Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φυλλο μωρου

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ειμαι 15εβδομαδων και 5 ημερων στο δευτερο παιδακι μου εχθες πηγαμε στο γιατρο για τον καθιερωμενο υπερηχο! ολα πανε μια χαρα!! οταν εβαλε να δει το φυλλο του μωρου ειδαμε κατι σαν τσουτσουνακι αλλα μας ειπε οτι ακομα ειναι νωρις και να μην το δεσουμε κομπο οτι και καλα ειναι αγορι...μας ειπε οτι σε 3 εβδομαδες θα φαινεται σιγουρα πεντακαθαρα...αλλα εγω παλι εχω μια διαισθηση οτι ειναι αγορακι και συνεχως μιλαω στη μικρη μου κορη για τον αδερφο της που θα ερθει στο κοσμο.εκτως αυτου μηπως γνωριζετε απο τους χτυπους της καρδιας το φυλλο? εμας εχει 139.σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολες να εχετε μια τελειωμεινει εγκυμοσυνη και να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας!!!

Διαφημίσεις

Ε...ας μη στηριζεσαι στους κτυπους της καρδιάς για το φυλο:rolleyes:!

Κοντός ψαλμός αλληλούια, σιγα το πολύ που εμεινε.

Αν στηριζεσαι τοσο στο ενστικτό σου συνεχισε να προετοιμαζεις την κορη σου, αλλα αν σας βγει ...κυρία ο κύριος???

Με το καλό, ό,τι κι αν ειναι! :P

Καλησπέρα με το καλό το δεύτερο μωράκι σου!!!

Αν είδε το τσού τσού τότε τι να αλλάξει μια επιεβαίωση θα κάνετε σε λίγες βδομαδούλες!!

Κι εμάς το ίδιο μας είπε έχω και τη διαίσθηση οπότε τα πράγματα είναι σίγουρα!!! χαχχαχχα

Με το καλό!!

Διαφημίσεις

Καλημερα δευτερομανουλα!!! Προχθες εκανα αυχενικη και μας ειπε 99% αγορακι. Απο την 9η εβδομαδα ομως ο γιατρος κοιτουσε αναμεσα στα ποδαρακια επιμονα και τον ειχα ρωτησει γιατι κοιταζει τοσο εντονα και μου ειχε πει "κατι βλεπω αλλα επειδη ειναι πολυ νωρις και σε μια που ειχα πει φυλο απο τωρα επεσα εξω καλυτερα μη σου πω αλλα θα το δειτε στην αυχενικη σιγουρα απ'οτι φαινεται" στην αυχενικη συμφωνα με τον εμβρυολογο ηταν ξεκαθαρο, και στο πρωτο μας παιδακι ετσι μας ειχε πει. Μετα την αυχενικη οταν με ειδε ο γιατρος μου με ρωτησε απευθειας αν ο εμβρυολογος μου επιβεβαιωσε αγορακι και τον ρωτησα πως ηταν τοσο βεβαιος απο τοσο νωρις και μου ειπε οτι απο νωρις ηταν πολυ πρησμενο το οσχεο του που σημαινει αγορακι αλλα επειδη οπως και να'χει ηταν πολυ νωρις για να μου πει φυλο και θα μπορουσε να ηταν κατι αλλο δε μου το ειχε πει. Προφανως και ο γιατρος σου κατι βλεπει, ποσο μαλλον σε εσας που εισαστε τοσο μεγαλυτερη εβδομαδα! Απλα ειναι επιφυλακτικος μεχρι να το επιβεβαιωσει και καλα κανει! Οσο για τους χτυπους της καρδιας μη δινεις σημασια, εμενα και στις δυο εγκυμοσυνες εχουν υψηλους παλμους και ειναι αγορακια. Με το καλοοοοο!!!!!!!

Οι άντρες της ζωής μου...

Καλησπερα κοριτσια ειμαι 15εβδομαδων και 5 ημερων στο δευτερο παιδακι μου εχθες πηγαμε στο γιατρο για τον καθιερωμενο υπερηχο! ολα πανε μια χαρα!! οταν εβαλε να δει το φυλλο του μωρου ειδαμε κατι σαν τσουτσουνακι αλλα μας ειπε οτι ακομα ειναι νωρις και να μην το δεσουμε κομπο οτι και καλα ειναι αγορι...μας ειπε οτι σε 3 εβδομαδες θα φαινεται σιγουρα πεντακαθαρα...αλλα εγω παλι εχω μια διαισθηση οτι ειναι αγορακι και συνεχως μιλαω στη μικρη μου κορη για τον αδερφο της που θα ερθει στο κοσμο.εκτως αυτου μηπως γνωριζετε απο τους χτυπους της καρδιας το φυλλο? εμας εχει 139.σας ευχαριστω πολυ και ευχομαι σε ολες να εχετε μια τελειωμεινει εγκυμοσυνη και να παρουμε αγκαλια τα μωρακια μας!!!

ευχομαι ολα να πανε καλα...!!συμφωνα με τους χτυπους της καρδιας ειναι αγορι.....ομως και αυτο με τους χτυπους δεν ειμαι σιγουρη ποσο βάσιμο ειναι..!! γερο να ναι και οτι να ναι ...!!! αντε με το καλο και με ενα πονο γλυκια μ..

ευχομαι ολα να πανε καλα...!!συμφωνα με τους χτυπους της καρδιας ειναι αγορι.....ομως και αυτο με τους χτυπους δεν ειμαι σιγουρη ποσο βάσιμο ειναι..!! γερο να ναι και οτι να ναι ...!!! αντε με το καλο και με ενα πονο γλυκια μ..

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!! πανω απο ολα γερα να ειναι τα μωρακια μας και με ενα πονο σε ολες!!!

Καλημερα κοριτσια εχθες εκανα την αυχενικη 12η εβδο+1ημερα κ μας ειπε 100% αγορι φαινοταν πεντακαθαρα.. παλμους ειχε 151 δεν ξερω αν παιζει ρολο.γερο να ειναι...

hJyMp2.png

Διαφημίσεις

...μας ειπε οτι σε 3 εβδομαδες θα φαινεται σιγουρα πεντακαθαρα...

Τι εγινε τελικα???:D εντιτ:τωρα ειδα οτι δεν εχουν περασει 3 εβδομαδες ακομα!!!!!

Καλημερα κοριτσια εχθες εκανα την αυχενικη 12η εβδο+1ημερα κ μας ειπε 100% αγορι φαινοταν πεντακαθαρα...

Με το καλο να τον δεχτειτε!;)

Τελικα τι ειναι, αγορακι ή κοριτσακι? Εγω ακομα δεν ξερω με σιγουρια :rolleyes:

ακομα δεν ξερουμε..πηγαμε στη γιατρο μας αλλα δεν ηθελε να μας δειξει το φυλλο μας κρυβωτανε!!! χαχαχα μαλλον στη β'επιπεδου θα μαθουμε.

Διαφημίσεις

Και εμείς στην αυχενική διαφάνεια μάθαμε ότι έχουμε κοριτσάκια αλλά μετά που πήγαμε στο γιατρό μου μας είπε πως μέχρι την 16η εβδομάδα θα δείξει σίγουρα αν είναι όντως :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...