Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καροτσακια bebe confort streety

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Μελλοντικός πατέρας και ξεκίνησα τις αναζητήσεις... :cool:

Έχει κανείς δοκιμάσει το συγκεκριμένο καροτσάκι?

Βασικό πλεονέκτημα είναι οτι χωράει στο πορτ μπαγάζ (citroen c1)

Σίγουρα σε επιλογή 2σε1 λόγω ευκολίας για το καθισματακι του αυτοκινήτου.

Και γενικά στα χρήματα που υπολογιζαμε (ισως λίγο παραπάνω) 350 ?

Εκείνο όμως που με χάλασε πάρα πολύ και για αυτό θέλω τις γνώμες σας είναι η πλάτη από το καρεκλάκι του καροτσιού. Μου φαίνεται πως δεν είναι καθόλου σταθερή, και φοβάμαι για την μεσούλα της.

Ενώ τα άλλα μοντέλα της bebe confort (πχ high trek : πολύ χώρο στο κλείσιμο, elea : πολύ πιο ακριβό) δεν με καλύπτουν, οπότε θέλω να ακούσω και τις δικές σας γνώμες για αυτό το καροτσάκι bebe confort streety.

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

καλησπερα και με το καλο!

το εχετε δει απο κοντα? μονο ετσι θα καταλαβετε αν εχει καποιο μειονεκτημα για εσας...

εμενα παντως καλο μου φαινεται και η εταιρεια ολοι ξερουμε οτι ειναι καλη και ποιοτικη

δες κι εδω

https://www.google.gr/#q=bebe+confort+streety+reviews

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

To έχουμε δει απο κοντά και για αυτο λεω οτι με χαλασε η πλατη...

Για τα reviews που ειπες δε μπορεσα να βρω κατι αξιόλογο, πολλοι λένε ότι χαλάνε εύκολα οι ρόδες, και γενικά δεν έχουν μείνει και πολύ ευχαριστημένοι..

Οπότε περιμένω και δικά σας σχόλια, όσοι το έχετε χρησιμοποιήσει :)

Καλησπέρα

Αγορασαμε το μοντέλο απο amazon πριν απο 3 χρόνια περίπου.Ειναι σκυλί ως προς την αντοχή και δεν το μετανιωσαμε.Το μόνο μείον κατα τη γνώμη μου είναι ότι είναι σχετικά βαρύ και δύσκολο να το κυκλοφορεις στους στενούς δρόμους της Αθήνας και στα ΜΜΜ.

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για την απαντηση. :)

Η πλάτη δεν είναι λίγο περίεργη? Δεν είναι πολύ ευκαμπτη και συνεπώς ίσως μη ορθοπεδική για τη μεσούλα του μωρού όταν το έχεις από νωρίς στο καροτσάκι?

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα,

Εμείς επειδή γεννηθήκαμε χειμώνα αργησαμε να χρησιμοποιήσουμε το κάθισμα του καροτσιου.Κινηθηκαμε με port-bebe και κάθισμα αυτοκινήτου.Μετα το τετράμηνο το χρησιμοποιήσαμε και όχι συνέχεια γιατί είχαμε και ένα Macklaren το οποίο με βόλεψε γιατί ήταν ελαφρυτερο.Παντως στο σύνολο πιστεύω ήταν καλή αγορά δεδομένου του κόστους (450?) και τα τρία και της κατασκευής.

Τελικά μόνο εγώ είμαι τόσο περίεργος και παρατήρησα την πλάτη στο καροτσάκι?

Δε σου φαίνεται λίγο ασταθής?

καλησπερα.αν αποφασισεις για το καροτσακι αυτο και εισαι θεσσαλονικη,πουλαω το δικο μου μαζι με το καρεκλακι αυτοκινητου 200 ευρω.αν ενδιαφερεσαι μπορεις να μου στειλεις πμ.:)

Διαφημίσεις

καλησπερα.αν αποφασισεις για το καροτσακι αυτο και εισαι θεσσαλονικη,πουλαω το δικο μου μαζι με το καρεκλακι αυτοκινητου 200 ευρω.αν ενδιαφερεσαι μπορεις να μου στειλεις πμ.:)

Ευχαριστώ, αλλά δε μου απάντησε κανείς για την πλάτη ;)

Bebe comfort... το εψαξα πολυ πριν αγορασω καροτσι. Η συγκεκριμενη μαρκα ειναι η τελευταια που θα διαλεγα. Πολυ κακη σχεση ποιοτητας τιμης. Αβολα κ αδικαιολογητα πανακριβα. Εγω κατεληξα σε cam. Πολυ πιο πρακτικο απο bebe confort.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...