Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοήθεια.!!! Είμαι έγκυος.?!

Recommended Posts

Γεια σας ,είμαι καινούρια εδώ (δεν ξέρω αν έχω ανεβάσει την ερώτηση μου στο σωστό μέρος , συγνωμη αν το έχω ανεβάσει κάπου λάθος αλλά πρέπει να μάθω τ μου συμβαίνει) θέλω την βοήθεια σας…στις 21/2 ήρθαμε σε επαφή με το αγόρι μου (με προφυλακτικό)…η περίοδος μου είχε τελειώσει στις 16 /2…ο κύκλος μου είναι σχετικά σταθερός…τώρα μου ήρθε στις 2/3 πάλι περίοδος(μια εβδομάδα νωρίτερα από το κανονικό) … Όμως δεν ήταν ακριβώς περίοδος τις πρώτες 2 μέρες ήταν πλ σκούρο αίμα επίσης είχα και διάθεση μελαγχολική και κάτι ελαφριά πονάκια χαμηλά της κοιλίας μμ…και τις υπόλοιπες μέρες είχα και έχω ελάχιστα καφέ υγρά ακόμη κ σήμερα (8/3)…πρέπει να ανησυχώ ? Τι μου συμβαίνει? βοήθεια!!!

Διαφημίσεις

Μαλλον προκειται για την ωορηξια σου.

Κανε ενα τεστ τις επομενες ημερες για να σιγουρευτεις οτι ηδεν εισαι εγκυος.

Η μεθοδος αντισυλληψης που χρησιμοποιεις ειναι αναξιοπιστη -το ξερεις υποθετω.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

αναξιοπιστο το προφυλακτικο...?τι θα πρεπει να χρησιμοποιουν οι εφηβοι δηλ?

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

μπορει να ειναι οντως ωορρηξια.,πορει να καθαριζεις κι απο την προηγουμενη περιοδο ακομη σαν υπολειμματα...μπορει να ηταν και πρεριοδος και να σου ηρθε πιο νωρις επειδη αλλαξε ο κυκλος σου,μπορει και ορμονικη ανωμαλια...δες πως θα παει κι επικοινωνησε με το γιατρο σου

26/10/10 Ήρθε η kisha junior και είναι όντως γκαυ.....τσα!

Ο μικρός μου είναι κέβλαρρ  ! 20/02/12

Μμ ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ kisha για την βοήθεια...:wink: ναι όντως αν τ προφυλακτικό θεωρείται αναξιόπιστο κλαφτα Χαραλαμπεεεε...! :-P

Διαφημίσεις

μήπως δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη η περίοδός σου και σου κάνει νουμεράκια? έχεις πολυκυστικές, ξεκίνησες πρόσφατα τη σεξουαλική σου ζωή? όλα τα παραπάνω μπορεί να είναι υπαίτια για τις ανωμαλίες του κύκλου.

Επίσης, όταν τελειώσατε τσέκαρες ότι το προφυλακτικό δεν έτρεχε?

2t7wp3.png

Όχι δεν έχω πολυκυστικες...και από την πρώτη φορά έχουν περάσει 6 μήνες...και ήταν γενικά σταθερός ο κύκλος μου...όχι δεν έτρεχε κάτι γιατί τελείωσε αφού είχε βγει από τον κόλπο μου...

χμμμ... μήπως κρύωσες αυτό το διάστημα??

μήπως πέρασες καμιά στεναχώρια άγχος κτλ??

δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο ειλικρινά. πόσο χρονών είσαι??

μπορείς να πας στο γιατρό σου προληπτικά να ρίξει μια ματιά εκεί κάτω αν είναι όλα καλά.

2t7wp3.png

Διαφημίσεις

Είχα λαιμό και βήχα συν ότι είχα κ την μύτη μου...και δέκατα από 22-23...αλλά μου πέρασε σχετικά γρήγορα...μπορεί να ευθύνεται αυτό ;;; 16 χρονών είμαι...

Κοίτα κοπέλα μου,το να είσαι έγκυος μου φαίνεται απίθανο...Πιστεύω πως περισσότερο έχει σχέση με τον κύκλο σου καθώς κ την επαφή.Περιέγραψε στον γιατρό σου τα "συμπτώματα" καθώς κ αν είναι πιθανό να προέρχονται από αυτά που σου είπα.Επίσης νομίζω πως θα έχει σχέση,όπως είπε κ η jellyfish,με κάποιο γεγονός (μπορεί να το θεωρείς κ ασήμαντο,αλλά σκέψου) που σε τάραξε συναισθηματικά αυτήν την εποχή..Τέλος,κοίτα κ τον παράγοντα κούραση κ ορθοστασία (βέβαια αυτό θα επηρέαζε μια μεγαλύτερη γυναίκα αλλά ποτέ δεν ξέρεις).Αυτά από μένα.

Η Σεμέλη μου είναι η ηλιαχτίδα της ζωής μου:Νοέμβριος 2013!!!

Γλυκιά μου ΚΩΝΙ από την στιγμή που είσαι σεξουαλικά ενεργή, ελπίζω να έχεις επισκεφθεί γυναικολόγο, ανεξαρτήτως αυτής της ανωμαλίας που παρατήρησες αυτό το μήνα. Αν όχι, κάνε το άμεσα, η σωστή ενημέρωση είναι το βασικότερο συστατικό της σεξουαλικής υγείας.

Όλα καλά θα είναι πάντως!!!:D:D:D

αναξιοπιστο το προφυλακτικο...?τι θα πρεπει να χρησιμοποιουν οι εφηβοι δηλ?

Μμ ωραία σε ευχαριστώ πάρα πολύ kisha για την βοήθεια...:wink: ναι όντως αν τ προφυλακτικό θεωρείται αναξιόπιστο κλαφτα Χαραλαμπεεεε...! :-P

Συγγνωμη κοριτσια -και απο τη θεματοθετρια.Δεν διαβασα "προφυλακτικο" -οτι ηθελα καταλαβα... νομιζα οτι ακολουθει την ημερολογιακη μεθοδο.

Φυσικα το προφυλακτικο ειναι η καλυτερη προστασια.

Και παλι συγγνωμη.

Γεννησαμε! 28-06-2012 :P

• 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλες ! Θέλω τη βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθεί. Είχα έρθει σε επαφή με το αγόρι μου τις γόνιμες μέρες (12/3) και πιθανόν να ήταν τη μέρα της ωορρηξίας( χωρίς προφύλαξη χωρίς να ολοκληρώσει μέσα μου). Στις 25/3 μου ήρθε κανονικά η περίοδος ,μία μέρα πριν απ ότι περίμενα με κανονική ροή και αρκετό πόνο όπως κάθε φορά. Το θέμα είναι ότι αφού μου τελείωσε η περίοδος και μετά , νιώθω πρησμένη τη κοιλιά μου, σαν φουσκωμένη... Υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος από προσπερματικά uγρά; Το φούσκωμα της κοιλιάς θεωρείται σύμπτωμα το πρώτο μήνα;Βοηήθειααα...:cry:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες ! Θέλω τη βοήθεια σας γιατί έχω αγχωθεί. Είχα έρθει σε επαφή με το αγόρι μου τις γόνιμες μέρες (12/3) και πιθανόν να ήταν τη μέρα της ωορρηξίας( χωρίς προφύλαξη χωρίς να ολοκληρώσει μέσα μου). Στις 25/3 μου ήρθε κανονικά η περίοδος ,μία μέρα πριν απ ότι περίμενα με κανονική ροή και αρκετό πόνο όπως κάθε φορά. Το θέμα είναι ότι αφού μου τελείωσε η περίοδος και μετά , νιώθω πρησμένη τη κοιλιά μου, σαν φουσκωμένη... Υπάρχει περίπτωση να έμεινα έγκυος από προσπερματικά uγρά; Το φούσκωμα της κοιλιάς θεωρείται σύμπτωμα το πρώτο μήνα;Βοηήθειααα...:cry:

Koριτσακι μου,φυσικα και μπορεις να μεινεις εγκυος με τα προσπερματικα υγρα θεωρω οτι σε καμια περπτωση,δεν ειναι τροπος αντισυλληψης το''τραβηγμα''. Οσο για το φουσκωμα της κοιλιας ειναι ακομα πολυ νωρις,μετα την περιοδο σου για να εχεις τετοια συμπτωματα,μπορει να ειναι το εντερο σου ή ακομα κ η ωορηξια σου που κανει αυτο το πρηξημο,και μαλλον αυτο ειναι το πιο πιθανο.Απο την στιγμη που ηρθε η περιοδος κανονικα πιστευω οτι την ''σκαπουλαρες'' αυτη τη φορα,ομως με ολη μου την αγαπη θα σου πω,[κ αν θες κρατα το, γιατι τα εχω περασει κ εγω κ το εχω μετανιωσει πολυ]....μην ρισκαρεις σε καμια περιπτωση την υγεια σου κ την ψυχολογια σου για 10 λεπτα ευχαριστησης οσο καλα κ να γνωριζεις το αγορι σου......αν δεν προστατεψεις ΕΣΥ τον εαυτο σου,μην περιμενεις να το κανουν οι αλλοι για σενα ......παντα να εχεις στο μοιαλο κ στην τσαντα σου προφυλακτικο......;)σου τα λεω με ολη μου την αγαπη σαν να μιλαω στην κορη μου!!!!!!:P

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/wzkxp3.png[/IMG][/URL][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbym.lilypie.com/Y21Rp3.png[/IMG][/URL]

Koριτσακι μου,φυσικα και μπορεις να μεινεις εγκυος με τα προσπερματικα υγρα θεωρω οτι σε καμια περπτωση,δεν ειναι τροπος αντισυλληψης το''τραβηγμα''. Οσο για το φουσκωμα της κοιλιας ειναι ακομα πολυ νωρις,μετα την περιοδο σου για να εχεις τετοια συμπτωματα,μπορει να ειναι το εντερο σου ή ακομα κ η ωορηξια σου που κανει αυτο το πρηξημο,και μαλλον αυτο ειναι το πιο πιθανο.Απο την στιγμη που ηρθε η περιοδος κανονικα πιστευω οτι την ''σκαπουλαρες'' αυτη τη φορα,ομως με ολη μου την αγαπη θα σου πω,[κ αν θες κρατα το, γιατι τα εχω περασει κ εγω κ το εχω μετανιωσει πολυ]....μην ρισκαρεις σε καμια περιπτωση την υγεια σου κ την ψυχολογια σου για 10 λεπτα ευχαριστησης οσο καλα κ να γνωριζεις το αγορι σου......αν δεν προστατεψεις ΕΣΥ τον εαυτο σου,μην περιμενεις να το κανουν οι αλλοι για σενα ......παντα να εχεις στο μοιαλο κ στην τσαντα σου προφυλακτικο......;)σου τα λεω με ολη μου την αγαπη σαν να μιλαω στην κορη μου!!!!!!:P

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και τη συμβουλή σου . Τ εκτιμώ πραγματικά ! Ελπίζω όντως να τη γλίτωσα ! Έχω διαβάσει τόσα πολλά εδώ κ έχω επηρεαστεί ! Απλά διάβασα οτι μπορεί να έχεις κανονικά περίοδο και να είσαι έγκυος κ γι αυτό φοβάμαι ...

συμφωνω απολυτα....οι εφηβες πρεπει να αγαπησουν και να προφυλασσουν καλυτερα τον εαυτο τους...ολες υπηρξαμε σε αυτη την ηλικια αλλα τωρα τα βλεπουμε πιο καθαρα...πρεπει να ενημερωθουν πολυ καλα για τις μεθοδους αντισυλληψης γιατι το σεξ οσο ευχαριστο ειναι τοσο πολλα θεματακια μπορει να δημιουργησει με μια ανεπιθυμητη σε μικρη ηλικια εγκυμοσυνη!

καλημερα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο ποστ αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως εχει παθει καποια κατι παρομοιο, γεννησα πριν 4 μηνες, με τον αντρα μου ειχαμε καιρο να ερθουμε σε επαφη, ετυχε να να εχουμε επαφη 2 φορες, την δευτερη φορα τελειωσε μεσα μου υπαρει περιπτωση για νεα εγκυμοσυνη; να σας πω οτι θυλαζα πριν απο μερικες μερες μετα δυστυχως μου κοπηκε, κυκλο πριν την γεννα ειχα στις 27 με 28 μερες (αλλαζει μετα την εγκυμοσυνη;)κοιταξα ποτε ειναι η γονιμες μερες και ηταν ακριβως την ημερα που ειχαμε επαφη,ποτε πρεπει να κανω τεστ; επαφη 04/04 ημερομηνια που περιμενω περιοδο 20 απριλιου ευχαριστω περιμενω για απαντηση

καλημερα δεν ξερω αν γραφω στο σωστο ποστ αλλα ηθελα να κανω μια ερωτηση μηπως εχει παθει καποια κατι παρομοιο, γεννησα πριν 4 μηνες, με τον αντρα μου ειχαμε καιρο να ερθουμε σε επαφη, ετυχε να να εχουμε επαφη 2 φορες, την δευτερη φορα τελειωσε μεσα μου υπαρει περιπτωση για νεα εγκυμοσυνη; να σας πω οτι θυλαζα πριν απο μερικες μερες μετα δυστυχως μου κοπηκε, κυκλο πριν την γεννα ειχα στις 27 με 28 μερες (αλλαζει μετα την εγκυμοσυνη;)κοιταξα ποτε ειναι η γονιμες μερες και ηταν ακριβως την ημερα που ειχαμε επαφη,ποτε πρεπει να κανω τεστ; επαφη 04/04 ημερομηνια που περιμενω περιοδο 20 απριλιου ευχαριστω περιμενω για απαντηση

Η αληθεια ειναι οτι αυτη η σελιδα ειναι αποκλειστικα για εφηβους,αλλα δεν πειραζει........ η πιο ευκολη εγκυμοσυνη ειναι αυτη που ερχετε μετα απο μια γεννα,και αυτο γιατι ολα τα εσωτερικα οργανα της γυναικας ειναι ''καθαρα''και ετσι ''πιανει ''πιο ευκολα!!![ελπιζω να με καταλαβες]!!!!! σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση ο μητρικος θυλασμος δεν ειναι μεθοδος αντισυληψης ,αυτο ειναι ενας μυθος........μετα την εγκυμοσυνη ΔΕΝ αλλαζει ο κυκλος της γυναικας ,παρα μονο τους πρωτους μηνες,μεχρι να βρει το ρυθμο της μετα απο την γεννα και μετα σταθεροποιειτε. Ευχομαι να σου πανε ολα καλα......υπομονη μεχρι τις 20/4;)

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/wzkxp3.png[/IMG][/URL][URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lbym.lilypie.com/Y21Rp3.png[/IMG][/URL]

Λοιπόν κοίτα παίζει να είναι κ από το άγχος σου εγώ είχα 2 εβδομάδες καθυστέρηση και η κοιλιά μου ήταν πρησμένη όλες αυτές τις μέρες...ευτυχώς όμως έκανα ένα τεστ γιατί δεν μπορούσα ούτε να κοιμηθώ από τ άγχος μου και μετά τ τεστ ηρέμησα λίγο και αφού ηρέμησα μου ήρθε η περίοδος αν και τις δύο μέρες πριν μου έρθει η κοιλιά μου είχε γίνει 3πλασια και είχα φοβηθεί(και έφτασα να τρέχω την μάνα μου να με πάει στον γυναικολόγο της ) ....και όλα αυτά από το άγχος...εσύ όμως που δεν είχες καθόλου καθυστέρηση καλό θα ήταν να ηρεμήσεις και μην τρελαίνεσαι γιατί όσο τ σκέφτεσαι μπορεί να δημιουργήσεις συμπτώματα χωρίς λόγο...δηλαδή μπορεί να σκέφτεσαι πως κάτι πήγε στραβά και παρόλο που σου ήρθε περίοδος κάτι τρέχει και να σε πονάει κ να πρίζετε η κοιλίτσα σου χωρίς λόγο...και αυτό γίνεται (στο λέω γιατί αυτό μου τ είπε ο γυναικολόγος της μητέρας μου ) οπότε ηρέμησε :wink: και αν θες να ηρεμήσεις περισσότερο κάνε ένα τεστ :wink: απάντηση στην ντίνα !

• 10 months later...

καλησπερα ειμαι 19 χρονών εχω περίοδο με κυκλο 31 ημερων τον δεκεμβρη μου ηρθαν οι ρωσοι στις 15/12 οπως καθε μηνα αλλωστε αλλα μαλλον με τα κρυα τον Ιανουαριο με επισκεφτηκαν στις 13/01 η περιοδος μου κραταει 6-7 μερες. ειχα ελευθερη επαφη με τον αντρα μου στις 21/01 και 22/01 και τελιωσε 3 φορες μεσα μου. (Πρωτη φορα και για τους δυο μας) Απο τοτε εχουν περάσει 16 ημέρες. Εδω και 5 μέρες περιπου εχω συνεχη πονο στην μεση και εναν αδικαιολογητο πονο χαμηλα στην κοιλια δεν μπορω να διευκρινησω ομως το ακριβες σημειο δεν μπορω να το καταλαβω. Εχω παρατηρησει μεσα σε αυτες τις 5 μέρες δύο ζαλαδες και 3 τασεις όχι εμετού αλλα αναγούλας. Αυξημενους καρδιακους παλμους που τους νιωθω να χτυπουν στην κοιλια στο σημειο κοντα στον αφαλο.. (Να επισημανω πως ειχα χρόνιο προβλημα με αρυθμιες αλλα εκανα καυτηριασμο τον Οκτωμβρη και δεν δικαιολογητε η υπαρξη παλμων παρα μονο στην περιπτωση μη επιτυχημενης επεμβασης.. Σας παρακαλω βαση των παραπανω θελω να μου πειτε γινεται να εμεινα εγκυος την 9 μερα του κυκλου μου?

καλησπερα ειμαι 19 χρονών εχω περίοδο με κυκλο 31 ημερων τον δεκεμβρη μου ηρθαν οι ρωσοι στις 15/12 οπως καθε μηνα αλλωστε αλλα μαλλον με τα κρυα τον Ιανουαριο με επισκεφτηκαν στις 13/01 η περιοδος μου κραταει 6-7 μερες. ειχα ελευθερη επαφη με τον αντρα μου στις 21/01 και 22/01 και τελιωσε 3 φορες μεσα μου. (Πρωτη φορα και για τους δυο μας) Απο τοτε εχουν περάσει 16 ημέρες. Εδω και 5 μέρες περιπου εχω συνεχη πονο στην μεση και εναν αδικαιολογητο πονο χαμηλα στην κοιλια δεν μπορω να διευκρινησω ομως το ακριβες σημειο δεν μπορω να το καταλαβω. Εχω παρατηρησει μεσα σε αυτες τις 5 μέρες δύο ζαλαδες και 3 τασεις όχι εμετού αλλα αναγούλας. Αυξημενους καρδιακους παλμους που τους νιωθω να χτυπουν στην κοιλια στο σημειο κοντα στον αφαλο.. (Να επισημανω πως ειχα χρόνιο προβλημα με αρυθμιες αλλα εκανα καυτηριασμο τον Οκτωμβρη και δεν δικαιολογητε η υπαρξη παλμων παρα μονο στην περιπτωση μη επιτυχημενης επεμβασης.. Σας παρακαλω βαση των παραπανω θελω να μου πειτε γινεται να εμεινα εγκυος την 9 μερα του κυκλου μου?

για το θεμα εγκυμοσυνης:μπορεις να κανεις σε ενα μικροβιολογικο μια β χοριακη γοναδοτροπινη θα σου παρουν λιγο αιματακι και μεσα σε 5 ωρες το πολυ θα ξερεις ...κοστος 15-25 ευρω αναλογα το εργαστηριο..αρκει να εχουν περασει 15 μερες απο την επαφη αν εισαι εγκυος οριακα και λογικα θα το δειξει ειναι η μονη αξιοπιστη εξεταση.τωρα για το θεμα παλμων και χρονιων αρυθμιων κλπ καλο θα ηταν να μιλησεις αμμεσα με τον γιατρο σου προφανως καρδιολογο που ξερει το ιστορικο σου .προβλεψεις απο φορουμ σε ιστορικο υγειας δε γινεται..καλη επιτυχια και επικοινωνησε με το γιατρο σου