Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΜΕΤΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ

Recommended Posts

Ελεος πια.... μετά τις καούρες, τις ταχυπαλμίες και όλα τα ωραία που μου έφερε ο έβδομος μήνας ήρθαν ξανα και οι εμετοί για να με αποτελειώσουν... Μα ΟΛΑ τα εχω πάθει πια?? ΟΛΑ?? Εχω τρεις μέρες που ΟΤΙ και να φαω καταλήγει στην τουαλέτα. Βρε φαι φαω, καφέ πιω, σόδα, γλυκό ? όλα τα βγάζω.

Καμιά συμπάσχουσα υπάρχει??? Καπου διάβασα ότι στο 20% των εγκύων οι εμετοί επιστρέφουν στον 7ο-8ο μήνα. (Και βεβαια σιγά μην δεν το παθαινα και αυτό εγώ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ... ).

Διαφημίσεις

Δεσποινα κανε υπομονη και προσπαθησε να χαρεις την περιοδο της εγκυμοσυνης σου,και εγω τα ιδια ελεγα αλλαοταν γεννησα τα ξεχασα ολα!!! δεν θυμαμαι πια για πιο λογο παραπονιομουν.Οταν δεις το νινι σου θα τα ξεχασεις ολα!!!!! υπομονη και με το καλο να ερθει το μωρακι σου

DsRyp3.png

υπαρχουν και χειροτερα.....9 μηνες ειχα εμετους και ακομη και οταν γενναγα 2-3 τους εριξα.....α και μετα την γεννα ....τις πρωτες 4 ωρες....

οποτε παλι καλα να λες..... :lol:

μαιμουδακι 08/05/07

αγριοκατσικο 01/12/09

Διαφημίσεις

φιλενάδα? .. εγώ μπαίνω στο μήνα μου σε 8 μέρες και δεν έχω σταματήσει να ξερνάω ακόμα και τον αέρα που αναπνέω .. σε νιώθω πάρα πολύ όμως .. το συναίσθημα είναι απαίσιο!! ..

ναι .. θα το ξεχάσεις μετά αυτό είναι σίγουρο .. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!! :cry::cry::cry::cry::cry:

ξέρεις τι είναι να σου μυρίζει μπριζολάκι και να το ποθείς αλλά να σκέφτεσαι ότι μετά απο 1 ώρα θα αρχίσει να χορεύει πεντοζάλι στην κοιλιά σου ?? :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

υπαρχουν και χειροτερα.....9 μηνες ειχα εμετους και ακομη και οταν γενναγα 2-3 τους εριξα.....α και μετα την γεννα ....τις πρωτες 4 ωρες....

οποτε παλι καλα να λες..... :lol:

μια απο τα ιδια και για εμενα στην πρωτη...

Σε αυτην παμε πιο χαλαρα αλλα ειναι νωρις ακομα :?

HAmI.jpgHAmIp3.png

Μαρικακι 12/1/2007

Λενιώ 26/5/2009

• 1 year later...

Αχ βρε κορίτσια κι εμένα με πιάσανε οι εμετοί ανά στον 8ο και συνεχίζουν άλλωτε τρώω αρνί και κοκορέτσι και δεν παθαίνω τίποτα και άλλωτε πίνω ένα γαλατάκι ή τρωω ένα τοστάκι και τρέχω στην τουαλέτα....να ρωτήσω κατι χαζό αλλά με αγχώνει πολύ,....σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη ο εμετός μήπως ταράζει το μωράκι μας??? Κάθε φορά στεναχωριέμαι πααααρα πολύ όταν κάνω εμετό γιατί νιώθω ότι στρεσάρω τη μπέμπα και φοβάμαι ότι της κάνω κακό....ακούγεται χαζό το ξέρω αλλά στεναχωριέμαι πολύ....

Κι εμένα με πιάσανε πάλι οι αναγούλες τον 7ο και 8ο....

Με εμμετό περίπου στη 1 φορά τη βδομάδα....δυστυχώς. Αρκετές φορές με το πρωινό. Έχω σιχαθεί τα πάντα από πρωινό ενώ δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος με περιέργιες στα φαγητά, τρώω τα πάντα και μου αρέσει και η ποικιλία....Ε, στην εγκυμοσύνη τώρα...αναγουλιάζω με το αυγό, , με το γάλα, που σ' όλη την εγκυμοσύνη το έπινα αλλά με τα τελευταί του 7ου-8ου....το έβγαλα πολλές φορές και το αποφεύγω! (το γάλα είναι απ' τα χειρότερά μου που μπορεί να έχω φάει και να βγάλω). Να πω την αλήθεια...βαρέθηκα. Απ' το Πάσχα τρώω το πρωι ένα κομμάτι τσουρέκι (άλλοτε με άλλοτε χωρίς γάλα)...Τις τελευταίες μέρες τρώω ένα κομμάτι κέϊκ και νερό...

Αυτό με το αν ταράζεται το μωρό κι εγώ το σκεφτόμουν, αλλά και τι να κάνουμε?? Επίσης, λόγω μεγέθους κοιλιάς είναι δύσκολο και "τεχνικά" πλέον να κάνεις εμετό...και φοβάμαι κι εγώ με το σκύψιμο στη λεκάνη μην το πιέζω...:?

καλα και εγω τι να πω εσενα τουλαχιστον σου περασαν και σε ξαναεπισανα στον 7ο. εγω μεχρι τον 6ο εκανα καθε μερα εμετο και οταν λεμε εμετο δεν εννοουμε 1 φορα αλλα το λιγοτερο 8-9. μια μερα ειχα κανει 16!!!!!!!!!! ετσι ενημερωτικα οποτε υπομονη και κουραγιο......

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

Υπομονή κορίτσια. Κι εγώ είμαι στην 34η εβδομάδα και τώρα μειωθήκανε λίγο οι εμετοί. Κι όταν λέω μειωθήκανε, εννοώ ότι μπορεί να περάσει και καμιά μέρα χωρίς να κάνω. Είχα όμως από τον 1ο μήνα πολλούς εμετούς. Το κακό είναι πως ενώ έκανα τόσους εμετούς, πήρα και 22 κιλά...

Κορίτσια εγώ έκανα εμετό από τον πρώτο μήνα μέχρι την ημέρα που γέννησα! Μέχρι τον τρίτο μήνα είχα χάσει 6 κιλά, αφού ό,τι έτρωγα το έβγαζα! Μετά τον τρίτο μήνα ο γιατρός μου έδωσε κάτι πολύ συνατά χάπια τα οποία έπινα μέχρι και τη μέρα που γέννησα! Φυσικά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν είχα πεθυμήσει τίποτα όπως άλλες έγκυες και με το ζόρι έτρωγα! Μόλις γέννησα ήρθε πάλι η όρεξή μου δριμύτερη!

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη έκανα τον πρώτο μου εμετό τη μέρα που έκλεισα τις επτά εβδομάδες κύησης και τον τελευταίο στη μέρα που έκλεισα τις 37 εβδομάδες οπότε και γέννησα...

30 εβδομάδες δύσκολες...

Δεν μπορούσα να φάω κρέας, να πιω χυμό ή να μυρίσω κάτι ενοχλητικό. Έκανα εμετούς ακόμη κι όταν δεν έτρωγα για παράδειγμα όταν έμενα νηστική για πολλές ώρες ή όταν κουραζόμουν ή ζεσταινόμουν πολύ ή έιχα καούρες :roll:

Αφού τις πρώτες μέρες μετά τη γέννα περίμενα πως θα με πιάσει πάλι καούρα ή τάση για εμετό και απέφευγα να τρώω πολλά πολλά μια και όλη αυτή η κατάσταση μου είχε γίνει συνήθεια για τόσο καιρό :lol:

Υπομονή και θα περάσει κι αυτό...

*