Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης???

evandama

Recommended Posts

καλησπερα σας,

ντρεπομαι λιγακι να αναλυσω με ακριβεια το θεμα μου αλλα θα κανω μια προσπαθεια....ειχα περιοδο 14 ιανουαριου....και στης 25 του μηνα ειχα επαφη με το αγορι μου...

χρησιμοποιουμε παντα προφυλαξεις αλλα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση...εαν χωρις προφυλαξη μπει πολυ λιγο μεσα στον κολπο της γυναικα μια φορα...και μετα βγει παλι...αυτη η μικρη επαφη χωρις προφυλαξη....μπορει να υπαρχει καποιο θεμα εγκυμοσυνης???

τονιζω εαν δεν εγινα αντιληπτη....μπηκε το 1/3 απο το πεος του ανδρα στον κολπο...και μια φορα....μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα....

το ξερω μπορει να ακουγομαι υπερβολικη αλλα το θεμα της προφυλαξης για εμενα ειναι πολυ σημαντικο για πολλους λογους και θα ηθελα και την γνωμη σας μιας που ειμαι και καινουργιο μελος....

ευχαριστω !!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σας,

ντρεπομαι λιγακι να αναλυσω με ακριβεια το θεμα μου αλλα θα κανω μια προσπαθεια....ειχα περιοδο 14 ιανουαριου....και στης 25 του μηνα ειχα επαφη με το αγορι μου...

χρησιμοποιουμε παντα προφυλαξεις αλλα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση...εαν χωρις προφυλαξη μπει πολυ λιγο μεσα στον κολπο της γυναικα μια φορα...και μετα βγει παλι...αυτη η μικρη επαφη χωρις προφυλαξη....μπορει να υπαρχει καποιο θεμα εγκυμοσυνης???

τονιζω εαν δεν εγινα αντιληπτη....μπηκε το 1/3 απο το πεος του ανδρα στον κολπο...και μια φορα....μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα....

το ξερω μπορει να ακουγομαι υπερβολικη αλλα το θεμα της προφυλαξης για εμενα ειναι πολυ σημαντικο για πολλους λογους και θα ηθελα και την γνωμη σας μιας που ειμαι και καινουργιο μελος....

ευχαριστω !!!!!!!!

Οχι κοριτσι μου,μην εχεις αγχος για να υπαρξει εγκυμοσυνη πρεπει να ολοκληρωση μεσα στον κολπο σου...

loulounitsloup, εχω δυο παραδειγματα στον φιλικο μου κυκλο που εμειναν εγκυες με προσπερματικά υγρα, χωρίς ολοκλήρωση μεσα στον κολπο (μαλιστα διανυουν τωρα τις εγκυμοσυνες τους) και μιλαμε για μεγαλες κοπέλες (οχι πρωταρες ή εφηβες εννοω) που ειναι και ηδη μαμαδες (αρα ξερουν τι τους γινεται, σε προλαβαινω!).Οπότε μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη και χωρις εκσπερμάτιση μεσα στον κολπο.Δεν το λεω για τη θεματοθέτρια, γιατι εδω καλα-καλα δεν υπηρξε διεισδυση (οχι οτι βαζω και το χερι μου στη φωτιά), απλα για την σωστη πληροφορηση ;) .

το γνωριζω οτι με τα προσπερματικα υγρα μπορει μια γυναικα να μεινει εγκυοσ γι αυτο και εκανα αυτη την ερωτηση...αλλα δεν εγινε η σεξουαλικη επαφη κανονικα και απλα οταν ηταν να τελειωσει εβαλε προφυλακτικο...μιλαμε για μια μικρη επαφη...

απλα σας ρωταω γιατι ανχοθηκα πολυ....και επισεις δεν θα ηθελα να παρω το χαπι της επομενης ημερας για απλο λογο....

εσεις τι πιστευετε ειναι αναγκαιο να παω να παρω το χαπι της επομενης ημερας???

Πήγαινε καλύτερα σ'εναν γιατρο να εκφρασεις τις ανησυχιες σου, να του πεις το ιστορικό σου και να σε συμβουλεψει.Εδω τι να σου πουμε?Ουτε την ηλικια σου ξερουμε, ουτε τον κύκλο σου και τυχον προβλήματα στην εμμηνο ρυση σου, ουτε αν παιδευεσαι με καναν θυροειδή ή με τιποτα ενδοκρινολογικά/ορμονικά θεματα.

Απόφευγε να ζητας και να δεχεσαι συμβουλες για φαρμακα μεσα από φορουμ.

Διαφημίσεις

δεν ζητησα την συμβουλη σας για φαρμακα...ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω εαν υπαρχει κινδυνος....εξεφρασα την ανησυχια μου για εαν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης με μια τοσο απλη επαφη....εχω παρει ηδη την συμβουλη του γυναικολογου μου που με αποτρεψε να πρω το χαπι καθως οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες...ηθελα και την δικη σας συμβουλη...γιατι δεν θελω καθολου πιθανιτητες....

μου ειπε οτι το χαπι το μπορουν οι γυναικες να το παρουν μια φορα το χρονο....και δεν εχω παρει ποτε εγω...απλα ουτε εγω θεωρω πολυ σημαντικο τον λογο να παρω ...απλα εχω ανχοθει....αυτο ειναι ολο....

loulounitsloup, εχω δυο παραδειγματα στον φιλικο μου κυκλο που εμειναν εγκυες με προσπερματικά υγρα, χωρίς ολοκλήρωση μεσα στον κολπο (μαλιστα διανυουν τωρα τις εγκυμοσυνες τους) και μιλαμε για μεγαλες κοπέλες (οχι πρωταρες ή εφηβες εννοω) που ειναι και ηδη μαμαδες (αρα ξερουν τι τους γινεται, σε προλαβαινω!).Οπότε μπορει να υπαρξει εγκυμοσυνη και χωρις εκσπερμάτιση μεσα στον κολπο.Δεν το λεω για τη θεματοθέτρια, γιατι εδω καλα-καλα δεν υπηρξε διεισδυση (οχι οτι βαζω και το χερι μου στη φωτιά), απλα για την σωστη πληροφορηση ;) .

Kοριτσι μου,εσυ μιλας γενικα για τα προσπερματικα υγρα κ την πιθανοτητα εγκυμοσυνης...εγω απαντησα για την συγκεκριμενη περιπτωση που δεν υπηρξε καλα-καλα διεισδυση...

δεν ζητησα την συμβουλη σας για φαρμακα...ξερω τι ακριβως πρεπει να κανω εαν υπαρχει κινδυνος....εξεφρασα την ανησυχια μου για εαν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης με μια τοσο απλη επαφη....εχω παρει ηδη την συμβουλη του γυναικολογου μου που με αποτρεψε να πρω το χαπι καθως οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες...ηθελα και την δικη σας συμβουλη...γιατι δεν θελω καθολου πιθανιτητες....

μου ειπε οτι το χαπι το μπορουν οι γυναικες να το παρουν μια φορα το χρονο....και δεν εχω παρει ποτε εγω...απλα ουτε εγω θεωρω πολυ σημαντικο τον λογο να παρω ...απλα εχω ανχοθει....αυτο ειναι ολο....

Kοριτσακι μου,γλυκο απο τη στιγμη που κ ο γιατρος σου λεει οτι ειναι απειροελαχιστες η πιθανοτητες να τον ακουσεις,γιατι εχει δει 10000φορες περισσοτερα απο εμας κ σιγουρα αν υπηρχε εστω κ μια μικρη πιθανοτητα δεν θα σε αφηνε ετσι...

μου ειπε απειροελαχιστες οχι καμια....

δεν ξερω συγνωμη εαν γινομαι κουραστικη....πραγματικα διαβαζω πολυ σημαντικοτερα προβληματα εδω μεσα..απλα ηθελα να εξαλυψω οοολεες τις πιθανοτητες...απλα μου ειπε οτι και 1 στο εκατομυριο να να ειχε προσπερματικα....που δεν ξερει εαν προλαβε να εχει....δεν ξερουμε εαν εζησαν με το προφυλακτικο μετα....και επισεις εαν εφτασε στην μυτρα και πολλα αλλα....γι αυτο με αποτρεψε να παρω το χαπι.....γιατι ειναι πολυ ασημαντος ο λογος...απλα πανικοβληθηκα.....και εχω πανικοβαλλει και το αγορι μου....ηθελα την γνωμη σας.....αυτο!!!

μου ειπε απειροελαχιστες οχι καμια....

δεν ξερω συγνωμη εαν γινομαι κουραστικη....πραγματικα διαβαζω πολυ σημαντικοτερα προβληματα εδω μεσα..απλα ηθελα να εξαλυψω οοολεες τις πιθανοτητες...απλα μου ειπε οτι και 1 στο εκατομυριο να να ειχε προσπερματικα....που δεν ξερει εαν προλαβε να εχει....δεν ξερουμε εαν εζησαν με το προφυλακτικο μετα....και επισεις εαν εφτασε στην μυτρα και πολλα αλλα....γι αυτο με αποτρεψε να παρω το χαπι.....γιατι ειναι πολυ ασημαντος ο λογος...απλα πανικοβληθηκα.....και εχω πανικοβαλλει και το αγορι μου....ηθελα την γνωμη σας.....αυτο!!!

Καλα κανεις κ εκφραζεις τις αποριες σου,γι'αυτο το λογο ειμαστε εδω για να βοηθαμε οσο μπορουμε...ειπες οτι καλα-καλα δεν υπηρχε διεισδυση...ο γιατρος σου σιγουρα ξερει καλυτερα κ εμεις γνωμες λεμε...αλλα σκεψου κ το αλλο αν ο γιατρος σου εβλεπε κατι περιεργο σιγουρα θα σου ελεγε κατι δεν θα σε αφηνε ετσι...

Διαφημίσεις

δεν ζητησα την συμβουλη σας για φαρμακα...

Εεεε, τη ζητησες :rolleyes:

....εσεις τι πιστευετε ειναι αναγκαιο να παω να παρω το χαπι της επομενης ημερας???

Πάντως, μονο η καθυστερηση θα σε βαλει σε υποψιες,οποτε προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι και πολύ γιατι το αγχος μπορει να προκαλεσει καθυστερηση οπως ξερεις!

loulounitsloup,

Kοριτσι μου,εσυ μιλας γενικα για τα προσπερματικα υγρα κ την πιθανοτητα εγκυμοσυνης...εγω απαντησα για την συγκεκριμενη περιπτωση που δεν υπηρξε καλα-καλα διεισδυση...

Βασικα ειπες

...για να υπαρξει εγκυμοσυνη πρεπει να ολοκληρωση μεσα στον κολπο σου...

γι'αυτο επεμεινα στη σωστη πληροφορηση, γιατι διαβαζουν και πολλα εφηβακια το φορουμ;)

Εεεε, τη ζητησες :rolleyes:

Πάντως, μονο η καθυστερηση θα σε βαλει σε υποψιες,οποτε προσπάθησε να μην το σκεφτεσαι και πολύ γιατι το αγχος μπορει να προκαλεσει καθυστερηση οπως ξερεις!

loulounitsloup,

Βασικα ειπες

γι'αυτο επεμεινα στη σωστη πληροφορηση, γιατι διαβαζουν και πολλα εφηβακια το φορουμ;)

Λαθος διατυπωση...

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας....σκεφτομαι να μην το παρω το χαπι.....

ο γιατρος δεν μουεκοψε ολες τις πιθανοτητες γιατι οπως μου ειπε δεν μπορει να γνωριζει και 100% αλλα οι πιθανοτητες αγγιζουν το 1% οπως ειπε....

δεν νομιζω να ειμαι στο 1%.....τι ναπω.....εισαστε πολυ καλες παντως....και σας ευχαριστω για ακομη μια φορα....

οσο για την περιοδο μου να αναφερω οτι εχω τερμα στεθερο κυκλο.... οποτε εαν συμβει κατι θα το καταλαβω αμεσως....και ο γιατρος μου ειπε οτι στο τελος μονο απο το ανχος θα εχω καθυστερηση....

απ οτι καταλαβα και εσεις μικρες πιθανοτητες μου δινεται εως καθολου....

παντως επειδη γενικως με τα γυναικολογια μου ειμαι πολυ περιεργη...και με την υγεια του σωματος μου....ο γυναικολογος ειναι πλεον και φιλος μου... και καθε τοσο τον περνω τηλεφωνο για τα παντα....τον εχω ζαλισει τον ανθρωπο ...το ξερω.....απλα ειμαι περιεργη πολυ σε αυτα!!!!!

evandamaκαλά κάνεις και ασχολείσαι με το σώμα σου. Οι πιθανότητες όντως είναι απειροελάχιστες. Παρ όλα αυτά κανείς δεν ξέρει ακριβώς τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος και έτσι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Πάντα μιλάμε βάσει πιθανοτήτων.

Αν θέλεις να μην έχεις αγχος, βάλε προφυλακτικό, και από κει και πέρα απόλαυσε τον έρωτα με το σύντροφό σου χωρίς το περιττό άγχος μετά!!

Φιλικά!!:cool:

2t7wp3.png

Καλημερα!

Μην αγχωνεσαι κοριτσι μου και μην κολλας στο 1%!Δεν υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης!Και καλα εκανες και εξεφρασες την απορια σου οσον αφορα το χαπι,απο τη στιγμη που ηδη εχεις μιλησει και με τον γιατρο σου!Δεν χρειαζεται να το παρεις λοιπον!

Απολαυσε τη σχεση σου με τον φιλο σου,σε ολους τους τομεις,με προσοχη και υπεθυνοτητα,οπως αλλωστε το κανεις!

Σιγουρα,οταν αφορα θεματα υγειας,καλο ειναι να μην αναφερομαστε σε φορουμ,αλλα υπαρχουν στιγμες που το εχεις αναγκη,ακομη κι αν εχεις μιλησει με καποιον ειδικο!Οποτε,συμπαιρασματικα,οπως επραξες!Μιλαμε πρωτα με τον γιατρο μας και μετα αναφερομαστε σε φορουμ!

Μπραβο σου!

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας....να στε καλα!!!!

jelly χρησιμοποιω παντα προφυλακτικο....απλα πανω στα προκαταρτικα εγινε και αυτο....δεν δικαιολογουμε απλα μερικες φορες οταν εισαι με τον ανθρωπο που αγαπας και σε αγαπαει και ειναι η στγμη τοσο τρυφερη ειναι λιγο δυσκολο αλλα ειμαι τοσο υστερικη με το ολο θεμα προστασιας πουγια εμενα αυτο το συμβαν ειναι πολυ σημαντικο και γι αυτο κανω ετσι...πληροφοριακα ειμαι με το αγορι μου 4 χρονια και ειναι η πρωτη φορα πουσυμβαινει κατι τετοιο και ηταν ο πρωτος που μου ειπε να παρουμε τον γυναικολογο πριν απευθυνθω εδω

σας ευχαριστω και παλι με ολη μου την καρδια!!!!!

Γεια σας!Καλως ηρθα στην παρεα σας...Θα μπω κατευθειαν στο θεμα μου γιατι κοντευω να τρελαθω...Λοιπον ποτε δεν εχω σταθερο κυκλο(καθε χρονο παω στον γυναικολογο μου για τεστ παπ κ τα σχετικα ομως το θεμα της περιοδου μου ποτε δεν ρυθμιζετε)τελευταια περιοδος μου ηταν στις 21/12/2013 ενω η προηγουμενη ηταν 15/11/2013 για να καταλαβετε.στις 16/1/2014 ηρθα σε επαφη με το επι 5 χρονια αγορι μου χωρις προφυλαξη δυστυχως... στις 22/1/2014 ειχα καφε υγρα οποτε θεωρησα πως θα μου ρθει περιοδος , στις 23 συνεχισα να εχω καφε υγρα, στις 24 ειχα κ ελαχιστο αιμα απο τις 25 κ μετα τιποτα ουτε καφε υγρα ουτε αιμα ΟΥΤΕ περιοδος....μεχρι σημερα 28 του μηνα δεν μου χει ρθει η περιοδος μου ομως σημερα ειχα παλι για μια στιγμη καφε υγρα χωρις αυτα να συνεχιστουν τωρα δεν εχω το παραμικρο....εχω παρει τεστ να κανω ομως αφου ποτε δεν εχω σταθερη περιοδος δεν ξερω αν ειναι ακομα η ωρα να το κανω...υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης?????

μπαλαρίνα μου καλησπέρα!!

Αν είχες σταθερό κύκλο θα σου έλεγα ότι μάλλον το πιο πιθανόν είναι να είσαι έγκυος!! αλλά τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορείς να κάνεις το τεστ, πιστεύω πως πλέον θα έχει φανεί!!

Το αγόρι σου ολοκλήρωσε μέσα σου?

Evandama, έχεις δίκιο μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ελεγξεις τον εαυτό σου, ειδικά με έναν άνθρωπο που αγαπάς και εμπιστεύεσαι!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλα

2t7wp3.png

μπαλαρίνα μου καλησπέρα!!

Αν είχες σταθερό κύκλο θα σου έλεγα ότι μάλλον το πιο πιθανόν είναι να είσαι έγκυος!! αλλά τώρα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μπορείς να κάνεις το τεστ, πιστεύω πως πλέον θα έχει φανεί!!

Το αγόρι σου ολοκλήρωσε μέσα σου?

Evandama, έχεις δίκιο μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να ελεγξεις τον εαυτό σου, ειδικά με έναν άνθρωπο που αγαπάς και εμπιστεύεσαι!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλα

Εκανα το τεστ κ μου βγηκε αρνητικο ομως η περιοδος μου ακομα αφαντη....οχι δεν ολοκληρωσε μεσα μου απλα μπορεις να μεινεισ εγκυος απο οσο ξερω κ απο τα προσπερματικα υγρα....πηρα τηλ το γιατρο μου κ μου ειπε απλα να περιμενω γιατι γενικα ξερει πως μπορει κ ενα μηνα να μην αδιαθετησω καν....το ανχος ομως παραμενει....:oops::oops::oops:

Υπομονή κοπέλα μου, εμένα μου χει τύχει να βρίσκομαι στο ίδιο δίλημα, να έχω καθυστερηση, και μόλις πάρω το τεστ,που σκέφτηκα "ό, τι έγινε έγινε" να αδιαθετήσω!!

Παίζει να είναι και από το άγχος! Αυτό σκέψου.

2t7wp3.png

Υπομονή κοπέλα μου, εμένα μου χει τύχει να βρίσκομαι στο ίδιο δίλημα, να έχω καθυστερηση, και μόλις πάρω το τεστ,που σκέφτηκα "ό, τι έγινε έγινε" να αδιαθετήσω!!

Παίζει να είναι και από το άγχος! Αυτό σκέψου.

Σε καταλαβαινω απλα δεν αντεχω αυτην την αναμονη....κ σκεφτομαι να παρω τα primolut για 2 μερες μπας κ μου ρθει αλλα ο γιατρος μου γενικα ειναι εναντια κ στο να παρω χαπακια ολο μου λεει περιμενε να περασει σχεδον εναμισης μηνας κ μετα βλεπουμε...

Βγάλτο από το μυαλό σου όσο μπορείς, μπές στη ρουτίνα σου και όταν περάσουν οι μέρες ξαναπήγαινε στο γιατρό.

Μη μπλέκεις με φάρμακα, από τη στιγμή μάλιστα που ο γιατρός σου σου λέει ότι δεν είναι απαραίτητο.

Εχεις άλλα συμπτώματα?

2t7wp3.png

Εκανα το τεστ κ μου βγηκε αρνητικο ομως η περιοδος μου ακομα αφαντη....οχι δεν ολοκληρωσε μεσα μου απλα μπορεις να μεινεισ εγκυος απο οσο ξερω κ απο τα προσπερματικα υγρα....πηρα τηλ το γιατρο μου κ μου ειπε απλα να περιμενω γιατι γενικα ξερει πως μπορει κ ενα μηνα να μην αδιαθετησω καν....το ανχος ομως παραμενει....:oops::oops::oops:

Kαλησπέρα και απο εμένα! Το Βασικότερο απ όλα ειναι να μην αγχωνεσαι και να μην μπαινεις στη διαδικασια να κανεις τρελες σκεψεις και υποθεσεις ! Μην ξεχνας πως για οτι τραβαει το κορμι τα φταιει το κεφαλι !! Προτεινώ να χαλαρώσεις μονο ετσι θα σου ερθει η περιοδος σου !!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...