Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

νιωσατε ωορρηξια στη σπερματεγχυση?

Recommended Posts

Καλησπερα!Προχθες εκανα την πρωτη μου σπερματεγχυση και προκληση ωορρηξιας με ενεση ovitrelle!To αγχος μου ομως ειναι οτι ενω φυσιολογικα νιωθα καθε μηνα ωορρηξια με εντονα τσιμπιματα ,αυτη τη φορα δεν ενοιωσα τιποτα μονο κατι υγρα ειδα σαν βλεννα αλλα οχι σαν αυτα της ωορρηξιας...Υπαρχει περιπτωση να μην επιασε η ενεση και να εγινε αλλα αντι αλλων η ωορρηξια?Εσεις νιωσατε διαφορα?Οποια μπορει να με βοηθησει ας απαντησει παρακαλω... ;)

Διαφημίσεις

ΑΝΝΑΑΑ καλησπέρα. Έκανα για πρώτη φορά σπερματέγχυση πριν από ένα μήνα περίπου. Εγώ έκανα πρόκληση με pregnyl. Η αλήθεια είναι οτι άμα υπάρχουν τα ωοθυλάκια στο μέγεθος που πρέπει (18 mm και πάνω) η ωοθυλακιορρηξία είναι βέβαιη. Πριν από την σπερματέγχυση δεν κάνατε υπέρηχο για να βεβαιωθείτε?Κάποιοι γιατροί το συνηθίζουν ιδίως, άμα δεν κουράρουν καιρό την γυναικά και άρα δε γνωρίζουν απόλυτα την συμπεριφορά του οργανισμού της στις ορμόνες. Το οτι δεν ένιωσες την ωορρηξία σου όπως σου συμβαίνει γενικά δε σημαίνει κάτι, σκέψου οτι για αυτή την ωορρηξία ο οργανισμός σου δεν κατέβαλλε ο ίδιος προσπάθεια (άρα τσιμπιματάκια και πονάκια) αλλά ότι χρειάστηκε του χορηγήθηκε εξωγενώς!!!! Μην αγχώνεσαι πάνω από όλα..Εύχομαι το πολυπόθητο αποτέλεσμα..

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!Εκεινη την μερα δεν με κοιταξε καθολου ο γιατρος πριν τη σπερματεγχυση με ειχε κοιταξει 2 μερες πριν και ειχε δει οτι εχω 5 μεγαλα ωαρια και πολλα μικρα!Τωρα για παχος ενδομητριου και διαφορα αλλα που ακουω εδω δεν μου ειπε τπτ.Η δικια σου η σπερματεγχυση πως πηγε?Ευχομαι καλη επιτυχια...Εσυ την ενοιωσες την ωορρηξια η ειχες τπτ υγρα?Καλως ηρθες κιολας!:)

Κοίτα εγώ Κυριακή έκανα την ένεση και τη Δευτέρα τη σπερματέγχυση..ήταν αδύνατον να διακρίνω σημάδια ωορρηξίας γιατί το μυαλό μου ήταν απόλυτα προσηλωμένο και κολλημένο στη διαδικασία και την επιτυχία της σπερματέγχυσης. Η σπερματέγχυση...ΠΕΤΥΧΕΕΕ... και τώρα είμαι στο επόμενο δύσκολο κομμάτι της αναμονής για τον πρώτο υπέρηχο και για να διαπιστώσουμε οτι όλα είναι φυσιολογικά...ώστε να καταφέρουμε με το σύζυγό μου να χαρούμε γιατί ακόμα είμαστε αρκετά αγχωμένοι...Εσύ όμως δε θέλω να μου αγχώνεσαι..ηρεμία, ξεκούραση και σίγουρα όλα θα πάνε καλά..

Aχ μπραβο!!!Καλη επιτυχια!Πρωτη σας φορα ητανε?Εσεις τι προβλημα ειχατε αν δε γινομαι αδιακριτη?Εμεις εχουμε πολλες ανωμαλες μορφες σπερματος αλλα κατα τα αλλα καλη ποσοτητα και κινητικοτητα!Μακαρι να εχω την τυχη σου! :)

Διαφημίσεις

Επισης να σε ρωτησω κατι αλλο???Εσυ γιατι εκανες την pregnyl 1 μερα νωριτερα και οχι 1,5?Επισης εσενα σου κοιταξε ο γιατρος πριν την ενεση αν εχει γινει η ωορρηξια και ποσα ωαρια εσπασαν κτλ?Γιατι εμενα δεν κοιταξε τιποτα...

Το πρόβλημα ήμουν εγώ!!Εχω πολυκυστικές και δεν κάνω ωορρηξία..Θεωρώ οτι το πρόβλημα του συζύγου σου διορθώνεται γιατί το σπέρμα το "καθαρίζουν" και το ενισχύουν πριν τη διαδικασία οπότε και μέτριο να είναι το φτιάχνουν μια χαρά...εμένα μου έκανε υπερηχο την Κυριακή το πρωι, είδε 2 ωοθυλάκια και μου έκανε την ένεση. Τη Δευτέρα το μεσημέρι έκανα τη σπερματέγχυση. Πριν τη διαδικασια της σπερματέγχυσης δεν κάναμε υπέρηχο για να δούμε αν "έσκασαν" τα ωοθυλάκια και άρα έχω κάνει ωορρηξία.