Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ

Recommended Posts

Επέστρεψα στην εργασία μου από 1-1-14.

Ο εργοδότης μου δεν θέλει ούτε να μου δώσει μειωμένο,ούτε ισόχρονη άδεια.Του πρότεινα έστω να φεύγω στην ώρα μου και τις ώρες που θα έπρεπε να φεύγω νωρίτερα να μου τις πληρώνει σε μαύρα χρήματα ή να μου τις δίνει σε ρεπό αλλά ούτε και αυτό θέλει.

Θέλει να με αναγκάσει να δουλεψω όπως δούλευα πριν χωρις μειωμένο.

Τι να κάνω;;;Έχει το δικαίωμα να μου το κάνει αυτό;;;

Διαφημίσεις

Επέστρεψα στην εργασία μου από 1-1-14.

Ο εργοδότης μου δεν θέλει ούτε να μου δώσει μειωμένο,ούτε ισόχρονη άδεια.Του πρότεινα έστω να φεύγω στην ώρα μου και τις ώρες που θα έπρεπε να φεύγω νωρίτερα να μου τις πληρώνει σε μαύρα χρήματα ή να μου τις δίνει σε ρεπό αλλά ούτε και αυτό θέλει.

Θέλει να με αναγκάσει να δουλεψω όπως δούλευα πριν χωρις μειωμένο.

Τι να κάνω;;;Έχει το δικαίωμα να μου το κάνει αυτό;;;

ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ επιθεωρηση εργασιας με την μια θα πηγαινα εγω...δεν εχει κανενα δικαιωμα να μην κανει κατι για να προστατεψει την μητερα και το παιδι ...τα θελει ολα δικα του ? κυνηγα το

Πήγα επιθεώρηση και μου είπαν ότι δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό, του το είπα και απείλεισε ότι όταν θα λήξει η προστασία μητρότητας δηλαδή όταν θα γίνει ο γιος μου δεκαοχτω μηνών θα κάνει καταγγελία της σύμβασης κι εγώ του είπα ότι μπορεί αν θέλει και να με απολύσει.Εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι αυτός δεν απολύει ανθρώπους!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΑΩΡΟ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΑΡΤΟ!!!Που ζούμε ρε παιδιά;;;έλεος!!!!εγώ φυσικά δεν το δέχτηκα....

Δεν τίθεται ζήτημα να μην πάρεις μειωμένο ωράριο, δεν είναι σε καμία περίπτωση σε διαπραγμάτευση. Αυτό που είναι διαπραγματεύσιμο είναι ο τρόπος που θα το πάρεις, δηλαδή το πρωί ή το απόγευμα ή σωρευτικά με απουσία π.χ. μιας ημέρας την εβδομάδα.

Είμαι δικηγόρος, αν θες στείλε μου π.μ. με λεπτομέρειες να σε βοηθήσω.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...