Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ψαξε το καλυτερα...

Recommended Posts

κοριτσια μου καλησπερα!!!σημερα διαβασα αρκετες ιστοριες με γυναικες που προσπαθουν για παιδι ειτε με φυσιολογικο τροπο ειτε με εξωσωματικη και παρ'ολα αυτα δεν εχουν πετυχει το στοχοτους παρα τις απαραιτητες εξετασεις που εχουν κανει...πολλες απο τις κοπελες δεν εχουν κανει καλλιεργεια κολπικου υγρου στην οποια εξεταση μπορει να βρισκονται λοιμωξεις που ειναι αιτια αποβολης 'η υπογονιμοτητας...και ερχομαι στο θεμα μου,κανετε την συγκεκριμενη εξεταση ακομα και αν ο γιατρος σας δεν το θεωρει απαραιτητο.ειναι μια κυρια εξεταση ανωδυνη και χωρις κοστος.....

Διαφημίσεις

Απορω με τους γιατρους που θεωρουνται γυναικολογοι, κ δεν προτεινουν μια εξεταση των εξωτερικων γεννητικων οργανων!

Βλεπω γυναικολογους που δινουν εξετασεις για κυστικη ινωση κλπ - απαραιτητη κ αυτη - κ καλλιεργεια δε κανουν!!!

Πραγματικα, τι ιατρικη εχουν τελειωσει;;; Δηλαδη εαν δε βλεπουν εναν ερεθισμενο κολπο ή τραχηλο θεωρουν οτι ειναι ολα καλα;;;

Εμενα μου εκανε τεστ ΠΑΠ κ καλλιεργεια την πρωτη φορα που πηγα στο ιατρειο μετα το θετικο τεστ.

Φουλα κανεις πολυ καλα που το τονιζεις

συμπασχω δημητρα μου και το ξερεις πολυ καλα!!!!απλα στεναχωριεμαι που μερικες κοπελες δεν καθοδηγουνται σωστα και ταλαιπωρουντε...ευτυχως εγω εχω βρει τον δασκαλο μου!!!!!!

γι αυτο ειναι καλα αυτα τα θεματα να τα συζηταμε. ετσι θα μπορεσουμε κ μεις με τη σειρα μας να συμβουλεψουμε τη φιλη μας,τη κορη μας κλπ.

φουλα ξερω το ιστορικο σου κ πραγματικα απ τη μια ειμαι νευριασμενη με τον πρωην γιατρο σου, απ την αλλη ανακουφισμενη γιατι εισαι σε καλο δρομο!

Φουλα πολυ καλα εκανες και ανοιξες αυτο το θεμα....εγω μετα απο 6 αποτυχημενες προσπαθειες και αλλαγη γιατρου βρηκα στην καλλιεργεια κολπικου υγρου πολλα μικροβια και τα αντιμετωπισαμε....πηραμε και οι δυο αντιβιωση

Διαφημίσεις

ευχομαι πραγματικα να ειναι για ολες αυτη η αιτια και οχι κατι πιο σοβαρο...και εγω βρεθηκα θετικη στα χλαμυδια,πηραμε αντιβιωση και θα κανουμε επανελεγχο στις 26 του μηνα...την δευτερα θα κανω και τις εξετασεις θρομβοφιλιας και τον αλλο μηνα τον καρυοτυπο..μου μενει να κλεισω τωρα ραντεβου με ενδοκρινολογο...ξεχναω κατι????

ευχομαι πραγματικα να ειναι για ολες αυτη η αιτια και οχι κατι πιο σοβαρο...και εγω βρεθηκα θετικη στα χλαμυδια,πηραμε αντιβιωση και θα κανουμε επανελεγχο στις 26 του μηνα...την δευτερα θα κανω και τις εξετασεις θρομβοφιλιας και τον αλλο μηνα τον καρυοτυπο..μου μενει να κλεισω τωρα ραντεβου με ενδοκρινολογο...ξεχναω κατι????

καλησπέρα φουλα27!!!

Δεν έχω κάνει καμία από αυτές τις εξετάσεις που προτείνεις,γιατί φυσικά δεν μου πρότεινε ο γιατρός! Σε παρακαλώ πολύ, πες μου.. την καλλιέργεια κολπικου υγρου την κανει ο γυναικολογος ή πρεπει να παω σε καποιο μικροβιολογικο κεντρο?Μπορείς να με ενημερώσεις και για το κόστος?

Επίσης για θρομβοφιλια και καρυοτυπο, που εχεις κλεισει ραντεβου?

Δυστυχως, το περισσοτερο τρεξιμο το εχω κανει μονη μου.. συμφωνω μαζι σου, καταληγουμε να κανουμε τους γιατρους στη θεση τους, κατι που επρεπε να κανουν εκεινοι, αλλα δεν βγαζεις ακρη!!

καλημερα!!!!την καλλιεργεια μπορει να στη κανουν και οι 2 αλλα εγω προτιμησα να μου τη κανει ο γιατρος..με την ασφαλεια μου(ΙΚΑ)πληρωσα συμμετοχη 7 ευρω...την θρομβοφιλια θα την κανω σε δημοσιο νοσοκομειο της πολης μου(ηρακλειο κρητης)δωρεαν αλλα δεν ξερω αν υπαρχει και αλλου αυτη η δυνατοτητα γιατι ειναι πανακριβες...τον καρυοτυπο θα τον κανω σε γενετιστη μαζι με τον αντρα μου και κοστιζει 280 ευρω..και τον ενδοκρονολογικο ελεγχο μαλλον θα το κλεισω σε νοσοκομειο..ελπιζω να μην ξεχναω κατι αλλο

Κορίτσια επειδη γνωρίζω την ιστορία της Φουλας και εγω και πραγματικά ευελπιστώ μετα απο όλα αυτα σύντομα να κρατήσει το επόμενο μωρακι της στην αγκαλια της, αφου η κοπέλα δεν εχει θέμα γονιμοτητας. Ομως έχω να πω τα εξής:

Απο ο,τι έχω καταλάβει όσον αφορα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και καρυοτυπου, επειδη δεν καλύπτονται απο τα ταμεία δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών τις 2 πρώτες αποβολες τις θεωρούν τυχαία περιστατικά και μετα ξεκινάνε να ψάχνονται! Οσον αφορα περιπτώσεις γυναικών που είπαν στον γιατρο τους ότι ειναι έγκυος και δεν τους έγραψε να κάνουν καλλιέργεια κολπικου υγρου αυτόι οι γιατροί ειναι εγκληματίες!κοριτσια στο πρώτο μου παιδι πήγα σε τρεις γιατρούς για να διαλεξω αυτόν που θα μου ταίριαζε και θα ήταν πιο ψιρας και οι τρεις μου έγραψαν καλλιέργεια κολπικου υγρου...

sJbgp3.png W9hQp3.png

καλημερα κουκλα μου!!!!ευτυχως εδω εχουμε νοσοκομειο που καλυπτουν την θρομβοφιλια...πηγα και βρηκα την αιματολογο γιατι τα ραντεβου πηγαιναν με χρι και 3 μηνες πισω της "κλαφτηκα" για να με βαλει νωριτερα και επειδη εχω περασει μονο 2 παλινδρομες ενω αυτοι θελουν 3 και πανω και ΝΑΙ θα παω την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλη γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κουκλα μου!!!!ευτυχως εδω εχουμε νοσοκομειο που καλυπτουν την θρομβοφιλια...πηγα και βρηκα την αιματολογο γιατι τα ραντεβου πηγαιναν με χρι και 3 μηνες πισω της "κλαφτηκα" για να με βαλει νωριτερα και επειδη εχω περασει μονο 2 παλινδρομες ενω αυτοι θελουν 3 και πανω και ΝΑΙ θα παω την δευτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ καλη γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευτυχώς να τελειώνει πλέον το μαρτύριο σου...! Καλη επιτυχία! Έχεις τη προσοχή και τις ευχές πολλών κοριτσιών εδώ μέσα!

sJbgp3.png W9hQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Εγώ έκανα έλεγχο για θρομβοφιλία (14 μεταλλάξεις) και πλήρωσα 150 ευρ.

Το καρυότυπο το κάναμε στο νοσοκομείο Παίδων και δεν πληρώσαμε τίποτα.

Όσο αφορά τις καλλιέργειες και ορμονολογικες, τις γράφω όλες με το ΙΚΑ και τις κάνω με συμμετοχη στην Βιοϊατρική.

Καλησπέρα κορίτσια !!!

Εγώ έκανα έλεγχο για θρομβοφιλία (14 μεταλλάξεις) και πλήρωσα 150 ευρ.

Το καρυότυπο το κάναμε στο νοσοκομείο Παίδων και δεν πληρώσαμε τίποτα.

Όσο αφορά τις καλλιέργειες και ορμονολογικες, τις γράφω όλες με το ΙΚΑ και τις κάνω με συμμετοχη στην Βιοϊατρική.

κορίτσια καλή επιτυχία σε όλες!!!! Ο γιατρός μου, ούτε που το έχει αναφέρει αυτό για την καλλιέργεια κολπικού υγρού!!!! Μπορώ να του πω, να μου δωσει παραπεμπτικο? Την γραφει αυτην την εξεταση? (εοπυυ)

Για τον καρυότυπο στο Παίδων πως μπορώ να κλεισω ραντεβού? (ξερω οτι κοστιζει αρκετα χρηματα). Μπορείς σε παρακαλώ Dada75 να με ενημερώσεις για την διαδικασία? Για την θρομβοφιλια υπαρχει περιπτωση να την γραφουν ή να γινεται σε καποιο νοσοκομειο δωρεαν? Κάθε ενημέρωση πολύτιμη, γιατί τα έξοδα είναι πάααρα πολλά, κ ευτυχώς υπάρχουν μερικά καλά κορίτσια που βοηθούν!!!!!! Μπράβο σας!!!!:-P:-P:-P:-P

LETOM καλημερα!!!!οπως ειδες και παρακατω αναφερω σχετικα με το τροπο που γινονται οι εξετασεις...σχετικα με την θρομβοφιλια δυστυχως ειναι λιγα τα δημοσια νοσοκομεια που την κανουν και ευτυχως στη πολη μου,ηρακλειο κρητης,εχουμε νοσοκομειο..και να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να γραφτουν..εγω σημερα τις εκανα και δεν πληρωσα τιποτα!!!!!!!την καλλιεργεια στην κανει ο γιατρος σου και πληρωνεις συμμετοχη,εγω πληρωσα 7ευρω..για τον καρυοτυπο δυστυχως δεν βρηκα να την κανω καπου που να με καλυπτει το ταμειο και θα την κανουμε μαζι με τον αντρα μου σε γενετιστη ο οποιος μας ειπε 280ευρω...ελπιζω να σε βοηθησα και ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εγραψα ολοκληρο σεντονι κ χαθηκε :(

Συνοπτικα: βαλτε στο προγραμμα εναν καλο ουρολογο κ καλλιεγεια σπερματος. Μπορει να εχει κι ο ανδρας καποιο μικροβιο που εμποδιζει τηνσυλληψη η οδηγει σ αποβολη. Αν ναι, τοτε δεν αρκουν οι μερες της αντιβιωσης που λενε οι γυναικολογοι, στον αντρα ξεριζωνεται πιο δυσκολα το μικροβιο οπως κολλαει κ πιο δυσκολα. Θελει μινιμουμ μημα. Επισης πρεπει ο ουρολογος να τσεκαρει αν εχει προκληθει καποιο θεμα απο αυτο, πχ προστατιτιδα.

Ειναι πολυ σημαντικο βημα, αλλιως ισως ολες οι αλλες κινησεις γινονται στο κενο.

Καλη τυχη κ καλη επιτυχια σς ολες, με μικρουλια ζουμπουρλουδικα ανθρωπακια στις αγκαλιτσες :)

Διαφημίσεις

Κορίτσια επειδη γνωρίζω την ιστορία της Φουλας και εγω και πραγματικά ευελπιστώ μετα απο όλα αυτα σύντομα να κρατήσει το επόμενο μωρακι της στην αγκαλια της, αφου η κοπέλα δεν εχει θέμα γονιμοτητας. Ομως έχω να πω τα εξής:

Απο ο,τι έχω καταλάβει όσον αφορα τις εξετάσεις θρομβοφιλιας και καρυοτυπου, επειδη δεν καλύπτονται απο τα ταμεία δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών τις 2 πρώτες αποβολες τις θεωρούν τυχαία περιστατικά και μετα ξεκινάνε να ψάχνονται! Οσον αφορα περιπτώσεις γυναικών που είπαν στον γιατρο τους ότι ειναι έγκυος και δεν τους έγραψε να κάνουν καλλιέργεια κολπικου υγρου αυτόι οι γιατροί ειναι εγκληματίες!κοριτσια στο πρώτο μου παιδι πήγα σε τρεις γιατρούς για να διαλεξω αυτόν που θα μου ταίριαζε και θα ήταν πιο ψιρας και οι τρεις μου έγραψαν καλλιέργεια κολπικου υγρου...

Εγώ κορίτσια ετοιμαζόμουν για εξωσωματική και δεν μου είχαν προτείνει καλλιέργεια, σκέψου πόσο "εγκληματικά αμελείς" είναι όλοι τους!! Διαβάστε καλά το φόρουμ, γιατί αν περιμένετε από τους γιατρούς, σώθηκες!

κοριτσια μου σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση της καλλιεργειας και επιτελους η θεραπεια πετυχε!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!αλλα κ λιγο αγχωμενη διοτι εχτες ενημερωθηκα τηλ για τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας και η αιματολογος μου ειπε να επαναλαβω μια εξεταση...περισσοτερα θα μου εξηγησει απο κοντα...το πηρα αποφαση..το πολυ πολυ να εχω θρομβοφιλια....με ενεσουλες θα πανε ολα καλα ε????

κοριτσια μου σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο την εξεταση της καλλιεργειας και επιτελους η θεραπεια πετυχε!!!!!!!!!!!!ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!αλλα κ λιγο αγχωμενη διοτι εχτες ενημερωθηκα τηλ για τα αποτελεσματα της θρομβοφιλιας και η αιματολογος μου ειπε να επαναλαβω μια εξεταση...περισσοτερα θα μου εξηγησει απο κοντα...το πηρα αποφαση..το πολυ πολυ να εχω θρομβοφιλια....με ενεσουλες θα πανε ολα καλα ε????

Μην ανησυχείς φουλα! Αν έχεις κάποιο δείκτη που μπορει να δείχνει θρομβοφιλια, τότε κανεις κατι αντιπηκτικες ενεσουλες απο ο,τι έχω ακούσει και όλα πανε καλα... Να βρεις καλη ομάδα να σε παρακολουθήσει και να σου δίνει τη κατάλληλη αγωγή... Δε ξέρω να σε βοηθήσω σε αυτό το τομέα αλλα κάποια απο τη περιοχή σου μπορει να ξέρει! Φιλια!

sJbgp3.png W9hQp3.png

εκανα σημερα την επανεξεταση για θρομβοφιλια σχετικα με ενα δεικτη που ηταν τσιμπημενος και..........ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παει και αυτο.....μου μενει τωρα ο καρυοτυπος ο οποιος με αγχωνει κατα πολυ........ααα!!!και ο υπερηχος θυροειδη...και μετα βουρ στο ψητο!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...