Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΧΑΜΗΛΗ ΑΜΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι 34 ετών και έχω ήδη υποβληθεί 2 ανοικτά χειρουργεία αφαίρεσης ''γκρίζων'' κυστών και υδροσαλπίγγων. Έχω κάνει προσπάθειες διέγερσης των ωοθηκών με μια μόνο εμβρυομεταφορά ενός ωαρίου, δυστυχώς ανεπιτυχής. Πρόσφατα άλλαξα κέντρο εξωσωματικής και έκανα εξετάση ΑΜΗ από την οποία πήρα τιμή 0,2, FSH 5,2 και ειστραδιόλη 230(διότι είχα τρεις κύστες με νεράκι). Είμαι στο δίλημμα για μια τελευταία προσπάθεια με διέγερση ή στα ξένα ωάρια.... Ο γιατρός μου δεν δέχεται την την 1η επιλογή λόγω της ΑΜΗ! Θεωρεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμμία....από την μια τσαντίζουμε διότι θέλω να πιστέψω σε ένα θαύμα αλλά φοβάμαι μήπως αυτή η παθογένεια εξαπλωθεί και μειώσει τις πιθανότητες και με τα δανεικά.....Υπάρχει κάποια κοπέλα με σχετική εμπειρία????Please!!!!! ευχαριστώ και καλή συνέχεια και κουράγιο σε όλες!!!!!:(

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι 34 ετών και έχω ήδη υποβληθεί 2 ανοικτά χειρουργεία αφαίρεσης ''γκρίζων'' κυστών και υδροσαλπίγγων. Έχω κάνει προσπάθειες διέγερσης των ωοθηκών με μια μόνο εμβρυομεταφορά ενός ωαρίου, δυστυχώς ανεπιτυχής. Πρόσφατα άλλαξα κέντρο εξωσωματικής και έκανα εξετάση ΑΜΗ από την οποία πήρα τιμή 0,2, FSH 5,2 και ειστραδιόλη 230(διότι είχα τρεις κύστες με νεράκι). Είμαι στο δίλημμα για μια τελευταία προσπάθεια με διέγερση ή στα ξένα ωάρια.... Ο γιατρός μου δεν δέχεται την την 1η επιλογή λόγω της ΑΜΗ! Θεωρεί ότι δεν υπάρχει ελπίδα καμμία....από την μια τσαντίζουμε διότι θέλω να πιστέψω σε ένα θαύμα αλλά φοβάμαι μήπως αυτή η παθογένεια εξαπλωθεί και μειώσει τις πιθανότητες και με τα δανεικά.....Υπάρχει κάποια κοπέλα με σχετική εμπειρία????Please!!!!! ευχαριστώ και καλή συνέχεια και κουράγιο σε όλες!!!!!:(

Καλησπέρα

Στην δική μου περίπτωση έκανα χειρουργείο λαπαροσκοπικά για αφαίρεση τριών κύστεων το 2011 όπου και αφαιρέθηκε και η μια σάλπιγγα (υδροσάλπιγγα). Μετά από πολλές προσπάθειες για μωράκι πήραμε την απόφαση για εξωσωματική στον ίδιο γιατρό που έκανα και την λαπαροσκόπηση. Η εξετάσεις της ΑΜΗ δεν ήταν καλές (1η εξέταση 0,33 2η εξέταση 0,97). Με διέγερση των ωοθηκών είχα 4 ωάρια, τα δύο γονιμοποιήθηκαν και ευτυχώς σήμερα είμαι στην 12εβδομάδα κύησης.

Eύχομαι όλα να πάνε καλά.

καλησπέρα και από εμενα...

παθουσα κ εγω από ενδομητριωση εχω αφαιρεσει μια κυστη προ εξαμηνου κ ετοιμάζομαι για την πρωτη προσπαθεια εξωσωματικης.

Εισαι πολύ νεα για να πας στα δανεικα. ψαξε γνωμες κ σε αλλους γιατρους πριν κανεις οτιδήποτε. αν θεσ στειλε μου πμ να σου πω πληροφοριες για το δικο μου γιατρο.

Αυτό που ξερω είναι ότι η ΑΜΗ δεν είναι ενδεικτικη για το αποθεμα των ωοθηκών απλα διχνει την ικανοτητα να παραγεις ωαρια κατά τη διεγερση. γυναικες με χαμηλη αμη και καλη fsh όπως η δικη σου εχουν καλα αποτελέσματα κ σε φυσικο κυκλο. Ένα μονο ωαριο χρειαζετε γιατι να μην τα καταφερεις απλα μπορει να χρειστεις περισσοτερες προσπάθειες.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...