Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οξεια κνίδωση?????

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια θα ήθελα την βοήθεια σας όσες γνωρίζεται κάτι για την οξεία κνίδωση έχω ένα κοριτσάκι11 μηνών σχεδόν κ εδω κ 5 μέρες μου έβγαλε αυτές τις κοκκινιλες στο πρόσωπο στα χέρια κ στα πόδια στην αρχή νομίζαμε πως είναι αλλεργια αλλά σήμερα που πήγαμε σε αλλεργιολο μας είπε πως είναι κνίδωση αυτός είπε πως δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό αλλά εγω διάβασα πολλά στο ίντερνετ κ έχω ανγχωθει οποία εχει περάσει παρόμοια κατάσταση ας μου πει τι γίνετε?

elo7p3.png

Διαφημίσεις

Και η κνιδωση αλλεργικη αντιδραση ειναι. Αφου σας ειδε γιατρος φανταζομαι δεν θα ει αι σε μεγαλο βαθμο....στο σωμα δενε χει?? τι μπορει να το πειραξε? σας ειπε?

ειναι αλλεργικη αντιδραση σε κατι, τωρα μπορει να προκληθηκε απο οτιδήποτε, απο φαγητο, φαρμακο, πουπουλα σε μαξιλαρια, απορρυπαντικα ρουχων.... πιθανον ο γιατρος να σας χορηγησε αντισταμινικο και να σας συστησε καποιες εξετασεις...μπορει να μην ξανασυμβει, αλλα γενικα καλο ειναι να ειστε παρατηρητικοι, ετσι ωστε να εντοπισετε ποιος ειναι ο αλλεργιογονος παραγοντας.

καλα πως φτασατε απευθειας σε αλλεργιολογο? δειτε πρωτα τον παιδιατρο και αν εκει δεν βρειτε λυση μετα δειτε καποιο παιδοδερματολογο που ειναι ειδικος για αυτα τα θεματα στα παιδια! βεβαια μην ανησυχεις...εμενα συνηθιζε να κανει ο γιος μου τετοια θεματα μετα απο ιωσεις ως ευαισθησια!

Και η κνιδωση αλλεργικη αντιδραση ειναι. Αφου σας ειδε γιατρος φανταζομαι δεν θα ει αι σε μεγαλο βαθμο....στο σωμα δενε χει?? τι μπορει να το πειραξε? σας ειπε?

Στο σώμα δεν είχε αυτός μας είπε πως επειδή εκείνες τις μέρες είχε και μυξες ίσως οφείλεται σε κάποια ίωση αλλά εγω πιστεύω πως μπορεί να φταίει ένα λεμόνι που είχε γλυψει την προηγούμενη μέρα κ ήταν απ'το δέντρο μαΣ κ ήταν ίσως περισσότερο οξυνο απ'τα συνηθισμένα κ το είχε δείξει πως δεν της άρεσε άρχισε να τραβάει τη γλώσσα ρης άρχισε να κλαίει δεν ρώτησα πάντως σε ποιο βαθμό είναι τώρα περνούμε ζιρτεκ μέχρι την παρασκευή μας είπε μια βδομάδα αλλά μας εχει περάσει είδη κ σκέφτομαιόπως του πω να το σταματήσουμε ααλλά σκέφτομαι κ μήπως φουντώσει μετά παλι

elo7p3.png

Διαφημίσεις

καλα πως φτασατε απευθειας σε αλλεργιολογο? δειτε πρωτα τον παιδιατρο και αν εκει δεν βρειτε λυση μετα δειτε καποιο παιδοδερματολογο που ειναι ειδικος για αυτα τα θεματα στα παιδια! βεβαια μην ανησυχεις...εμενα συνηθιζε να κανει ο γιος μου τετοια θεματα μετα απο ιωσεις ως ευαισθησια!

Αρχικά στην παιδίατρο πηγαίναμε κ μετά αυτή μας εστηλε στον Αλλεργιολόγο μακάρι να παιρασει ανησυχώ πολύ...

elo7p3.png

Κι εμένα ο γιός μου παρουσίασε την περασμένη βδομάδα κνίδωση εμφανίστηκε στα χέρια και στο ένα πόδι.Είναι 4 ετών και πρώτη φορά το παρουσιάζει.Η παιδίατρος μας σύστησε atarax (και αν δεν τον έπιανε xozal) και δίαιτα δηλαδή τίποτα με συντηρητικά, όχι αυγό, πορτοκάλι, ψάρι μέχρι να περάσει.Το ίδιο βράδυ είναι η αλήθεια πως δεν υπήρχε ούτε ένα σημαδάκι αλλά την δίαιτα την συνεχίσαμε για 2 μέρες ακόμα και το φάρμακο.Μου είπε επίσης ότι επειδή είναι η πρώτη φορά και μπορεί να οφείλετε σε οτιδήποτε, ίωση, συνδιασμό τροφής, κάτι άλλο χημικό που πιθανό ακούμπησε δεν το ψάχνουμε αλλά αν ξανασυμβεί τότε θα χρειαστούν εξετάσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...