Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Σας εχει συμβει?

Recommended Posts

Ρε κοριτσια ειμαι στην 16-17 εβδομαδα. Εδω κ 2 βδομαδες περιπου εχω βγαλει κατω απο την μασχαλη σαν μια γραμμη σαν ραγαδα.πως ειναι οι ραγαδες που βγαζουμε στην κοιλια? Ακριβως ετσι. Τωρα εβγαλα κ στην αλλη μασχαλη. Κ γενικα θελω να τις ξυνω οπως κ της ραγαδες στη κοιλια. Ρε κοριτσια εχω ανυσυχησει.μπορει να ειναι κατι αλλο εκτως ραγαδας?? Ειχε βγαλει καμια σας ραγαδες στην μασχαλη?

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σαε πω στην μαμα μ που το εδειξα μου ειπε οτι φαινεται σαν ερεθισμενο εκει δηλ σαν να φορουσα μια μπλουζα πχ κ να ερεθιστικε. Επισεις τις τελευταιες φορες ξυριζομουν με να ζυραφακι πολυ σκληρο κ στα ποδια δηλαδη οταν ξυριστικα με αυτο κοβομουν παντου.

Ρε κοριτσια ειμαι στην 16-17 εβδομαδα. Εδω κ 2 βδομαδες περιπου εχω βγαλει κατω απο την μασχαλη σαν μια γραμμη σαν ραγαδα.πως ειναι οι ραγαδες που βγαζουμε στην κοιλια? Ακριβως ετσι. Τωρα εβγαλα κ στην αλλη μασχαλη. Κ γενικα θελω να τις ξυνω οπως κ της ραγαδες στη κοιλια. Ρε κοριτσια εχω ανυσυχησει.μπορει να ειναι κατι αλλο εκτως ραγαδας?? Ειχε βγαλει καμια σας ραγαδες στην μασχαλη?

Πολυ πιθανον να ειναι οντως ραγαδες λογω αυξησης του στηθους και διογκωσης των λεμφαδενων. Προσπαθησε να ενυδατωνεις την περιοχη οσο τον δυνατον περισσοτερο.

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ξεχασα να σαε πω στην μαμα μ που το εδειξα μου ειπε οτι φαινεται σαν ερεθισμενο εκει δηλ σαν να φορουσα μια μπλουζα πχ κ να ερεθιστικε. Επισεις τις τελευταιες φορες ξυριζομουν με να ζυραφακι πολυ σκληρο κ στα ποδια δηλαδη οταν ξυριστικα με αυτο κοβομουν παντου.

Και συνεχιζω...

Τωρα που αναφερεις για το ξυραφακι μπορει να ειναι και ερεθισμος, βαλε λιγο bepathol για να δεις αμεση βελτιωση, τουλαχιστον οσον αφορα τον ερεθισμο. Αν δισταζεις κανε και μια ερωτηση στον γυναικολογο σου.

Πως να εδυνατωνω τις μασχαλες? Να βαζω βαζελινη που βαζω κ στην κοιλια? Ρε κοριτσι σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα εχω ανχοθει.αν ηταν κατι αλλο(γιατι ολο το μοιαλο στο κακο παει) καθε μηνα κανω γενικη αιματος κατι δεν θα φαινοταν εκει?ρε κοριτσια γιατι τοσο αηχος.....

Διαφημίσεις

καλυτερα οχι βαζελινη,δεν απορροφαται και δεν ενυδατωνει σε βαθος το δερμα,υπαρχουν πολυ καλυτερα προιοντα για αυτο το σκοπο,προσωπικα χρησιμοποιησα την prevenstria της frezzyderm απο φαρμακειο κ εμεινα ευχαριστημενη.απλωνεις μετα το μπανιο στην κοιλια,το στηθος και οπου αλλου υπαρχει προβλημα .στις μασχαλες ειναι πολυ σπανιο να κανεις ραγαδες...προφανως εχεις ευαισθητο δερμα,δειξε το κ στο γυναικολογο σου ομως.πινε πολυ νερο ,φυσικους χυμους και κρατα το δερμα σου ενυδατωμενο.οταν σε φαγουριζει μην το ξυνεις!γινεται χειροτερα.

Πως να εδυνατωνω τις μασχαλες? Να βαζω βαζελινη που βαζω κ στην κοιλια? Ρε κοριτσι σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα εχω ανχοθει.αν ηταν κατι αλλο(γιατι ολο το μοιαλο στο κακο παει) καθε μηνα κανω γενικη αιματος κατι δεν θα φαινοταν εκει?ρε κοριτσια γιατι τοσο αηχος.....

Γιατι το μυαλο σου παει στο κακο??? απο την περιγραφη σου μοιαζει να ειναι κατι πολυ απλο. Βαζελινη απεφυγε να βαλεις, μπορεις ομως να χρησιμοποιησεις καποια αλλη κρεμα. Δεν θα σου πω να παρεις για ραγαδες γιατι με το δευτερο σου μηνυμα καταλαβα οτι πιθανον να ειναι απλος ερεθισμος, γιαυτο και σου προτεινα την bepathol ;).

καλημερα γιαννα! Καλε οπως σου λεει και το koalaki μας μη σου παει ο νους στο κακο!!! τροπος ενυδατωσης δεν ειναι μονο οι κρεμες αλλα και να πινεις πολυ νερο! προσωπικα δεν εκανα ραγαδες στη μασχαλη αλλα εχω φιλες που εκαναν, ειναι πολυ φυσικη μεταβολη στην εγκυμοσυνη! μην ανησυχεις καθολου, θα εχεις πολλες αλλαγες στο σωμα σου!

Οι άντρες της ζωής μου...

Διαφημίσεις

Δηλαδη υπαρχει αυτο που λεω να βγαζουμε ραγαδες κ στις μασχαλες?????

Α δεν φυγει σε λιγες μερες προφανως ειναι ραγαδες και οχι ερεθισμος. ;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...