Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΜΟΥΓΚΟ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΟ!!!

xrysalis

Recommended Posts

Θα ήθελα τι γνώμη σας σε ένα θέμα που με βασανίζει...

Καλώς οι κακώς, οι γονείς μου καταλήξανε να μη μιλάνε με τα πεθερικά μου χωρίς να γίνει κάποια φασαρία... Όπως είναι φυσικό υπάρχει πλέον πάγος όταν προκύπτει τυχαία συνάντηση...

Τον άλλο μήνα γιορτάζει το μωρό μου και θα ήθελα σαν πρώτη ειδικά φορά να κάνω κάτι! ένα κρασάκι πχ έτσι για το καλό!

Το όνομα είναι ειδιαίτερο και την ημέρα εορτασμού του δεν την ξέρουν όλοι, οπότε δεν πάιζει να περιμένω φίλους και γνωστούς... για να τους καλέσω δεν προβλέπεται μιας και δε θέλω να μπούνε σε έξοδα... έτσι σκέφτομαι να κάνω κάτι ποιό οικογενειακό!

Όμως φοβάμαι για το κλίμα! σε έναν τόσο μικρό χώρο όπως είναι το σαλόνι ενός σπιτιού... "οι Φουρτουνάτσιδες και οι Βροντάτσιδες" μαζί;;; γιατί σκέφτομαι να είμαστε γονείς και αδέρφια! Η νονά του Ωρίωνα είναι η αδερφή μου... ο μόνος ουδέτερος είναι ο μνηστήρας της αδερφής μου!

Τί να κάνω;;;

Να το γιορτάσω μόνο με τον άντρα και τον γιό;

Δε θέλω να πάει χαμένη η γιορτή του...

Με τους γονείς ξεχωριστά δε λέει...

τα πεθερικά μου ακόμη δεν έχουν αποδεχτεί το όνομα... μπέμπη τον φωνάζουν κι έχουμε θέμα ανοιχτό... οι σπόντες πάνε κι έρχονται... :(

ουφ...

αν δεν σας κούρασα... για πείτε καμιά γνώμη...

ευχαριστώ!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Διαφημίσεις

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μια λιτη και απεριττη δηλωση γλυκια μου.

Την ταδε του μηνα οπως γνωριζετε, εχουμε τη γιορτη του μικρου, θα χαρουμε να σας εχουμε κοντα μας.

Ειναι ενηλικες και ελπιζω οτι θα σεβαστουν τη χαρα σας. Αν οχι, θα ξερεις τι θα κανεις στις επομενες γιορτες...Ο καθενας σ' αυτη τη ζωη οπως στρωσει ετσι κοιμαται. Ασ' τους να δουμε πως θα στρωσουν...

Αυτές οι πεθεροσχέσεις έιναι συχνά πολύπλοκες, αλλά εγώ θα έλεγα πρώτη γιορτούλα είναι, γιατί να βασανιστείς με υποχρεώσεις; Κάλεσε την ημέρα της γιορτής ανθρώπους που αγαπάτε και περνάτε καλά μαζί για καφέ-γλυκό-τσάι (αδέρφια,ξαδέρφια, φίλους.. λέω τώρα) και την προηγούμενη ή την επόμενη κάλεσε γονείς-πεθερικά και ξεμπλέκεις με ένα κρασάκι...

αυτό στο λέω περισσότερο για τη φασαρία με το όνομα του παιδιού και τις σπόντες που λες...αν είναι να στο χαλάσουν.... τι να το κάνεις ..:roll:

Εγω επειδη ειμαι λιγο κακιασμενη η που δεν θα καλουσα κανεναν και θα γιορταζαμε τελειως οικογειακα, ή που θα φωναζα τα σογια σε διαφορετικες μερες. Απλα σκεφτομαι την πιθανοτητα να μου χαλασουν την πρωτη γιορτη του μωρου μου...

Ειμαι πολυ κακια;;; :oops:

Υπάρχουν 3 εναλλακτικές. Α. Καλείς μόνο φίλους και ανθρώπους πολύ κοντινούς που δεν έχουν θέματα με ονόματα και σόγια. Β. Κάνεις αυτό που είπε η Jean, λες στους παπούδες θα κεράσω ένα κρασί, τους αφήνεις να φερθούν όπως νομίζουν και του χρόνου πράττεις ανάλογα. Και Γ. παίρνεις το μωράκι σου και τον αντρούλη σου και πάτε στο Allou Fun Park που έχει φωτάκια και φωνούλες και γενικά ωραία ατμόσφαιρα και βολτάρετε. Ή κάθεστε στο σπίτι, κατάχαμα στο σαλόνι, φουσκώνετε μπαλόνια, τρώτε γλυκάκια, του κάνετε δωράκια, τα ανοίγετε όλοι μαζί και παίζετε μέχρι πρωίας. Μην ξεχάσετε τη βιντεοκάμερα.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

Διαφημίσεις

Ερώτηση: Αν τους καλέσεις στη γιορτή του παιδιού σου, του οποίου το όνομα δεν αποδέχονται προφανώς, θα έρθουν;;

Πάντως, όπως και να έχει το πράγμα, στη θέση σου θα τους καλούσα. Μίλησε με τους δικούς σου και ζήτησε τους, λόγω της ημέρας, να κάνουν τους κουφούς στα σχόλια των συμπέθερων. Αν δεν τους καλέσεις πάντως ίσως φανείς εσύ προκατελειμένη.

Την ταδε του μηνα οπως γνωριζετε, εχουμε τη γιορτη του μικρου, θα χαρουμε να σας εχουμε κοντα μας.

Ειναι ενηλικες και ελπιζω οτι θα σεβαστουν τη χαρα σας. Αν οχι, θα ξερεις τι θα κανεις στις επομενες γιορτες...Ο καθενας σ' αυτη τη ζωη οπως στρωσει ετσι κοιμαται. Ασ' τους να δουμε πως θα στρωσουν...

Συμφωνώ! Εσυ πες το κι αν αρνηθούν ας κάνει ο άντρας σου ότι καταλαβαίνει. Εσυ μη σκάς!!!!

Συμφωνω με την jean.Και μην πλακωνεσαι βρε παιδι μου,η γιορτη του παιδιου σου ειναι!!!κανα δυο φιλαρακια δικα σας δεν καλεις για να ελαφρυνει το κλιμα?

:lol::lol::lol:

1aLup3.png

BtUIp3.png

Οπως λεει η Jean!!!!

Αν δε τους καλεσεις θα παρεξηγηθουν!!!!!

Γνωμη μου ειναι να κανονισετε την γιορτουλα σας και να βουλωσετε τα αυτακια σας επιλεκτικα.........οτι κουβεντα πουν για το ονομα εσεις θα κανετε πως δεν ακουτε..........σα να μην ειπωθηκε.........χαμογελατε ευγενικα κι αλλαζετε κουβεντα......

Καποια στιγμη θα παψουν να τον λενε μπεμπη.......θα καταλαβουν οτι ειναι ενδεικτικο της βλακειας τους.......

Πληρης αναισθησια κοπελα μου.........θα στρωσουν!!!!!

Ετσι καναμε εμεις οποτε προσπαθησε καποιος να πει κατι για το ονομα.......σαν να μην ακουσαμε τιποτα!!!! Ποιος Θανασηςςςςς?????? :lol:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Ρε χρυσαλίδα,έχω την εντύπωση οτι στο όνομα δεν καλούν,μόνο στα γεννέθλια.

Οπότε σαν καλοί παππούδες πρέπει από μόνοι τους να έρθουν για να χαιρετήσουν το μωρό και να του φέρουν και το δωράκι του.

Εγώ στην θέση σου δεν θα καλούσα κανέναν,ίσως τους έλεγα στο τηλέφωνο οτι την τάδε μέρα έχουμε και την γιορτή του μωρού,για να τους το υπενθυμίσω.Λογικά θα πρέπει να έρθουν,έτσι γίνεται συνήθως.

Αν δεν έρθουν,θα είναι πολύ γαιδουρινή η συμπεριφορά τους και αν σου πουν και τίποτα θα τους πεις οτι στις γιορτές δεν καλούν,αλλά όποιος έχει την καλή διάθεση πάει και εύχεται ένα αγαπημένο του πρόσωπο,πόσο μάλλον αν αυτό το άτομο είναι το εγγόνι του.

Εγώ σε γιορτές ποτέ δεν κάλεσα,όσοι θέλουν έρχονται.

Αλίμονο αν θέλουν ιδιαίτερη πρόσκληση οι παππούδες για να πάνε στην γιορτή του εγγονιού τους....

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

Εγω περυσι ακριβως επειδη δεν ηθελα να γινει καμια στραβη και να εχουμε κακα συναπαντηματα εξκανα το εξης: Στη γιορτη του (ανημερα) δεν εκανα τιποτα.. δεχτηκα μονο τηλεφωνήματα και τα πεθερικα (μονο).

Το επομενο σαββατο ομως εγινε παρτυ τρελο.

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Θα αφήσεις ανοιχτή την πρόσκληση όποιοι από το σόι θέλουν να έρθουν. Αν δεν θέλει κάποιος....έχει καλώς, δεν πειράζει θα έρθει άλλη μέρα. Αν σου πούνε ότι θα έρθουν και από τα 2 σόγια, θα καλέσεις και κανα 2 καλούς φίλους ή καμιά φίλη με παιδάκια, μην τυχόν και ξεσπάσει μουγκαμάρα και κοιτάζεστε αμήχανα. Με τους φίλους θα ελαφρύνει η ατμόσφαιρα, εσύ όπως και εκείνοι δεν θα νοιώθουν αμήχανα και έτσι όλα θα είναι μια χαρά. Αν υπάρχει κανένα ζευγάρι με παιδάκι ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Με τις παιδικές φωνούλες και όλοι που θα ασχολείστε με τα παιδιά, θα σπάσει τελείως το "παγοκλίμα¨"!!!

Και πάλι σου λέω...αν κάποιος από τις 2 πλευρές δεν θέλει να έρθει, δεν υπάρχει πρόβλημα, και μην το πάρεις προσωπικά. Θα έρθει άλλη μέρα!!

Όντως στην γιορτή δεν καλούν,αλλά εσύ πές τους μη γίνει κι άλλη παρεξήγηση.

Μην αγχώνεσαι Χρυσαλίδα μου...όλα θα πάνε καλά!!!! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν η γνώμη μου ως ομοιοπαθούσα είναι να κάνεις γιορτή του παιδιού με τους φίλους σας. Για γονείς και συμπεθέρια ανακοίνωσε ότι έχει γιορτή ο μικρός και αν θέλουν ας έρθουν. Ας τα κομμάτια πιά ...Και εγώ στο γάμο μου τα ίδια, στα γενέθλια του παιδιού τα ίδια, στα βαφτίσια τα ίδια...Τώρα του ςέχω γραμμένους γιατί στην τελική εκείνοι και τα παιδάκια τους μεγάλωσαν και το ευχαριστήθηκαν. Εγώ σε ποιόν χρωστάω? Να τους έχω όλους πάνω από το κεφάλι μου και να σκέφτομαι μην τυχόν κανείς παρεξηγηθεί . Με τον άντρα μου πιά έχουμε γίνει τελείως αναίσθητοι. Βλέπουμε μούτρα και πεθαίνουμε στο γέλιο. Αρκετά στεναχωρηθήκαμε. Και για την βάφτιση της μικρής τους το ξεκαθαρίσαμε 'ετσι και ανακατευτούνε θα πάμε να την κάνουμε σε κανένα ξωκλήσι στα κατσάβραχα και δεν θα μπορούν να έρθουν. Τα πα και ξεθύμανα. Απλά έχω καταλήξει ότι στις σημαντικές μέρες των μωρών είναι άδικο αντί να είμαστε χαλαρές και χαρούμενες να είμαστε μες στο άγχος και στην στεναχώρια.

Εγώ σου έχω άλλη ιδέα... Θα καλέσεις εμένα και την Ωριωνομαμά να κάνουμε Ωριωνοπάρτυ!!! :lol::lol:

Και βέβαια θα είναι και τα πεθερικά σου και θα πάθουν overdose από τους Ωρίωνες! Εκτός αν τους λένε όλους μπέμπη!!! :shock:

Σοβαρά τώρα, η γνώμη μου είναι πως αυτό που θα κάνεις εκείνη τη μέρα θα καθορίσει τη στάση σου απέναντι στα συμπεθέρια. Αν τους καλέσεις και τους δύο (γονείς,πεθερικά) θα δείξεις πως θες να λυθεί η παρεξήγηση και ελπίζω κι εκείνοι να το καταλάβουν και να προσπαθήσουν να μην σε δυσκολέψουν κι άλλο. Αν κάνεις χωριστές γιορτές, θα δείξεις πως η κατάσταση συνεχίζει και πως θα ζήσεις με αυτό... Τους ρίχνεις το μπαλάκι κι όλας με το κάλεσμα, και κανονίζουν κι εκείνοι τη στάση τους (μπορεί να τα μασήσουν και να μην έρθουν, ξέρω γω; ) Γιατί όντως, όπως λέει η helen δεν καλούν στις γιορτές. Βέβαια αυτή η γιορτή δεν είναι γνωστή και την ξεχνάει ο κόσμος (στην αρχή). Εμείς πλέον έχουμε λαϊκό προσκύνημα :lol::lol::lol:

Καταρχήν αφου δεν θέλουν το ονομα παιζει να μην θυμηθούν και την γιορτή οι "θιγμένοι" που σημαινει δεν θα πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν γινει αυτο και παρουν πες οτι σας περιμενουμε ...μπλα μπλα...Και οποιος ειναι σωστος και θελει να χαρει με την χαρα του εγγονιου και του εκαστου παιδιου του θα έρθει και θα βαλει κατω τις αντιπαραθέσεις με τα συμπεθερο-προβληματα.Ετσι και εσυ θα εισαι καλα και θα βγεις και απο πανω.Δεν θα μπορεσουν να πουν δεν μας καλεσε....Σωστήηηη?Γιατι ξερεις τι καρυες ειναι θα γυρισουν και θα πουν:"Ουτε το ορίστε δεν εκανε η νύφη :roll: ".

Τέλος, αν ολα τα παραπάνω σε κουραζουν και μπορεις να τα προσπερασεις η νονα του μωρου και οποιον αλλον αγαπατε και αγαπαει το παιδακι σας ειναι η καλυτερη παρεα!Και τέλος τελος να χαιρεστε το μωρακι σας!!!!!

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες και την καθεμία ξεχωριστά για τις απαντήσεις σας!

Εγώ σου έχω άλλη ιδέα... Θα καλέσεις εμένα και την Ωριωνομαμά να κάνουμε Ωριωνοπάρτυ!!!:lol::lol:

Και βέβαια θα είναι και τα πεθερικά σου και θα πάθουν overdose από τους Ωρίωνες! Εκτός αν τους λένε όλους μπέμπη!!! :shock:

Καλά μιλάμε έγραψες!!! ακόμη γελάω!! φαντάζομαι το σκηνικό.... και :lol::lol::lol::lol: να' σαι καλά!!!

Λοιπόν!

χθες ο αντρούλης μου λες και ήταν στο μυαλό μου!

που πετάει ξαφνικά ένα "τον άλλο μήνα γιορτάζει το παιδί! θα κάνουμε τίποτε;"

Κάθησα και του εξήγησα τις σκέψεις μου...

1. στις γιορτές δεν καλούν! άρα τους φίλους τους ξεχνάμε! σιγά μην ξέρουν πότε είναι η γιορτή! (κι εγώ την έμαθα αφού βρήκα το όνομα! :wink: ) όσοι δε, το θυμηθούν επειδή κάποια στιγμή το συζητήσαμε... ευπρόσδεκτοι! :D

2. οι γονείς σου δεν "χάρηκαν" με το όνομα... ακόμη μπέμπη τον φωνάζουν... αν έρθουν (που θα έρθουν για να μην έχουμε να λέμε...) πως θα τσουγκρίζουν τα ποτήρια; να μας ζήσει! να χαίρεται το όνομά του; :roll: μιλάμε για τη γιορτή της ονομαστικής του εορτής!! δεν είναι γενέθλια που χαίρεσαι τη γέννησή του!

3. οι δικοί μου που δεν έχουν θέμα με το όνομα.... δε μιλιούντε με τους δικού σου! τί ωραία ατμόσφαιρα που θα είμαστε... εεεε;;;

4. και τα αδέρφια μας... πολύ ωραία θα περάσουν! να προσπαθούν να σπάσουν τον πάγο!!

μιλάμε για τη γιορτή του παιδιού μας και θέλω να είναι μέρα χαράς! να είναι ΓΙΟΡΤΗ... απλά σκέφτομαι πως να μη χαντακωθεί η μέρα και το κέφι μας... να περάσουμε καλά χωρίς παρατράγουδα!

Η γιορτή πέφτει Δευτέρα... να φωνάξουμε ξεχωριστές μέρες τους δικούς μας και να καλέσουμε μόνο φίλους;;;

"Είναι απλό! δεν κάνουμε τίποτε και τελείωσε το θέμα"

μμμμ... ωραία απάντηση πήρα! εμφανώς θιγμένος για τις κουβέντες περί πεθερικών...

-"Καλά! αυτό δεν πάιζει! γι?αυτο το σκέφτομαι!

θα δούμε!!"

Και ακόμη σκέφτομαι... :roll::(

Αυτό!!!!!!!!!!!!Πολύ σωστά το εθεσε η αξιαγάπητη Jean ...

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Συγχηζομαι λέμε...δεν αντέχω....

Ετσι ήταν η πεθερά μου με τη μάνα μου...ούτε η μία έκανε πίσω ούτε η άλλη...στην αρχή και ο Νικος στήριζε τη μαμά του...και γεννούσα την Αλκμήνη και έξω ήταν ο Νικος και η μάνα μου και δεν μιλούσαν μεταξύ τους....και στο δωμάτιο ήταν όλοι και πάλι μεταξύ τους δεν μιλουσαν...

Και τελικά σου χαλάνε τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου και μετά από όλα αυτά τι μένει? Πείσμα και εγωισμός!

Χρυσαλίδα μου sorry που καταχράστηκα το θέμα σου αλλά ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ! Μη τους αφήνεις να σου χαλάνε όμορφες στιγμές!

σΧΕΤΙΚΑ με το οτι δεν καλουν σε γιορτες......

Δεν αντιλεγω....αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα και κατα πασα πιθανοτητα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι δεν γιορταζει το ονομα θεωρω καλυτερο να ενημερωσετε τουλαχιστον αυτους που θελετε στη γιορτη σας.....

Κι εμεις στην ρπωτη μας γιορτη καλεσαμε φιλους.......ηθελα να κανω παρτακι και με ενδιεφερε να μαθω αν θα ρχοταν ψυχη!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

σΧΕΤΙΚΑ με το οτι δεν καλουν σε γιορτες......

Δεν αντιλεγω....αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα και κατα πασα πιθανοτητα οι περισσοτεροι νομιζουν οτι δεν γιορταζει το ονομα θεωρω καλυτερο να ενημερωσετε τουλαχιστον αυτους που θελετε στη γιορτη σας.....

Κι εμεις στην ρπωτη μας γιορτη καλεσαμε φιλους.......ηθελα να κανω παρτακι και με ενδιεφερε να μαθω αν θα ρχοταν ψυχη!!!!

και εγώ θεωρώ πως καλό θα ήταν να το πεις για πρώτη φορά!δεν είναι κανένα γνωστό όνομα για να το ξέρει ο άλλος και ίσως κάποιοι να θέλουν να έρθουν :)

Χρυσαλιδα μου ομοιοπαθουσα μου μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.

Καταρχην το εδωσες το ονομα που ηθελες και σε οποιον αρεσει σε οποον δεν αρεσει χ.....ς. Σαν πρωτη φορα επειδη δεν ειναι γνωστο το ονομα η αληθεια ειναι αυτη γνωμη μου ειναι να καλεσεις οποιους θες. Για μενα το θεμα δεν ειναι αν αποδεχονται τα πεθερικα η οχι το ονομα αλλα το πως θα κατσετε σε ενα τραπεζι πχ 10 ατομα κ δεν θα μιλιουνται τα συμπεθερια μεταξυ τους. Δεν ειναι μεσα σε 100 ατομα που δεν φαινεσαι ειναι σπιτι κ εισαι σε δυσκολη θεση. Ετσι ειμαστε κ εμεις δεν μιλιουνται οι γονεις κ με την βαφτιση εχουμε προβλημα, σκεφτομαστε αν κανουμε τραπεζι αφου δεν μιλιουνται πως να τους καθισουμε μαζι?

Ετσι κ εσεις , καθιστε με τον αντρα σου κ σκεφτειτε αν θελετε να μπειτε σε αυτη την διαδικασια και αν τελικα αξιζει τον κοπο...

Εγω το μονο που εχω να λεω ειναι οτι με το πεισμα τους μας χαλανε τις ωραιοτερες στιγμες μας ..... Θελω να κανω τοσα πραγματα για το παιδακι μου στην βαφτιση κ με βλεπω να μην κανω τιποτα για τις χαζομαρες τους :cry::cry::cry:

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

Κάθησα και σκέφτηκα το ΣΚ!

η γιορτή πέφτει Δευτέρα! που σημαίνει πως ανήμερα δεν θα κάνουμε τίποτε! πάει λοιπόν για το επόμενο Σαββατο!

Ήδη κάποιες φίλες αλλά και οι κουνιάδα μου με ρώτησαν "Νοέμβρη είχες πει... αλλά πότε ακριβώς;;; :lol::lol::lol: " που σημαίνει... κάποιοι το έχουν στο μυαλό τους!

Για να κάνω γιορτή και να μην καλέσω τους γονείς δεν παίζει! δε συμφωνεί ο άντρας μου! (κι έχει ένα δίκιο... μας κρατάνε το παιδί όλη τη βδομάδα... δεν είναι σωστό! Δευτέρα-Πέμπτη η μαμά μου και Παρασκευή η πεθερά!)

Θα καλέσω λοιπόν -έχετε δίκιο... για την πρώτη χρονιά!- φίλους κλπ, όσοι είμασταν δηλαδή και στα γενέθλια του μικρού! και όσοι πιστοί... προσέλθετε!

Οι δικοί μου ούτως η άλλως δεν ξέρω αν θα είναι... 5 του μήνα έκλεισε η αδερφή μου (και νονά του Ωρίωνα) ραντεβού για χειρουργείο... πότε θα βγεί ακριβώς και πως θα είναι... άγνωστο :?

Σε μια κουβέντα που πέταξα στη μαμά μου για τη γιορτή... η πρώτη αντίδραση ήταν "γίνεται να έρθουμε άλλη μέρα εμείς;"....

Επειδή δεν έχω σκοπό μέχρι να ξαναμιλήσουν, ΑΝ ξαναμιλήσουν να έχω πρώτη σκέψη τη μούγκα τους σε πιθανή συνάντηση... εγώ θα τους το πω κι ας κανουν ότι καταλαβαίνουν!

Παρέα θα έχω και έτσι πολλά παρατράγουδα θέλω να ελπίζω πως δεν θα τα αντιληφθώ! :D

Ουφ! ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! με βοηθήσατε πολύ! :D

τώρα θα ανοίξω μάλλον νέο τόπικ για τα διαδικαστικά του τραπεζιού! μπουφέ ή γευμα κλπ κλπ :lol::lol::lol::lol:

ggeny pleaze! να κανεις ότι θέλεις στη βάφτιση και όπως το έχεις φανταστεί! κι εγώ στο τραπέζι δεν τους έβαλα να κάτσουν μαζί ώς ήθιστε αλλά θα δίναν στόχο ούτως οι άλλως... οπότε... καλύτερα μακρυά κι αγαπημένοι!! τους έβαλα δίπλα δίπλα με τα σόγια τους κι όλα καλά! (σχετικό είναι αυτό... τα πεθερικά μου δε σεβάστηκαν τη μέρα.. είπαν πολλά για το όνομα... αλλά αυτό είναι για άαααααααααλλη κουβέντα!)