Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πρωτος υπέρηχος και φαρμακα

Recommended Posts

Κοριτσια μου καλησπέρα!!!!!

Δευτερη μέτρηση χοριακής 1441 από 349!!!!!

Πήγαμε για τον πρωτο υπέρηχο...είδαμε απλά μια μαυρη μπαλίτσα...σάκος...

Είμαι μόλις 2 εβδομάδων-υπερηχογραφικα- κ κάτι...

Μου έδωσε utrogestan 200 και filicine.

Εμεινα εγκυος φυσικά,οχι με υποβοηθούμενη..Παίρνει καμια αλλη να μου πει...

Διαφημίσεις

Papaki κι εγω τα παιρνω τα ουλτροτζεσταν. Των 100 αλλα εμενα μου τα δωσε αφου ακουσε καρδιακη λειτουργια. Αυτη ειναι η τακτικη της γιατρου μου.

Καλη εγκυμοσυνη να εχεις!

Koριτσια καλησπερα κ απο εμενα...Ειμαι πολυ αγχωμενη..31 δεκεμβριου εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γυναικολογο...πριν ενα μηνα περιπου ο γιατρος μου ειχε δωσει lyrica γιατι ειχα προβλημα με την μεση μου το οποιο ειναι πολυ δυνατο..Μολις εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο τα σταματησα αμεσως...υπολογιζω σε 1,5 -2 εβδομαδες αφου ειχε γινει η συλληψη...Θελω να ελπιζω πως ολα θα πανε καλα κ δεν θα εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με το μωρακιιι ...ανησυχω πολυ αν ξερετε κατι απαντηστε μου :(

Koριτσια καλησπερα κ απο εμενα...Ειμαι πολυ αγχωμενη..31 δεκεμβριου εχω το πρωτο μου ραντεβου με τον γυναικολογο...πριν ενα μηνα περιπου ο γιατρος μου ειχε δωσει lyrica γιατι ειχα προβλημα με την μεση μου το οποιο ειναι πολυ δυνατο..Μολις εκανα το τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο τα σταματησα αμεσως...υπολογιζω σε 1,5 -2 εβδομαδες αφου ειχε γινει η συλληψη...Θελω να ελπιζω πως ολα θα πανε καλα κ δεν θα εχει δημιουργηθει καποιο προβλημα με το μωρακιιι ...ανησυχω πολυ αν ξερετε κατι απαντηστε μου :(

Στο γιατρό σου το είπες εστω και τηλεφωνικα για να σε καθησυχασει;;;Εγω επαιρνα αντιβιωση ηδη 5 μέρες οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος....Τον ρωτησα απο το τηλ για αυτο...Δε θα περιμενα το ραντεβου!!!Δεν θα αντεχα!!!Πανω απο ολα προσπάθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη..Αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!!!Μην ανησυχεις...Ποια το λεει τωρα θα μου πεις,αλλά ας μην προτρεχουμε...Το εκανα κι εγω βεβαια...Ειχα τετοιο αγχος που εβλεπα εφιαλτες....!!!!Δεν εχει νοημα όμως σκέφτηκα...Οτι ειναι να γινει θα γινει....Ας αφησω τον εαυτο μου να απολαυσει ολο αυτο που συμβαίνει!!!!

Κάνε το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!Και σε λίγους μήνες θα ειμαστε μανούλες!!!8-)8-):cool:

Πρώτα ο Θεός...!!!

Στο γιατρό σου το είπες εστω και τηλεφωνικα για να σε καθησυχασει;;;Εγω επαιρνα αντιβιωση ηδη 5 μέρες οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος....Τον ρωτησα απο το τηλ για αυτο...Δε θα περιμενα το ραντεβου!!!Δεν θα αντεχα!!!Πανω απο ολα προσπάθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη..Αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!!!Μην ανησυχεις...Ποια το λεει τωρα θα μου πεις,αλλά ας μην προτρεχουμε...Το εκανα κι εγω βεβαια...Ειχα τετοιο αγχος που εβλεπα εφιαλτες....!!!!Δεν εχει νοημα όμως σκέφτηκα...Οτι ειναι να γινει θα γινει....Ας αφησω τον εαυτο μου να απολαυσει ολο αυτο που συμβαίνει!!!!

Κάνε το ίδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!Και σε λίγους μήνες θα ειμαστε μανούλες!!!8-)8-):cool:

Πρώτα ο Θεός...!!!

Μενω λονδινο...εδω τα πραγματα απο πλευρας ιατρικης ειναι αστα να πανε με τα ραντεου κ ολα αυτα..το μονο που μπορω να κανω ειναι υπομονη ..ευχομαι με το καλο να ειναι υγιες κ καλοτυχα ... :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...