Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξύλο

Recommended Posts

Με μεγάλη μου λύπη, επειδή έψαξα το κινητό του συζύγου μου και το κλείδωσα και για να το ανοίξει θα χάσει τα πάντα, με χτύπησε...Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Δεν ξέρω τι να κάνω...

Διαφημίσεις

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Απευθυνσου ΑΜΕΣΑ στην τηλ γραμμη 15900, εκει θα σε βοηθησουν και θα σε κατατοπισουν πραγματικα σωστα!!!

Κατα τα αλλα λυπαμαι πολυ που εκδηλωνονται τετοιες συμπεριφορες αναμεσα σε ανθρωπους!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Διαφημίσεις

Αν εχεις παιδια φύγε... Αν δεν εχεις μπορείς να μείνεις αν μπορείς να αντεξεις το ξύλο

Θα πρέπει βέβαια να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο σε κάποιο επόμενο βίαιο ξέσπασμα να σε αφήσει ανάπηρη η να σε σκοτώσει.

"Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους"

Θα συμφώνησε με το κοαλακι!Απευθυνσου κάπου!Πίνει?Είναι παντα τόσο επιθετικός με ολους?

Το να δέχεσαι να σε κακομεταχειρίζεται ο ίδιος ο άντρας,ειδικα εαν υπαρχουν παιδια,δεν τιμά την ανθρώπινη φύση σου!Φύγε κοπελα μου!Εαν δεν εχεις τις αντοχές να το κανεις,τοτε μιλά με τους οικείους του!Αν και παλι για μένα δε θα έχει νόημα.Ο άνθρωπος αυτός έχει πρόβλημα.Για να εψαξες το κινητό του,σημαίνει πως σου έδωσε κάποιο δικαίωμα να το κανεις?

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Και κατι ακομη.Μην αφησεις ''ιχνη'' απο τα μηνυματα που γραφεις εδω,οπως για παραδειγμα οποια σελιδα κανεις χρηση καταγραφεται στο ιστορικο του υπολογιστη.Μην γινει καμια στραβει και δει οτι θετεις αυτο το θεμα και εχετε αλλα.

0QVLp2.pngkdBmp3.png

συμφωνω με τα κοριτσια..αυτες οι συμπεριφορες θελουν αμεσα αντιμετωπιση! αλλα να σκεφτεις και πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να φυγεις!! αυτες οι συμπεριφορες συνηθως δεν διορθωνονται!

Διαφημίσεις

Πραγματικά, ντρέπομαι και δεν θέλω να κινηθώ νομικά...

Δεν ειναι απαραιτητο να κινηθεις νομικα εφοσον δεν το επιθυμεις, απλα στη γραμμη 15900 εκτος των αλλων σου παρεχουν ΚΑΙ νομικη βοηθεια!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Οταν ακούω τέτοια σφίγγεται το στομάχι μου.

Είπες ΄εψαξες το κινητό, που σημαίνει ότι τσέκαρες. Αλλιώς θα έλεγες: το κοίταγα, το χάζευα. Σου έχει δώσει δείγματα απιστίας;;; Γιατί το κλείδωσες μετά;;;

Κοριτσάκι μου αν ο άνθρωπος αυτός απιστεί, σε χτυπάει ΦΥΓΕ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ Κ 50 ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ...

Φ Υ Γ Ε !!!!!

Υγ: Μετά από αυτό το γεγονός τι έκανε;;; Σου ζήτησε συγνώμη, είπε πως δεν θα το ξανακάνει;;; Οχι πως αλλάζει κάτι, αλλά υπάρχουν κ καθάρματα που δικαιολογούν τον εαυτό τους κ λένε καλά σου έκανα

Κοριτσάκι μου γλυκό καλησπέρα.

Εγώ θα σε συμβούλευα να καλέσεις τη γραμμή αυτή.Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις καταγγελία αν δε θες,αλλά γιατί να ντρέπεσαι καρδιά μου εσύ???Εσύ δεν έκανες κάτι κακό.Έχεις όμως υποχρέωση να προστατέψεις τον εαυτό σου και τα παιδιά σου.Δεν το αξίζει κανείς άνθρωπος αυτό και ούτε τα παιδιά σου να βλέπουν τέτοιες καταστάσεις στο σπίτι.Πάρε βοήθεια και πρόσεχε να μην σε καταλάβει.Δεν θέλω να είμαι απόλυτη αλλά συνήθως αυτές οι συμπεριφορές δεν αλλάζουν και μόνη σου μας είπες ότι δεν ήταν η πρώτη φορά.Η δική μου συμβουλή είναι να κάνεις αυτό το τηλέφωνο, να ζητήσεις βοήθεια και να οργανώσεις σιγά σιγά και κρυφά πάνω απ'όλα τα βήματά σου προς την έξοδο.Ξέρω δεν είναι καθόλου εύκολο και στα λόγια όλα είναι καλά,αλλά από την άλλη δε ξέρω αν μπορείς να διασφαλίσεις ότι δεν θα ξανασυμβεί ξανά και ξανά.Και θα σου πω εκ πείρας ότι αυτά τα πράγματα επηρεάζουν πολύ την ψυχολογία των παιδιών.Καλό κουράγιο σου εύχομαι κοπέλα μου.

Διαφημίσεις

Κανε οτι θες ειναι δύσκολο να σου πούμε τι να κανεις

Απλα να σου πω οτι η μάνα μου τα έχει περάσει τα ίδια και για κάποιο περίεργο λόγο είμαι ακομα θυμωμένη με αυτήν παρά με τον πατέρα μου... Δεν ξερω γιατι αλλά μάλλον γιατι επέτρεψε να δουμε πράγματα που δεν έπρεπε να δουμε σαν παιδια! Σαν μάνα έπρεπε να μας προστατέψει καλύτερα!

Ειναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να φανείς δυνατή για τα παιδια σου και να κανεις το σωστό!

Γενικά,είναι οξύθυμος χαρακτήρας.Αν αρχίσω να το λέω στους δικούς του και το μάθει, θα θυμώσει.

Δηλαδη και σε χτυπαει και σε απαταει? τι αλλο πρεπει να σου κανει για να καταλαβεις οτι πρεπει να σας προστατεψεις?

Φευγεις...οχι γιατι φοβασαι αλλα γιατι δεν εχει κανενα δικαιωμα να σε χτυπαει.αν μεινειςθα το ξανακανει σιγουρα.μονο και μονο για να του ξεκαθαρισεις πως δεν ανεχεσαιτετοια συμπεριφορα φευγεις.παρε στα τηλεφωνα που σου εδωσαν τα κοριτσια για να εχεις και μια στηριξη και φυγε.χθες...οχι αυριο.

Κανε οτι θες ειναι δύσκολο να σου πούμε τι να κανεις

Απλα να σου πω οτι η μάνα μου τα έχει περάσει τα ίδια και για κάποιο περίεργο λόγο είμαι ακομα θυμωμένη με αυτήν παρά με τον πατέρα μου... Δεν ξερω γιατι αλλά μάλλον γιατι επέτρεψε να δουμε πράγματα που δεν έπρεπε να δουμε σαν παιδια! Σαν μάνα έπρεπε να μας προστατέψει καλύτερα!

Ειναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να φανείς δυνατή για τα παιδια σου και να κανεις το σωστό!

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Πολλές φορές τα παιδιά που έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις στο σπίτι θυμώνουν και με την μάνα που δεν τα προστάτευσε.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Πολλές φορές τα παιδιά που έχουν βιώσει τέτοιες καταστάσεις στο σπίτι θυμώνουν και με την μάνα που δεν τα προστάτευσε.

Συμφωνω απολυτα. ΜΑΝΑ σημαινει να προστατευεις τα παιδια σου απο καθε κακοτοπια και οχι να τους χαριζεις μια ζωη γεματη φρικαλεοτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Επισης η θεματοθετρια εχει ή δεν εχει παιδια πρεπει να φυγει και να αρχισει να τρεχει με 800 χιλιομετρα την ωρα. Το ξυλο ειναι κουσουρι που δεν διορθωνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ήρθες στη Ζωή και μας άνοιξες δρόμους Ευτυχίας!

Μας δώρισες Χαμόγελο και ομόρφηνες κάθετί ολόγυρα!

Σε ευχαριστούμε!

Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε, αλλά δεν είναι εύκολο να φύγω,το ξέρετε.Τα παιδιά θέλουν και τον πατέρα.Αυτό που θέλω είναι να είμαι ευτυχισμένη και να αλλάξει συμπεριφορά.Και το κινητό άνοιξε τελικά...Τζάμπα έφαγα το ξύλο....

Kάνε κάτι από αυτά που σου λένε οι κοπέλες, απευθύνσου κάπου, φύγε μαζί με τα παιδιά σου! Είναι αισχρός και μόνο που σήκωσε χέρι, ας ήταν και "τζάμπα" τελικά!

Ήμαρτον!!!

Δεν έχεις καθόλου αυτοεκτίμηση και το επιτρέπεις αυτό:evil::mad::x

Έχετε απόλυτο δίκιο σε όσα λέτε, αλλά δεν είναι εύκολο να φύγω,το ξέρετε.Τα παιδιά θέλουν και τον πατέρα.Αυτό που θέλω είναι να είμαι ευτυχισμένη και να αλλάξει συμπεριφορά.Και το κινητό άνοιξε τελικά...Τζάμπα έφαγα το ξύλο....

με αυτή τη λογικη κακως 'γραφεις' σε φορουμ ζητωντας βοηθεια...Προσωπικα συμφωνω για την δυσκολια του να εχεις παιδια και να φευγεις αλλα από ότι καταλαβαινω δεν εγινε πρωτη φορα και φυσικα δεν είναι το μοναδικο που σε ανησυχει στη σχεση σου.

τα παιδια σου σε αυτην την περιπτωση, είναι δικαιολογια....θελεις και μενεις...σου αρεσει...εισαι παθολογικα ερωτευμενη με καποιον που δεν σου φερεται καλα και για αυτό δεν φευγεις.

Στις περισσοτερες παρομοιες περιπτώσεις αυτό συμβαινει...

Μπορεις να κατσεις διπλα του ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ γιατι αργα η γρηγορα θα σε βαρεθει....είναι νομος ότι κατι τετοιο συμβαινει όταν η γυναικα δεχεται τα χιλια δυο. Όταν θα σε βαρεθεί και δεν θα σε χρειαζεται όμως (εστω για να μεγαλώσεις τα παιδια του) θα εισαι σε πολύ χειροτερη θεση από ο,τι εισαι τωρα.

Δικη σου είναι η ζωη και δικες σου οι αποφασεις.....Εσυ θα υποστείς τις συνεπειες, οποτε εμεις τι μποορυμε να πουμε? Συμβουλες και λογια παρηγοριας....

Εγω σε τετοια θεματα δεν μπορω να παρηγορησω....δεν μπορω επειδή ξερω πως η παρηγορια που θα σου δωσω θα σου κανει κακο...

Εχεις κορη??? Θα ηθελες να είναι η κορη σου στη θεση σου?? Από εκει ξεκινα....

Τα παιδια πανω απ΄ολα θελουν ενα ΗΡΕΜΟ περιβάλλον να μεγαλώνουν χωρις να περνούν τέτοια μηνηματα απο το ειδιλα τους=Τους γονείς τους!!!Αν εχεις αγόρι μπορει να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του..θα το ήθελες; Αν εχεις κορίτσι πάλι μπορει να φοβηθεί τους άντρες και να εχει προβληματικές σχέσεις στη ζωή της! Τέτοιος πατέρας δεν θα τους λείψει,καθε αλλο!! Να ξέρεις οτι ο άντρας σου δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ..τέτοιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και ειναι κανόνας.

Σήκωσε κεφάλι και φύγε οσο ακόμα ειναι καιρός γιατι την επόμενη φορά μπορει να ειναι το παιδι σου το θύμα ...και είσαι υποχρεωμένη να τα προστάτεψεις παση θησια!!! Με το να μένεις σε μια τέτοια σχέση με την ελπίδα οτι θα αλλάξουν τα πράγματα μονο κακό κανείς σε όλους σας!!

Δεν αξηζεις τέτοια συμπεριφορά απο κανέναν!!! Πίστεψε στον εαυτό σου και φύγε!!!