Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Φίλες καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με τον γιο μου. Τις προάλλες ήρθε η γιατρός μας να τον δει και να του κάνει εμβόλιο και κοίταξε και το πουλάκι του. Οταν εκανε την εξεταση μας μίλησε για το ενδεχόμενο φίμωσης κτλ κτλ και τράβηξε αποτομα (εγώ ανατρίχιασα) την περιοχη...τελοςπαντων. Ο μικρος ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο κλάμα και εγω ΕΓΙΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ. Μιλάμε πολυ απότομα. Εκτοτε ο μικρός δεν μας αφήνει να του αλλάξουμε πάνα και κλαίει. Και σαν να μη φτάνει αυτό μελανιασε και το χερι του με το εμβόλιο και όλο "συγνωμη μου φυγε αυτο" και τα ιδια. Και το καλυτερο λεει θα ρθει στις 3 και φτανει 12 το βραδυ να ρθει. Είναι συγγενης η γιατρός και μάλιστα κοντινή πολύυυυ αλλά θέλω να αλλάξω...πως μπορω να το κανω χωρις παρεξηγησεις να ληξουν ολα χωρις κανενα θεμα; καμια γνώμη;

Διαφημίσεις

Αν η γιατρος ειναι πολυ στενος συγγενης ισως γιαυτο περνει το θαρρος κ αργει να ερθει.παει πρωτα στα αλλα κ λεει στο 'δικο μου' θα παω τελευταια.αυτο δεν το βρισκω κακι βεβαια ειναι εκνευριστηκο να εχεις ετοιμαστει να περιμενεις κ να αργει..οσο για το πουλακι κ εμας ετσι το πιανει μπαν μπαμ το κατεβαζει εγω ανατριχιαζω για να το κανω θελω μιση ωρα οι γιατροι ξερουν ακριβως τις κινησεις κ το κανουν γρηγορα κ εμεις φοβομαστε χωρις να υπαρχει λογο.βεβαια το μικρο μου δεν κλαιει οπως λες εκανε το δικο σου ισα που πεταγετε λιγο μυπως εκλαψε επειδη πονεσε επειδη ειναι κλειστο πρωστα γιαυτο κ σας μιλησε για φιμωση.οσο για το εμβολιο αυτο πιστευω μπορει να συμβει στον καθενα(εμας δεν μας εχει τυχει) αλλα ακομη κ εμεις οι μεγαλοι οταν π για αιμα δεν μας σπαζουν καμια φορα την φλεβα; ποσο μαλιστα να μελανιαζει το παιδακι κ αν ειναι κ δραστηριο δεν στεκεται καθολου ειναι δυσκολο. Γενικα ειναι καλη παιδιατρος? Αν εσυ δεν αισθανεσαι ασφαλης φυσικα μπορει; να πας το μωρο σου σε αλλον γιατρο αλλα ανα διαστηματα να βλεπετε κ αυτη για να μην υπαρχει παρεξηγηση κ φυσικα αυτη μπορει να μην το μαθει. Καλο ειναι να κρατας επαφες ειναι καλο να υπαρχει ενας παιδιατρος στο σοι.. Η γνωμη μου!! Φιλια!

Αν η γιατρος ειναι πολυ στενος συγγενης ισως γιαυτο περνει το θαρρος κ αργει να ερθει.παει πρωτα στα αλλα κ λεει στο 'δικο μου' θα παω τελευταια.αυτο δεν το βρισκω κακι βεβαια ειναι εκνευριστηκο να εχεις ετοιμαστει να περιμενεις κ να αργει..οσο για το πουλακι κ εμας ετσι το πιανει μπαν μπαμ το κατεβαζει εγω ανατριχιαζω για να το κανω θελω μιση ωρα οι γιατροι ξερουν ακριβως τις κινησεις κ το κανουν γρηγορα κ εμεις φοβομαστε χωρις να υπαρχει λογο.βεβαια το μικρο μου δεν κλαιει οπως λες εκανε το δικο σου ισα που πεταγετε λιγο μυπως εκλαψε επειδη πονεσε επειδη ειναι κλειστο πρωστα γιαυτο κ σας μιλησε για φιμωση.οσο για το εμβολιο αυτο πιστευω μπορει να συμβει στον καθενα(εμας δεν μας εχει τυχει) αλλα ακομη κ εμεις οι μεγαλοι οταν π για αιμα δεν μας σπαζουν καμια φορα την φλεβα; ποσο μαλιστα να μελανιαζει το παιδακι κ αν ειναι κ δραστηριο δεν στεκεται καθολου ειναι δυσκολο. Γενικα ειναι καλη παιδιατρος? Αν εσυ δεν αισθανεσαι ασφαλης φυσικα μπορει; να πας το μωρο σου σε αλλον γιατρο αλλα ανα διαστηματα να βλεπετε κ αυτη για να μην υπαρχει παρεξηγηση κ φυσικα αυτη μπορει να μην το μαθει. Καλο ειναι να κρατας επαφες ειναι καλο να υπαρχει ενας παιδιατρος στο σοι.. Η γνωμη μου!! Φιλια!

Ναι γιάννα το ξανασκέφτηκα και έχεις δίκιο. Μάλλον ήμουν "φουντωμένος" όταν έγραφα...απλά το τραβηξε η κακουργα τοσο δυνατα :P ανατριχιασα...ναι θα λεγα οτι νιωθω ασφαλης μαζί της, παρόλο που με εκνευρίζει γιατι πχ δινουμε ραντεβου 6 απογευμα και ερχεται 11.30 το βραδυ και τα μικρά δεν κρατιουνται μεχρι τοσο αργα με αποτελεσμα μετα να χουμε κλαματα ωρων...εχεις δικιο θα δοκιμασω να κρατω επαφες αλλα να δω και αλλον ταυτοχρονα

Να εχεις ραντεβου στις 6 και να ερχετε στις 11 το βραδυ...εχοντας την απαιτηση να κρατησεις ενα μικρο παιδι μεχρι τετοια ωρα...δεν ειναι οικειοτητα αλλα γαιδουρια.Ιατρειο δεν εχει...πως και ερχετε στο σπιτι?

Εγω θα της το ελεγα ξεκαθαρα...ισα ισα αν ειναι και συγγενηςθα καταλαβει...εννοω να της εξηγησεις ξεκαθαρα οτι δε γινεται να ερχεται τετοια ωρα.και γενικα εγω στον παιδιατρο οτι μου καθεται στραβα το λεω.

Φίλες καλησπέρα.Έχω ένα θέμα με τον γιο μου. Τις προάλλες ήρθε η γιατρός μας να τον δει και να του κάνει εμβόλιο και κοίταξε και το πουλάκι του. Οταν εκανε την εξεταση μας μίλησε για το ενδεχόμενο φίμωσης κτλ κτλ και τράβηξε αποτομα (εγώ ανατρίχιασα) την περιοχη...τελοςπαντων. Ο μικρος ΠΛΑΝΤΑΞΕ στο κλάμα και εγω ΕΓΙΝΑ ΤΟΥΡΚΟΣ. Μιλάμε πολυ απότομα. Εκτοτε ο μικρός δεν μας αφήνει να του αλλάξουμε πάνα και κλαίει. Και σαν να μη φτάνει αυτό μελανιασε και το χερι του με το εμβόλιο και όλο "συγνωμη μου φυγε αυτο" και τα ιδια. Και το καλυτερο λεει θα ρθει στις 3 και φτανει 12 το βραδυ να ρθει. Είναι συγγενης η γιατρός και μάλιστα κοντινή πολύυυυ αλλά θέλω να αλλάξω...πως μπορω να το κανω χωρις παρεξηγησεις να ληξουν ολα χωρις κανενα θεμα; καμια γνώμη;

Η ασυνεπεια μονο ασφαλεια που δεν μπορει να προσφερει, οποτε αν εξακολουθει να ειναι ασυνεπης στα ραντεβου προτιμοτερο θα ηταν να την αλλαξεις, χωρις να κατσεις να δικιολογηθεις, απλα να επισημανεις τους λογους που σε ωθησαν προς αυτη σου την αποφαση (και αυτο λογω συγγενειας). Μην ξεχνας οτι μπορει να ειναι συγγενης σου αλλα ερχεται και εξεταζει το μωρο σαν γιατρος, οποτε θα εχει και την αναλογη αντιμετωπιση απο εσενα (πελατη), οπως φανταζομαι θα εκανες με καποιον γιατρο που δεν εχετε συγγενεια. Τωρα οσον αφορα το οτι τραβηξε το πουλακι του μωρου τοσο δυνατα ωστε αυτο να κλαιει και να ανακαλει μνημες σε καθε αλλαγη πανασ εγω προσωπικα θα της εκανα αρχικα συσταση και επειτα φυσικα θα την αλλαζα λογω της συνολικης της εικονας!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Ααα τωρα καταλαβα πως εισαι αντρας οποτε δικαιολογιμενα τα λες αυτα γιατι ξερεις πως ποναει εκει κατω!!"" οσο για το οτι αργει να ερθει οκ αν ετυχε μια φορα αλλα αν γινετε παντα καλο ειναι να της το πειτε απε ξω...δηλαδη εχετε ραντεβου στης 7 πηγε 8-8:30 κ δεν ηρθε παρτην τηλεφωνο κ πες της αφου εχεις δουλεια κ αργησες δεν πηραζει ελα αυριο γιατι τα παιδια νυσταζουν...ετσι της λες με το τροπο σου να μην αργει γιατι σας βγαζει απο την σειρα σας! Αν αισθανεσαι ασφαλης μαζι της αυτο παλι ειναι σημαντικο! Φυσικα μπορεις να πας το παιδι κ σε αλλον παιδιατρο να το δει χωριε να το μαθει! Αυτα. Να σας ζησουν τα παιδακια σας να τα δειτε οπως επιθυμειτε..

Eγώ άλλαξα την πρώτη μου παιδίατρο που ήταν θεία μου, για το λόγο ότι με άγχωνε υπερβολικά πάρα πολύ για το παραμικρό. Δεν κόλλησα καθόλου στο γεγονός ότι επειδή είναι συγγενής, έχω ένα δικό μου άτομο. Καλύτερη αντιμετώπιση βρήκα στην επόμενη παιδίατρο που ήταν παντελώς ξένη. Στην θέση σου θα την άλλαζα. Δεν είναι δυνατόν να κλείνετε ραντεβού και να έρχεται πόσες ώρες αργότερα.

Οσο για το τράβηγμα που λες, όλοι οι γιατροί έτσι κάνουν στην αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος. Με πολύ πολύ γρήγορες κινήσεις, άλλα παιδάκια κλαίνε πολύ, άλλα πιο λίγο.

Ster δεν το κανουν ολοι, η δικια μου παντως (και αρκετοι αλλοι παιδιατροι φιλων) δεν το εχει κανει και δεν θα ηθελα, ειδικα χωρις να με ενημερωσει προηγουμενως.

Ποσο ειναι το παιδακι σας νικοχριστινα? Για να φοραει πανα θα ειναι σχετικα μικρο, εμενα ειναι 4 και κοιμαται 8.30-9 το βραδυ, μου φαινεται υπερβολικο να ερχεται μετα τις 9!

Ειδικα αφου ειστε συγγενεις κοντινοι πιστευω μπορεις να μιλησεις και να κανονισεις την ωρα και αν ξαναργησει παρε την τηλεφωνο και ακυρωσε το, μια, δυο ε πιστευω θα διορθωθει.

Ο μικρος είναι 2,5. Παιδιά είναι πραγματικά ενοχλητικό!! Μου κατεστρέφει η άτιμη όλο το πρόγραμμα μου. Μια φορά ειχαμε κοιμησει τα παιδια στις 2. Μας λεει αυτή 5,30 ειμαι εκει. Τα σηκώνω ο βλάκας εγω, τα μικρα θέλαν να κοιμηθουν λιγο ακομα, γκρίνια. Τα ντυνω, τα ταιζουμε, παει 5,6,7,8,9 στις 10 ερχεται, κανει το εμβόλιο την κάνει. εγω; ΤΟΥΡΚΟΣ.

Κορίτσια έχει ιατρείο, μια τρύπα 60 τετραγωνικα που γεμίζει κόσμο που βήχει. Μια φορά πηγα με το βρέφος και περίμενα για ραντεβου των 6.15 μεχρι τις 8.20 και ηταν χειμωνας και δεν ειχε αναψει κ καλοριφερ. Παλι Τουρκος εγω και η συζυγος... ΤΟΥΡΚΑΛΑ. Δεν αξίζει...θα την αλλάξω