Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

kenos sakos emvriou

vasia 1234

Recommended Posts

:roll:kalhspera se oles..eime kainouria sto forum.vasika eixa kathisterisi 12 meres piga sto giatro kai mou ekane uperixo kai mou vreike keno sako xwris emvrio,ekana 2 xoriakes kai vgeikan 0,10ml.mou edose ta udrogestan gia mia vdomada kai adiathetisa seimera kai eixa ponous kanonika.epikinonisa me ton giatro mou kai mou eipe na sinexeiso tin agogi.exei simvi se kapia kopela kati analogo???an kserei kapia as mou pei.sas euxaristo polu :) :)

Διαφημίσεις

γεια σου vasia,

λυπαμαι πολυ, αλλα μην στεναχωριεσαι, σε παρακαλω

εχει τυχει και σε μενα αυτο. μετα απο εξωσωματικη. ο γιατρος μου εδωσε τα utro μεχρι και ενα μηνα μετα, γιατι ηθελε να βεβαιωθει οτι ο σακος ηταν οντως αδειος, και επειδη το εμβρυο μεσα στον σακο αρχιζει και φαινεται μετα απο 4 - 5 εβδομαδες, ηθελε να βεβαιωθει οτι πραγματι δεν υπαρχει, και ο σακος ειναι κενος.

μετα τα σταματησαμε τα χαπια για να ερθει η περιοδος, γιατι ειχε καθυστερησει, και περιμεναμε να αποβαλλω μονη, αλλιως θα καναμε αποξεση. τελικα δεν χρειαστηκε, ευτυχως.

καλα εκανε ο γιατρος σου, γιατι θελει να ειναι σιγουρος 100%, το σωστο ειναι να μην βιαζεται να κοψει τα φαρμακα, γιατι αν υπαρχει τελικα κατι και δεν φαινεται ακομα στον υπερηχο, οπως συμβαινει σε πολλες κοπελες, να μην το διακυνδινεψει.

το καλο ειναι οτι ο οργανισμος σου λειτουργει, και μπορεις να μεινεις εγκυος, απλα αυτη τη φορα κατι δεν πηγε καλα, μου ειπε ο γιατρος οτι σε περιπτωση καποιων ανωμαλιων στο εμβρυο ειναι καλυτερα ο οργανισμος να το αποβαλει απο νωρις, γιατι μετα θα ειναι χειροτερα.

ελπιζω να τα πας καλα την επομενη φορα και να ειναι και η τυχερη σου.

euxaristo para polu turbulence gia ths plirofories pou mou edwses.einai pollh xreisimes....den exei seimasia pou adiathetisa kanonika?? vasika eitan na mou erthei i periodos ths 18 ianouariou kai eixa 14 meres kathisterisi kai exthes mou eirhe i periodos...kai mou eipe na pao authn thn paraskeui na mou kanei uperixo mipos mporesei kai dei kati??parola auta lei o giatros mou oti eine polles i pithanotites na eime egkuos...apla epidi ego eime adiatheti den mporo na to pistepso....pia i gnwmi s??:D

• 5 months later...

Καλησπέρα και απο μενα κοριτσια!! Ειμαι καινουργια στο φορουμ κ επειδη ξερω οτι μονο εσεις θα με καταλαβετε αποφασισα να σας γραψω την ιστορια μου. Επειτα απο 11 μερες καθυστερησης αππφασισα να κανω τεστ εγκυμοσυνης το οποιο βγηκε αρνητικο. Στενοχωρια αλλα οχι κλαμα. Το αποδεχτηκα σχεδον αμεσως. Τα ονειρα μου ομως δεν με αφηναν.. Εβλεπα μαιες, γυναικολογους, την μικρη μου μωρο και ετσι επειτα απο 18 μερες καθυατερησης αποφασισα να κανω τη β χοριακη η οποια εδειξε 31. Σοκαριστηκα ενιωσα αμεσως οτι κατι δεν παει καλα. Κλαμα δακρυ πικρα στενοχωρια παω την επομενη μερα στον γιατρο μου μου κανει κολπικο υπερηχο εδειξε σακο αλλα πουθενα σπορακι.. Η εκ

Εμπειρια του λεει οτι παλλινδρομησε η κυηση.. Εγω ακομα δεν το εχω αποδεχτει..αλλα εχω παραιτηθει δεν τρωω κ δεν νιωθω καλα.. Αυριο θα επαναλαβουμε την β χοριακη κ αν εχει αμεβει απο 31 ειναι ενα θετικο σημαδι οτι λογω θηλασμου εκανα καθυστερημενη ωορρηξια

.κ συνεπως η συλληψη εγινε καθυστερημενα.αν κ ο γιατρος αρχισε να μου λεει οτι η αποξεση στοιχιζει κλπ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...