Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εγκυμοσύνη με περίοδο;;

Recommended Posts

Διαφημίσεις

loipon katarxin kalimera...:) 8elw na rwtisw an meta apo 2 periodous(2 mines) einai dunaton kapoia kopela na einai eggyos...exoume akousei polla sxetika me auto!!!

δεν νομιζω να συμβαινει κατι τετοιο,ειναι πολυ σπανιο αλλα παιζουν και αλλα,αλλη ροη στην περιοδο λογικα καποια συμπτωματα..δεν ξερω ισως εχω και λαθος

hJyMp2.png

Διαφημίσεις

vaswol πες τι ακριβώς έχει γίνει για να σου απαντησουμε με σιγουρια. ¨οταν μία γυναικα μένει έγγυος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει περίοδο. Καμιά φορά μπορεί να εμφανιστει μία ποσότητα αίματος στην αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου και λανθασμένα να το θεωρησει η γυναίκα περίοδο. Αυτό το αίμα όμως ΔΕΝ είναι περίοδος, οφείλεται σε άλλες αιτίες, και συνηθως είναι λίγο λιγότερο από περιόδου.

einai polles oi pi8anotites egkumosunis otan exeis eleu8eri sexoualiki epafi kai meta to telos tis (meta apo 5 lepta xwris na skoupistei) ksanaginei?

Αυτό είναι πιθανό να συμβει, ανάλογα και τη μερα του κύκλου στην οποία είσαι. Βεβαια δε θα έδινα πολλές πιθανοτητες, φαντασου εδω αλλες έχουν κανονικά ελεύθερες επαφες επί πολλούς μήνες και δε μένουν έγγυες οπότε είναι και λίγο θέμα τυχης..

vaswol πες τι ακριβώς έχει γίνει για να σου απαντησουμε με σιγουρια. ¨οταν μία γυναικα μένει έγγυος ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει περίοδο. Καμιά φορά μπορεί να εμφανιστει μία ποσότητα αίματος στην αναμενόμενη ημερομηνία περιόδου και λανθασμένα να το θεωρησει η γυναίκα περίοδο. Αυτό το αίμα όμως ΔΕΝ είναι περίοδος, οφείλεται σε άλλες αιτίες, και συνηθως είναι λίγο λιγότερο από περιόδου.

Αυτό είναι πιθανό να συμβει, ανάλογα και τη μερα του κύκλου στην οποία είσαι. Βεβαια δε θα έδινα πολλές πιθανοτητες, φαντασου εδω αλλες έχουν κανονικά ελεύθερες επαφες επί πολλούς μήνες και δε μένουν έγγυες οπότε είναι και λίγο θέμα τυχης..

loipon itan i 9i mera(afotou adia8etisa kai teleiwse i periodos)... egine sexoulaki praksi xwris profulaksi kai afou ekspermatise perasan 2-3 lepta kai ksanaegine sexoualiki praksi(xwris profylaksi kai xwris na skoupistei,plu8ei klp)....

Λοιπόν, εγώ ας πούμε έχω μεινει έγγυος με αυτον τον τρόπο, ήτανε η εβδομη μέρα του κύκλου μόλις που μου είχε τελειώσει η περίοδος... Βέβαια είχα πάντα πολύ ασταθη κύκλο και έτσι δεν μπορούσα καθόλου να υπολογίσω τις γόνιμες μέρες. Εαν έχεις σταθερό κύκλο 28 ημερών είναι πιο δύσκολο. Ειναι σταθερός εσένα ο κύκλος σου; Πόσες μέρες είναι;; Και εαν δε γίνομαι αδιάκριτη, τι αποτέλεσμα θα επιθυμουσες;

Διαφημίσεις

Λοιπόν, εγώ ας πούμε έχω μεινει έγγυος με αυτον τον τρόπο, ήτανε η εβδομη μέρα του κύκλου μόλις που μου είχε τελειώσει η περίοδος... Βέβαια είχα πάντα πολύ ασταθη κύκλο και έτσι δεν μπορούσα καθόλου να υπολογίσω τις γόνιμες μέρες. Εαν έχεις σταθερό κύκλο 28 ημερών είναι πιο δύσκολο. Ειναι σταθερός εσένα ο κύκλος σου; Πόσες μέρες είναι;; Και εαν δε γίνομαι αδιάκριτη, τι αποτέλεσμα θα επιθυμουσες;

ο κυκλος μου ειναι σταθερος,,δηλαδ περιπου 28 μερες...για να πω την πασα αληθεια ποτε δεν τις μετρουσα ακριβως...ξερεις,παντα στο περιπου! :P απλα αγχωθηκα γιατι ηταν ετσι η κατασταση...9η μερα κιολας!!! αλλα αν ειναι να εχει γινει κατι φυσικα και ειναι καλοδεχουμενο!!!!:P

exw kapoia (isws) sumptwmata...!!! exw ponokefalous,pou pote den eixa...episis entono priksimo stin koilia kai pono...vevaia akougontai sunexeia kati ixoi apo tin koilia mou opote mporei na ofeiletai se kanena entero upo8etw.... alla re paidia skeftomai twra egw, sumptwmata apo tin 8i mera meta to sumvan? mallon einai ola sto mualo mou etsi???? dekata den exw...ligo upnilia kai oreksi nai, alla auta den ta upologizw giati panta eixa...xaxaxaxaxxa!!! to mono pou me anisuxei einai oi ponoi stin koilia kai mia fora pou ta ygra itan kapws kafeti.... periodo perimenw 7 febrouariou...twra ti mporw na kanw gia na sigoureutw????

Αχ τώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα... μόνο υπομονή!!! Εγω πάντως είχα ένα πρήξιμο στην κοιλιά σχεδόν αμέσως μετα τη σύλληψη, θέλω να πω 5-6 μέρες μετά, επίσης είχα δέκατα όλη την ώρα!! Όποτε και αν έβαζα θερμόμετρο είχα 37,2. Αυτα ήταν και τα μόνο συμπτώματα που είχα πριν κάνω το τεστ!!! Τωρα μέχρι 7 φευρουαριου.... είναι και μακριά... Υπομονή και ενημέρωσέ μας για την εξέλιξη!!!

(εννοείται το πρήξιμο έφυγε μετά, ήτανε κάτι αντανακλαστικό στο έντερο φαίνεται.... δεν εννοώ φυσικά ότι είχε φουσκώσει η κοιλιά μου από την πέμπτη μέρα)

Υπάρχουν και κάποια τεστ που γίνονται λίγο νωρίτερα από την ημερομηνια που περιμένεις περίοδο... πχ Το predictor early αλλά δεν νομίζω ότι είναι και πολύ αξιόπιστα και τα θεωρω και ακριβά!!! Αν θες πηγαινε σε ενα φαρμακειο όμως και ρώτα..

• 4 εβδομάδες μετά...

καλησπερα σας,

αν εχει συμβει σε καποια αυτη η περιπτωση θα εκτιμουσα να μου απαντησει,γενικα την γνωμη σας,

εχω ηδη μια κορουλα 3 χρονων,δεν προσπαθω για αλλο παιδακι,

16 γεναρη ειχα περιοδο,μου κραταει παντα 10 με 12 μερες,πολλα τελειωματα....στις 28 γεναρη εχω επαφη με τον γνωστο τροπο του τραβηγματος :)

μετα απο 3 μερες απο την επαφη αρχισα να εχω πονο στο στηθος και οσο περνουσαν οι μερες καουρες και αισθημα πεινας συνεχεια νιωθω πρηξιμο χαμηλα,πονακια πολυ λιγα περιοδου τσιμπιματα κτλ....μια βδομαδα πριν την αναμενομενη επομενη περιοδο κανω 2 τεστ το πρωτο αχνο αλλα το διεκρινες καλα θετικο και το αλλο πολυ αχνο θετικο,μεσα μου ομως πιστευα οτι ειμαι εγκυος....

στις 11 φλεβαρη 2 μερες νωριτερα ερχετε περιοδος πονουσα αριστερα αρκετα,περνω την γιατρο λεω το στορυ και μου λεει κανε χοριακη για σιγουρια μην ειναι και κανα εκσωμητριο(με βαση τα 2 θετικα τεστ) κανω χοριακη 0.100 αρνητικη....ενταξη μου λεει περιοδος ειναι γιατι ο πονος με αφησε γρηγορα....δεν εισαι εγκυος...

ελα ομως που κρατησε μονο 2 μερες η περιοδος μου και κοπηκε...3η μερα τιποτα απολυτος,4η μερα μια σταλα καφε 5η μερα τιποτα και καμια φορα λιγο καφε στο χαρτι.ποτε δεν ειχα μονο 2 μερες περιοδο παντα 8 με 10 μερες κρατουσε με τα τελειωματα.

εγω ομως ακομα πιστευω πως μπορει να ειμαι εγκυος,καουρες εχω πολλες συνεχεια και πεινα...νυστα πολυ...37,2 θερμοκρασια...και το προαισθημα.....τα τεστ τα εκανα νωριτερα απο την αναμενομενη εαν ερωτηθω διοτι το ιδιο ειχα κανει με την κορη μου 1 βδομαδα πριν την αναμενομενη περιοδο τεστ θετικοτατα....

ο αντρας μου με περνα για παρανοικη μεταξυ σοβαρου και αστειου..υπαρχει περιπτωση να ειμαι??κουβεντα να γινετε :)

μα βρε κοπελα μου και εσυυυυυ 10 με 12 μερες περιοοδο??πως αντεχεις?και η μαμα μου τα ιδια...ηρωιδες πραγματικα :D

ειναι βεβαια λιγο περιεργα ολα αυτα με τη περιοδο και απο 12 μερες να κραταει 2,μηπως επειδη εγινε νωρις η χοριακη?εννοω μηπως τωρα που εχουν περασει πιο πολλες μερες θα χεις αλλα αποτελεσματα?στο γιατρο σου μιλησες?

ενα τεστακι θα τα ξεδιαλυνει ολα πιστευω.μακαρι να χεις τα επιθυμητα αποτελεσματα

Διαφημίσεις

ελα ομως που κρατησε μονο 2 μερες η περιοδος μου και κοπηκε...3η μερα τιποτα απολυτος,4η μερα μια σταλα καφε 5η μερα τιποτα και καμια φορα λιγο καφε στο χαρτι.ποτε δεν ειχα μονο 2 μερες περιοδο παντα 8 με 10 μερες κρατουσε με τα τελειωματα.

Αυτές τις δύο μέρες ήτανε κανονική περίοδος;;; ζωηρό κοκκινο χρώμα δηλαδή;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...