Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΡΑ

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα...διανυω την 13η εβδομαδα...εχθες πηγα στο γιατρο και ολα καλα...μονο το μονο προβλημα μου ειναι οτι εκει που καθομαι λερωνω το εσωρουχο μου με ουρα...οταν πηγα εχθες στο γιατρο ηταν το πρωτο π ανεφερα...κοιταξαμε τραχηλο κοιταξαμε αμνιακα υγρα και ολα καλα...μου ειπε οτι να πινω πολλα υγρα ωστε να μαθει η κυστη να κραταει ποσοτητα υγρων και να μην μου φευγουν...νομιζα οτι το παθαινω απτο κρυο...η απο το αγχος...αλλα τωρα εκει που καθομουν με παρεα και γελουσα ενιωσα υγρη και οτι μου φευγει το κατουρημα....η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο παταει την κυστη αλλα δεν ξερω μου φεινεται καπως δεν μπορω να παω πουθενα και πρεπει να πηγαινω συνεχεια τουαλετα...εχει συμβει σε καμια σε αυτην την εβδομαδα?????:?::?::?::?::?::-(

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα...διανυω την 13η εβδομαδα...εχθες πηγα στο γιατρο και ολα καλα...μονο το μονο προβλημα μου ειναι οτι εκει που καθομαι λερωνω το εσωρουχο μου με ουρα...οταν πηγα εχθες στο γιατρο ηταν το πρωτο π ανεφερα...κοιταξαμε τραχηλο κοιταξαμε αμνιακα υγρα και ολα καλα...μου ειπε οτι να πινω πολλα υγρα ωστε να μαθει η κυστη να κραταει ποσοτητα υγρων και να μην μου φευγουν...νομιζα οτι το παθαινω απτο κρυο...η απο το αγχος...αλλα τωρα εκει που καθομουν με παρεα και γελουσα ενιωσα υγρη και οτι μου φευγει το κατουρημα....η γιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο παταει την κυστη αλλα δεν ξερω μου φεινεται καπως δεν μπορω να παω πουθενα και πρεπει να πηγαινω συνεχεια τουαλετα...εχει συμβει σε καμια σε αυτην την εβδομαδα?????:?::?::?::?::?::-(

Ναι ειχα το ιδιο προβλημα σε λιγο μεγαλυτερη εβδομαδα και νομιζα οτι εσπασαν τα νερα μου γιατι κοιμομουν και ξαφνικα ξυπνησα γιατι αισθανθηκα υγρη. Καλεσα τον γιατρο και μου εξηγησε οτι η κυστη αφηνει ουρα γιατι δεν μπορει να τα συγκρατησει λογω αυξησης και πιεσης απο τη μητρα. Πηγα για υπερηχο και ολα ηταν οκ. Σε ορισμενες γυναικες συμβαινει και εκτος κυησης.

Καλη συνεχεια...!!!

Με το καλο!!!

Η φουρτουνα μου ηρθε...και ξεσηκωσε τον κοσμο μου στις 27/07/2012

Ομοιοπαθούσα...δεν τολμώ να γελάσω, να βήξω, να ζοριστώ λίγο...τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό μου. Είμαι 24 βδομάδα και συμβαίνει περίπου ένα μήνα. Κάνε υπομονή και να πηγαίνεις τουαλέτα να αδειάζει συχνά η κύστη σου!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...