Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Και εκεί που δεν το περιμένεις..........

Recommended Posts

Καλημέρα σας!!!

Είμαι τρομοκρατημένη!!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ μαμά;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ;;;;;;;;;;;;;

Σας διάβαζα συχνά αν και δεν εγραφα ποτέ-δεν είχα ποτέ τίποτα να γράψω βέβαια....Και ακριβως επειδή σας διάβαζα να σας πω και τη δικη μου μικρή ιστοριούλα....

αχχαχχαχα δεν ξέρω πως να αρχισω....!!!

Ίσως απο το τέλος.....

Χθες το πρωϊ πήγα για β χοριακή επειδή είχα καθυστέρηση με σχεδον πάντα σταθερό κύκλο,αν και με τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο.....Με το ζόρι πήγα γιατί ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δεν ειμαι γιατί προσέχαμε...!!!Δεν ειχαμε σκοπό...Ειχε βγει αρνητικο και το τεστ...οι συναδελφισσες με πρηξανε...Πήγα λοιπόν και 12.30 το μεσημέρι παιρνω τηλέφωνο να μου πουν την απάντηση:

-Μια απάντηση για β χοριακη παρακαλώ αν έχει βγει

-Μάλιστα.ονομα;

-ταδε

-Σημειώνετε;;

-Τι να σημειωσω καλή μου,πες μου θα το θυμάμαι(σκεφτομενη...να σημειωσω το μηδεν;;;)

-349.31.

-ΟΡΙΣΤΕ;;;;;

-349,31

-Καλά...μισό να το σημειώσω....

Απο οτι βλέπετε...ημουν 100 τοις εκατο σιγουρη....

Και για να μη γινω κουραστική...Εχω ραντεβού τη Δευτέρα με το γυναικολογο...

Και εγραψα γιατι εγω απο οτι φαινεται τελικά έμεινα έγκυος στην 6η μέρα της περιόδου μου....Γονιμες μέρες σου λέει μετά....χαχαχαχχαχα

Χθες βράδυ φυσικά δεν κοιμήθηκα....Ηθελα να ερθει η Δευτερα να μαθω οτι ολα ειναι καλα......Εχω και πολλούς πονους περιοδου και ετσι η ανησυχια μεγαλώνει....Και αναρωτιέμαι:Εγώ δεν ειμαι αυτή που δεν ήθελα;;;;Τώρα ανησυχω και θελω να ειναι ολα καλα και δε με νοιαζει τιποτε αλλο!!!!Ειναι τοσο περιεργο ολο αυτο!!!!Νιωθω τρομοκρατημένη....!!!!

Κοριτσια να με συγχωρειτε...Δε μπορώ να οργανωσω τη σκεψη μου και να γραψω νορμαλ...αλλη φορά...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

!!!!!!!!!!!!!!!Εγώ μαμά;;;;;;;;;;;;;;;;Εγώ;;;;;;;;;;;;;

Σας διάβαζα συχνά αν και δεν εγραφα ποτέ-δεν είχα ποτέ τίποτα να γράψω βέβαια....Και ακριβως επειδή σας διάβαζα να σας πω και τη δικη μου μικρή ιστοριούλα....

αχχαχχαχα δεν ξέρω πως να αρχισω....!!!

Ίσως απο το τέλος.....

Χθες το πρωϊ πήγα για β χοριακή επειδή είχα καθυστέρηση με σχεδον πάντα σταθερό κύκλο,αν και με τεστ εγκυμοσυνης αρνητικο.....Με το ζόρι πήγα γιατί ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δεν ειμαι γιατί προσέχαμε...!!!Δεν ειχαμε σκοπό...Ειχε βγει αρνητικο και το τεστ...οι συναδελφισσες με πρηξανε...Πήγα λοιπόν και 12.30 το μεσημέρι παιρνω τηλέφωνο να μου πουν την απάντηση:

-Μια απάντηση για β χοριακη παρακαλώ αν έχει βγει

-Μάλιστα.ονομα;

-ταδε

-Σημειώνετε;;

-Τι να σημειωσω καλή μου,πες μου θα το θυμάμαι(σκεφτομενη...να σημειωσω το μηδεν;;;)

-349.31.

-ΟΡΙΣΤΕ;;;;;

-349,31

-Καλά...μισό να το σημειώσω....

Απο οτι βλέπετε...ημουν 100 τοις εκατο σιγουρη....

Και για να μη γινω κουραστική...Εχω ραντεβού τη Δευτέρα με το γυναικολογο...

Και εγραψα γιατι εγω απο οτι φαινεται τελικά έμεινα έγκυος στην 6η μέρα της περιόδου μου....Γονιμες μέρες σου λέει μετά....χαχαχαχχαχα

Χθες βράδυ φυσικά δεν κοιμήθηκα....Ηθελα να ερθει η Δευτερα να μαθω οτι ολα ειναι καλα......Εχω και πολλούς πονους περιοδου και ετσι η ανησυχια μεγαλώνει....Και αναρωτιέμαι:Εγώ δεν ειμαι αυτή που δεν ήθελα;;;;Τώρα ανησυχω και θελω να ειναι ολα καλα και δε με νοιαζει τιποτε αλλο!!!!Ειναι τοσο περιεργο ολο αυτο!!!!Νιωθω τρομοκρατημένη....!!!!

Κοριτσια να με συγχωρειτε...Δε μπορώ να οργανωσω τη σκεψη μου και να γραψω νορμαλ...αλλη φορά...

Καλημερα..συγχαρητηρια ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη,

Ολα καλα θα πανε λογικο να αγχωνεσε μεχρι να πας στο γιατρο, στο επονενο ραντεβου παλι ετσι θα εισαι...χαχαχα, απο τωρα πριν ακομα γενηθουν ξεκινουν τα αγχη μας, απολαυσε το κ ολα θα πανε πολυ καλα..

hJyMp2.png

Συγχαρητηρια!!! Μου θυμιζεις τα δικα μου! Κι εγω ημουν σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος, μετα εκλαιγα τρομοκρατημενη καθισμενη στη λεκανη της τουαλετας και παραλληλα παρακαλουσα τη Δευτερα που θα πηγαινα στο γιατρο να μου το επιβεβαιωσει!!!! Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...