Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

2η εγκυμοσύνη και κοιλιά

Recommended Posts

Καλησπέρα. Σε ποια εβδομάδα άρχισε να φαίνεται η κοιλιά σας στη δεύτερη εγκυμοσύνη; Φουσκώσατε νωρίς σε σχέση με την πρώτη φορά;

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Διαφημίσεις

Και εμένα φάνηκε πολύ νωρίς σε σχέση με την προηγούμενη εγγυμοσύνη. Στην 10 με 11 εβδομάδα. Απ' ότι έχω διαβάσει είναι πολύ συνηθισμένο την δεύτερη φορά.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Φούσκωσα 3-4 μέρες πριν την ημερομηνία περιόδου και δεν ξεφούσκωσα ποτέ, παρά τις διαβεβαιώσεις των γύρω μου. Τώρα είμαι στην 16η εβδομάδα με κοιλιά φυσικά, αλλά τουλάχιστον είναι φυσιολογικό πια!

Διαφημίσεις

Το σώμα λένε δεν ξεχνάει και για αυτό φαίνεται πιο γρήγορα στην δεύτερη εγκυμοσύνη. Τώρα μπορεί να παίζει ρόλο και πόσο διάστημα έχει η μια εγκυμοσύνη απο την άλλη..λέω εγω τώρα για να παρηγορούμε...εμένα πάντως φάνηκε ΠΟΛΥ γρήγορα και ας μην έχω πάρει πολλά κιλά (5 κιλα και είμαι στον 6).

a>

a>

κοριτσια κι εγω μια απο τα ιδια!! ειμαι στην 15η εβδομ και φαινεται αρκετα σε σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη. Μου φαινεται περιεργο επειδη τη μητρα την αισθανομαι αρκετα πιο κατω απο τον αφαλο, η στρογγυλαδα της κοιλιας ειναι πολυ πιο ψηλα σαν κατακρατηση!! συμβαινει κατι τετοιο και σε εσας? δηλαδη η κοιλιτσα που φαινεται δεν ειναι οτι ειναι τοσο η μητρα με το μωρο, ειναι μια πεταχτη κοιλιτσα απο μονη της ενω δεν εχω παρει κιλα ιδιαιτερα!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Και σε μένα συμβαίνει αυτό. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη ημουν αδύνατη και η κοιλιά μου φάνηκε στον 5ο μήνα. Τώρα βρίσκομαι στην 10η εβδομάδα και απο την 5η εβδομάδα έχω ένα πρίξημο πολύ ψηλά στην κοιλιά (χωρίς να έχω πάρει καθόλου βάρος) που μου προκαλεί δυσφορία και φαίνομαι σαν να είμαι στον 6ο. Πρέπει να είναι απο δυσπεψία, κατακράτηση υγρών και πολύ αέρα!

Ρε κορίτσια, μήπως παίζει ρόλο και η θεση του πλακουντα; Εγω στο πρώτο παιδι είχε φανεί ελάχιστη κοιλια στο 4ο μήνα. Τώρα στο δεύτερο ειναι λέει οπισθιος ο πλακουντας και έκλεισαν τρίμηνο και δε φαίνεται τίποτα! Βεβαια σε μένα παίζει ρόλο ότι ειμαι και ψηλή και δεμένη οπότε τώρα για αρχή ίσως χωνευονται τα μωρα!!!:cool:

sJbgp3.png W9hQp3.png

Διαφημίσεις