Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ

ΝΑΝΤΙΑ1

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΔΕΡΦΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 6 ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ9.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΜΟΝΟΣ.ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.ΣΤΑ 23ΠΑΤΡΕΥΤΗΚΕ Η ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ.ΠΡΙΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ 3-4ΜΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ?Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ.ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΣΕΙ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΙΟ ΤΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΕΡΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ.ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΑ ΟΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?????????558527z57qveuguu.gif[/code]

Διαφημίσεις

Κριμα τον ανθρωπο θα ελεγα!!!! Γιατι να του φερεται ασχημα?

Ο γονιος ειναι γονιος και απο τη στιγμη που σας μεγαλωσε μονος αξιζει μια καλυτερη μοιρα απο το να ειναι ενα (ενοχλητικο) μπαλακι ανα μεσα στα παιδια του.....

Το προβλημα σου ειναι οτι σας ενοχλει η παρουσια του η σας τη δινει απλα επειδη βολευεται η αδερφη σου?

Δεν υπαρχει η δυνατοτητα να εχει ενα δικο του χωρο, να μη σας ενοχλει και να εχει και την αυτονομια του?

Ειναι μεγαλος σε ηλικια? Εχει αναγκη απο συνεχη φροντιδα? Δε προσφερει καποια βοηθεια η παρουσια του ωστε να μη γκρινιαζει ο αντρας σου, ειδικα αφου ειναι αρρωστος? (με τα παιδια πχ, ο μπαμπας μου ειναι τεραστια βοηθεια για μενα σε ολα, και το μωρο αλλα και για οτι χαρτια και δουλεια μπορεις να φανταστεις)

Δεν μας ειπες πως ειστε τακτοτποιημενοι στο σπιτι.....γιατι ενοχλειται τοσο ο αντρας σου απο την παρουσια του?

Εγω προσωπικα στη θεση σου, με την βοηθεια που εχω απο τον μπαμπα μου ουτε γι αστειο δεν θα αφηνα να μενει στου αδερφου μου........

Εχω βεβαια τρομερη αδυναμια στον μπαμπα μου και ειτε με βοηθουσε ειτε οχι ποτε δεν θα τον αφηνα μονο .....ουτε την μητερα μου φυσικα παρολο που με τρελλαινει, αλλα νομιζω οτι παντα υπαρχουν τροποι να συνυπαρχουμε αρμονικα με τους γονεις μας ...

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Θα συμφωνήσω με την vera.

Ένας δικός του χώρος θα ήταν το καλύτερο για όλους και για τον ίδιο για να μη νιώθει ότι γίνεται βάρος.

Αν είχε έστω και μία γκαρσονιέρα δική του, κοντά σας, θα είχε την ανεξαρτησία του και θα τον φροντίζατε όπως θέλετε... ή μάλλον όπως θέλεις.

Του πατέρα σου του αρέσει που μένει μαζί σας ή με την αδελφή σου; Ο δικός μου ούτε στους χειρότερούς του εφιάλτες δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

ξερω βεβαια πως εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λεγονται.... :roll:

αν μπορειτε καλη μου εχετε τον μπαμπα σου σπιτι σας-αν μπορειτε,αν δε σας χαλαει τη σχεση. Για μενα το βασικο ειναι να μπορω να κοιμηθω το βραδυ,εννοω,να νοιωθω καλα με τη συνειδηση μου. Με τη σχεση που εχω με τους γονεις μου δεν θα μπορουσα να φανταστω εναν τους να μην περναει καλα κι εγω να το ξερω και ν αμην κανω τιποτα γι'αυτο. Ασε την αδελφη σου,ο καθενας πορευεται οπως καταλαβαινει.

συγγνωμη αν ξεπερασα ορια.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 79.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ.ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.ΠΑΡΟΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ.ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΤΑΩ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΜΑΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.ΟΥΤΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ.ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ.ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΑΣ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.Ε ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ???????????ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΑ,ΤΗΣ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ?ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.Ε ΟΧΙ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΗΣΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ????????????????558527z57qveuguu.gif

Διαφημίσεις

Δύσκολη περίπτωση....απο τη μια ο γονιός που τον αγαπάς και τον σέβεσαι απο την άλλη ο σύζυγος και ενας γάμος που κλονίζεται γιατί όσο να' ναι ειναι ενα τρίτο πρόσωπο παρών ανα πάσα στιγμή στην ζωή του ζευγαριού συν μια αδερφή αναισθησία που θα μιλήσει άσχημα στον άνθρωπο προκειμένου να μην τον φορτωθεί.

Και η δική μου γνώμη ειναι οτι καλύτερα να του νοικιάσετε μια γκαρσονιέρα δίπλα σας ωστε να εχει μια αυτονομία και αυτός και εσείς...καλά πάλι εσυ θα το τρως το πακέτο....εαν υπάρχει φυσικά η οικονομική δυνατότητα.

Σκέψου οτι εαν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση που θα καταλήξει....σε 3 ανθρώπους δυστυχισμένους, σε έναν δυστυχισμένο γάμο; Κάτι καλό τουλαχιστον εγω δεν μπορώ να σκεφτώ. Μίλησε με τον μπαμπά σου και εξήγησε του οτι χρειάζεσαι λιγο προσωπικό χώρο με το σύζυγο, πες του πως νιώθεις με ωραίο τρόπο ωστε να μην πληγωθεί. Η αδερφή σου μην περιμένεις να αλλάξει στάση σε καμία περίπτωση.

Κι εγώ έχω τρελή αδυναμία στους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι αν λείψει ο ένας (χτυπάτε ξύλο) θα ήθελα να τον έχω τον άλλον δίπλα μου και βλέπω ότι πάνω-κάτω οι γυναίκες έτσι σκέφτονται. Όμως, γινόμαστε έξαλλες όταν αυτό ισχύσει για τα πεθερικά μας, σωστά; Ποια από μας θα ανεχόταν πεθερό ή πεθερά μέσα στο σπίτι της; Λίγο άδικο μου φαίνεται. Γι΄αυτό θεωρώ ότι η πιο καλή λύση για τους γονείς μας είναι ένα σπιτάκι πολύ κοντά στο δικό μας, να τους φροντίζουμε, να τους χαιρόμαστε αλλά όχι εις βάρος του συζύγου. Αυτό θα θέλαμε κι από εκείνον.

Τώρα με το θέμα της φίλης μας, νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να διαλέξει ο μπαμπάς με ποια κόρη θέλει να μένει, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα να μείνει μόνος. Λογικά, θα θέλει και τις δύο, οπότε και η αδερφή θα αναγκαστεί να το δεχτεί αργά ή γρήγορα. Προς θεού όμως, όχι τσακωμοί, λείπει που λείπει η μαμά, οι υπόλοιποι ας είναι αγαπημένοι.

Φίλιππος 1-9-2006 \\ Ιάσονας 3-3-2009 \\ Σαββίνα και Χρυσήλια 7-1-2010

ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΤΣΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ .ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ.ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ?ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΡΑΚΟΣ ΑΛΛΑ.............................

Αν δεν δεχτεί όμως η αδερφή σου τοτε η μόνη λύση ειναι να μείνει ο μπαμπάς σου κάπου δίπλα σας....αλλιώς δεν σας βλέπω καλά κανεναν σας :(

Κρίμα που η αδερφή σου το παίζει Μήτσος...καλά το εχω ακούσει απο πάρα πολλούς αλλα να μην σε νοιώθει και καθόλου πάει πολύ η αν νοικιάζατε μια γκαρσονιερίτσα να μοιραζόσασταν τα έξοδα....

Ναντια,

πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι αν το αντεχετε οικονομικά να νοικιάσετε μια γκαρσονιέρα για τον πατέρα σας(που εγώ προσωπικά του βγάζω το καπέλο για το ότι σας μεγάλωσε μόνος του) και να μοιραστείτε τα έξοδα με την αδερφή σου.

Έτσι και τη σχέση σου δεν θα υπονομεύσεις και ο πατέρας σου θα νοιώθει σαφώς πιο άνετα.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Νάντια μου δεν μας έχεις πει ακόμα τον λόγο που δεν του νοικιάζετε μια γκαρσονιέρα. Οκ σίγουρα θα είναι οικονομικό το θέμα αλλά σκέψου θα βοηθήσεις εσύ, η αδελφή σου (αισιοδοξώ) και πιστεύω ότι μια σύνταξη θα την παίρνει κι ο μπαμπάς σου διαφορετικά δεν υπάρχει άλλη λύση.

Πιστεύω οτι η αδερφή σου έχει "ξεφύγει"...το λέω επειδή είπες οτι του φέρεται άσχημα...

Αν εσείς δεν μπορείτε να τον κρατήσετε μόνιμα στο σπίτι σου...θα σου πρότεινα να βρείς ένα σπίτί...μία γκαρσονιέρα...πολύ κοντά στο σπίτι σου...ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία αν είναι δυνατόν...και να βρείς μία κοπέλα να τον φροντίζει...αλλά θα την ελέγχεις και θα τον ρωτάς τακτικά όταν θα είναι μόνος του αν του φέρεται καλά...θα επιμένεις...θα του λές οτι αν δεν του φέρεται καλά την αλλάζεις αμέσως..

Αλλά γενικά κάνε ότι πεί η καρδιά σου...

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif