Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανησυχία για το βάρος μωρού 4,5μηνών

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!εχω εναν γιο 4,5μηνων ,τον οποιο θηλαζω αποκλειστικα!ο γιατρος την τελευταια φορα με ανησυχησε για το βαρος του μωρου και μου προτεινε να δινω ξενο γαλα ,μετα το θηλασμο.φυσικα και πηρα ξενο γαλα ,ο μπεμπης δεν πιανει το μπιμπερο με τιποτα και εχω αρχισει να τα χανω..

σας παραθετω την αναπτυξη του απο την γεννηση εως τωρα.

17/09/13 βαρος 3350 υψος 51εκ

20/09/13 >> 3100

02/10/13 >> 3800 >> 53εκ

24/10/13 >> 4970 >> 57εκ

06/11/13 >> 5450 >> 59.5εκ

21/11/13 >> 5790 >> 61εκ

31/12/13 >> 6400 >> 62.5

27/01/14 >> 6700 >> 63.8

σαν συνολικο βαρος του αρεσε του γιατρου ,δεν του αρεσε ομως η τελευταια αυξηση τα 300γρ.δηλ.εντωμεταξυ το μωρο βρεχει 5-6πανες καθε μερα και δεν κλαιει καθολου (αφου τα μωρα οταν πεινανε χαλανε τον κοσμο απο το κλαμα).πως την βλεπετε την αναπτυξη του κοριτσια???

παντως ο γιατρος με κοιταζε σαν ξωτικο που δεν του δινω και ξενο γαλα απο την γεννηση του.παντα λεει δινουμε και ξενο γαλα για καλο και για κακο.

Διαφημίσεις

Πρώτα από όλα είμαστε και μπαμπάδες εδώ!!! :D Κοίτα αφού και ο γιατρός είπε όλα καλά νομίζω δεν χρειάζεται να ανυσηχεις. Μήπως πρέπει να πάρεις μια δέυτερη γνώμη σε ένα αλλο παιδίατρο απλά και μόνο για να ησυχάσεις; Δεν νομίζω πάντως να είναι ανυσηχυτικό ο δικός μου ήταν κάπως έστι και ακόμα και τώρα δεν τρώει ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και είναι πολύ λεπτος πχ. Πάντως ποτέ δεν ξερεις τσέκαρε το

παντως ο γιατρος με κοιταζε σαν ξωτικο που δεν του δινω και ξενο γαλα απο την γεννηση του.παντα λεει δινουμε και ξενο γαλα για καλο και για κακο.

Απαράδεκτη οδηγία, αν το είχες κάνει αυτό από την γέννησή του, τώρα πιθανόν να μην θήλαζες πια γιατί θα μειωνόταν το γάλα σου όλο και περισσότερο.

Ευτυχώς που το παιδί δεν πιάνει το μπιμπερό βασικά. Μια χαρά μου φαίνεται η αναπτυξή του, δες και δω τις καμπύλες ανάπτυξης για θηλάζοντα μωρά , είναι πάνω από τον μέσο όρo: http://www.cdc.gov/growthcharts/data/who/grchrt_boys_24lw_100611.pdf

Όντως επιβραδύνθηκε η ανάπτυξή του τον τελευταίο μήνα, αλλά έτσι κι αλλιώς επιβραδύνεται η αναπτυξη όσο πλησιάζουμε στο εξάμηνο. Προσπάθησε να θηλάζεις συχνότερα και περιμενε να δεις και τον επόμενο μήνα τι γίνεται, καλή συνέχεια!

βιβιεν τον θηλαζω οσο περισσοτερο μπορω.και γενκα δεν βλεπω να πειναει,αφου θα εκλαιγε και θα γκρινιαζε συνεχως.ορεξη για παιχνιδι εχει,οποτε δεν επιμενω με το ξενο γαλα .και σε εναν περιπου μηνα θα μπουμε και στις στερεες και θα παιρνει βαρος και απο εκει.παντως θα ψαξω και για αλλον παιδιατρο.

Το βάρος ειναι σούπερ κι εχει ήδη διπλασιάσει το βάρος γέννησης.

1Xckp3.png

"ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη δική του άποψη, αρκεί να συμφωνεί με τη δική μου.."

Franz Kafka

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...