2.png