Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

οι ανταλλαγες μου

Recommended Posts

εχω47305cf3bd92ff034cf99ce.jpgμπλουζα sarah νουμερο μ-λ 2φορες φορεμενη σε αψογη κατασταση

503108bacf2a4a719c47ef2.jpgφουτερ φουστα desel ενοειτε γνησια μια φορα φορεμενη

486450696efb412ca04df5f.jpgμπλουζοφορεμα με ιδιο τσαντακι για κοριτσακι 10 ετων

498170ba73e97c2de30c22a.jpgστρωμα για βρεφικο κρεβατι ολο λατεξ επωνυμο στρωμα (nova strom)

εχει καλυμα που βγενει και πλενετε...αχρησιμοποιητο

48048b89b0be68af32301c0.jpg αποτρυχωτικη silk epil αχρησιμοποιητη

373833c91b8ceafcb08b32c.jpgηλεκτρονικο τσιγαρο εγγεκριμενο απο τον εοφ ειναι αγορασμενο απο φαρμακειο 110ευρω και οχι αυτο που πουλανε προς 35-40 ευρω σε ειδικα καταστηματα...δεν περιεχει νικοτινη, ειναι στην συσκευασια του , η οπια περιεχει 2 τσιγαρα , μπαταρια και λιγα φιλτρακια. ειναι εξωτερικα ιδιο με κανονικο τσιαγαρο...σε εμενα ειχε φερει τα θεμιτα αποτελεσματα οταν το χρησιμοποιησα. καλο φορεμα με το ταμπελακι του ολοκαινουργειο λογο του οτι δεν μου κανει δυστηχως ειναι πανεμορφο νουμερο 1 της μαρκας lineone, εχει μπαλενες στο στηθος για εξτρα στιρηξη. στο πλαι εχει ολο στρας μια γραμη και ενα σκισιμο παραληλο στο πλα'ι' που ξεκιναει απο πανω απο το γονατο και καταλιγει κατω. εκη που εχω το χερι μου ελπιζω να φαινετε.

32097527d0206302203fe2e.jpg40347c21e4b414df536ff8c.jpg

o γκαρι ο κολητος του γουινι, τον χαιδευεις ττην πλατουλα κ κουναει την ουρα το.

ΒΟΥΡΤΣΑ ROTATIVE BRUSH ACTIV VOLUME & SHINEΒΟΥΡΤΣΑ ROTATIVE BRUSH ACTIV VOLUME & SHINE ΒΟΥΡΤΣΑ ROTATIVE BRUSH ACTIV VOLUME & SHINEΒΟΥΡΤΣΑ ROTATIVE BRUSH ACTIV VOLUME & SHINE

user_online.gifreputation.gif report.gif

#

8 icon1.gif

xbs2.jpg

γαλοτσες τελιος αφορετες νουμερο 38-39 τα στρας μπαινουν και βγενουν για να αλλαζετε εμφανεισεις ενδικτικα αναφερω οτι ειναι αγορασμενες 120ευρω

quote.gif multiquote_off.gif quickreply.gif

ειμαι ανοιχτη σε προτασεις.

αυτη τη στιγμη ψαχνω

1. πανες babylino νουμερο 6 ή pampers νουμερο 5+ή 6 μονο σφραγιστες.

2.παπουτσια με φωτακια 27 νουμερο

3.αντικειμενα παιδικου δωματιου μπομπ σφουγγαρακης

4.στολη 3χρ. μπομπ σφουγγαρακης

5.πολυθρονα ή καρεκλα παιδικη τυπου λουδοβικου

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...