Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ενας βηχας αλλο πραγμα σημερα.,,

Recommended Posts

Καλησπερα

Για αλλη μια φορα ια χρειαστω τι γνωσεις σας

Ο μικρος την περασμενη εβδομαδα αρχισε να βηχει ΛΙΓΟ ετσι του εδινα 2 φορες τη μερα αερολιν οπως μου εχει πει ο παιδιατρος

Το Σαββατο βραδυ καταλαβα οτι κατι τον γυροφερνει και την ΚΥριακη το μεσημερι με δεκατα ο μικρος .Δευτερα τα ιδια ,εδινα για τον πυρετο να κατεβει,το βραδυ εκανε 38,5.Την τριτη τα ιδια.Ειχε και τον βηχα αλλα σαν να εκανε φλεμματα ακουγοταν.

Πηρα γιατρο και μου ειπε να δωσω αερολιν και αεριους

Την Τεταρτη λοιπον το βραδυ κοιμηθηκε σαν πουλακι.Ουτε πυρετο ουτε βηχα

Ξυπναει το πρωι λεω ωραια θα του περναει και αρχιζει εναν βηχα.....αλλο πραγμα...με επιασε πονοκεφαλος το μεσημερι και πηρα ντεπον.Βηχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ κανει κανενα διαλειμα του λεπτου και ξανα παλι τα ιδια.Μονο που ο βηχας τωρα ειναι ξερος.Επιμονος.Δυνατος.ΠΗρα παλι γιατρο και μου ειπε να δινω φορες αερολιν αντι για 3.

Ο μικρος το απογευμα κοιμηθηκε και μονο τοτε ηρεμησε ο βηχας.\Απο τις 7 που σηκωθηκε παλι βηχει συνεχεια.

ΤΟν ετριψα με βικς , τον ετριψα με ρακι.Του εδωσα τσαι με μελι.Τιποτα.Δεν ξερω τι αλλο να κανω να τον ηρεμησω.

Εχει και μυξες οι οποιες τωρα αρχιζουν και βγαινουν προς τα εξω.

Εχετε κατι να προτεινετε?Πως θα τον κανω να βηχει εστω και λιγοτερο?

Διαφημίσεις

Εγω προτεινω να τον ακροαστει ενας γιατρος...απο το τηλεφωνο ο εντονος βηχας που εχει διαρκεια πανω απο δυο ημερες δεν μπορει να περασει....και ειδικα σε συνδυασμο μετονπυρετο, νομιζω οτι καλο θα ηταν αυριο να τον πας.

( Η γνωμη μου ειναι οτι κολλησε δευτερη ιωση στο καπακι αλλα μην μενεις σε αυτην )

Σίγουρα να τον πας άμεσα,είχαμε κι εμείς θέμα με τον βήχα.μας βοήθησε το http://www.healingpowerpharmacy.gr/botana/loipa-botana/AVogel-Drosinula-syrop-100ml αλλά μας το έδωσε γιατρός. Περαστικά και κουράγιο,είναι δύσκολο για ένα παιδάκι να ηχεί τόσο πολύ,σε καταλαβαίνω....

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...