Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παπουτσακια αγκαλιας;

Recommended Posts

γεια σας μαμακουλες!

να σας ρωτησω... ο μικρος μου τωρα θα κλεισει τον 3ο μηνα, εχω δει αυτα τα παπουτσακια αγκαλιας και εχω ξετρελαθει με τα σχεδια τους. Ομως δεν ξερω αν επιτρέπεται να του φορέσω κατι τετοιο απο τώρα. Πειτε μου την γνώμη σας... :cool:

5om2p2.png

sCPfp2.png

Διαφημίσεις

Μα γιαυτο τα λενε αγκαλιας!Γιατι ειναι απο μικρα μεχρι ναρχισουν να περπατανε!Να τα βαλεις φυσικα!και αν παλι δεν αισθανεσαι καλα για σιγουρια ρωτα τον γιατρο σας(λεμε τωρα)!!Ασε που το χειμωνα αμα το βγαζεις μονο με καλτσακια θα κρυωνει!Αρα επιβαλλεται! :lol:

Κι εγώ του είχα φορέσει παπουτσάκια αγκαλιάς σε αυτή την ηλικία.

Είχα βρει ένα πολύ όμορφο ζευγαράκι στα timberland!!!

Φρόντισε μόνο να του είναι άνετα, να μην του στενεύουν το ποδαράκι.

Δεν περπατανε με αυτα. Μονο για ομορφια και ζέστη τα βαζεις. Κι εγω του ειχα βαλει :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

δεν με βολεύουν καθόλου! έχω τουλάχιστον 15 ζευγάρια από δώρα (δεν τα άλλαξα γμτ) και έχω βάλει μόνο σε δύο περιστάσεις, για λίγο. Γκρινιάζει και η μικρή όταν της τα βάζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν. Εγώ λατρεύω τα ολόσομα κορμάκια (πυτζαμάκια) και δεν μου αρέσουν τα μεγαλίστικα ρούχα βέβαια...

g4BDp3.pngyCdLp3.png

δεν με βολεύουν καθόλου! έχω τουλάχιστον 15 ζευγάρια από δώρα (δεν τα άλλαξα γμτ) και έχω βάλει μόνο σε δύο περιστάσεις, για λίγο. Γκρινιάζει και η μικρή όταν της τα βάζω. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν. Εγώ λατρεύω τα ολόσομα κορμάκια (πυτζαμάκια) και δεν μου αρέσουν τα μεγαλίστικα ρούχα βέβαια...

:shock::shock: πανω που θα πηγαινα να τα αγορασω! Λες και ο δικος μου να νιωθει αβολα με αυτα!; Εμενα μου αρεσει να τον ντυνω με παντελονακια, πουκαμισάκια, φουτεράκια...αντρακι κανονικο! ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΆΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΏΣΕΙ :lol:

5om2p2.png

sCPfp2.png

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

• 2 weeks later...
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ. ΑΠΟ ΗΜΕΡΩΝ.ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ.

Μια απο τα ιδια κι εγω της βαζω απο ημερων!!Σπορτεξακια, μποτιτσες,μπαλαρινε!!!Τρελενομαι!!Δεν εχω ακουσει ποτε κατι κακο γι΄αυτα.

Καλα!Τωρα εχω δει και κατι σταρακια μουρλια!!Αν εχει τοσο μικρα θα της τα παρω!! :D:D

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Διαφημίσεις