Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απιστευτος στομαχοπονος!!!

Recommended Posts

καλησπερα..απ τον 4ο μηνα κυησης σιγουρα δυο φορες τον μηνα εχω απιστευτο στομαχοπονο.τωρα ειμαι στον 7ο κ συνεχιζονται.με το που τρωω κατι πχ που να περιεχει σκορδο η κρεμμυδι η να ειναι λαχανικα αυτο ηταν με πιανει μεσα σε πεντε λεπτα..υπαρχει αλλη εγκυουλα που να το αντιμετωπιζει αυτο;;

Διαφημίσεις

καλησπερα..απ τον 4ο μηνα κυησης σιγουρα δυο φορες τον μηνα εχω απιστευτο στομαχοπονο.τωρα ειμαι στον 7ο κ συνεχιζονται.με το που τρωω κατι πχ που να περιεχει σκορδο η κρεμμυδι η να ειναι λαχανικα αυτο ηταν με πιανει μεσα σε πεντε λεπτα..υπαρχει αλλη εγκυουλα που να το αντιμετωπιζει αυτο;;

καταρχην ογιατρος σου τι σου ειπε? εγω εκανα πολλους εμετους ,πονο δεν ειχα για να σου πω, αλλα την χολη σου την κοιταξες μηπως παιζει κατι?

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

οταν του το λεω του γιατρου μου,μου λεει κατι εφαγες κ σε πειραξε κ οντως πριν με πιασει εφαγα κεφτεδες που εχουν κ κρεμμυδι κ σκορδο κ λογω ακινησιας επιδη εχω συσπασεις μαγειρευει η μανα μου κ οποτε τα ειχε τσιμπημενα ολα αυτα..το θεμα ειναι οτι με πιανει τελιως στα ξαφνικα πινω ενα λεμονι κ λιγο malloχ κ μετα απο μιση με μια ωρα υποχωρει..εχω κ απιστευτες καουρες καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου κ τωρα εχουν αυξηθει...την χολη μου οχι δεν την εχω κοιταξει ποτε κ ειδικα τωρα με την ακινησια δεν τολμαω να βγω εξω..

κορίτσι μου δεν ξέρω αν είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης ή όχι,πάντως θα σου πω τι λένε οι γιατροί σε όσους έχουν κάποιο θέμα με το στομάχι...κρεμμύδι,σκόρδο τσιγαριστά γενικα απαγορεύονται..όπως επίσης τα πολλά τηγανιτά κ οι πολλές σάλτσες, τα φύλλα(πιτες δλδ),τα όσπρια (αν πετάξεις όμως το 1ο νερό που θα βράσουν θα είναι οκ) κ τα πικάντικα..αν δεις κάτι ότι σε πειράζε προσπαθησε να το αποφεύγεις..καλή συνέχεια!!

z4WZp2.png

οντως οι πιτες τα χορτα κ γενικα ολα αυτα τωρα στην εγκυμοσυνη με πειραζουν..πρωτα δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα μου αρεσουν κ πολυ αλλα τα χω κοψει..δεν ξερω ισως που μεγαλωνει κ το παιδι κ σπρωχνει το στομαχι τι να πω..ευχαριστω πολυ..

Διαφημίσεις

οντως οι πιτες τα χορτα κ γενικα ολα αυτα τωρα στην εγκυμοσυνη με πειραζουν..πρωτα δεν ειχα κανενα προβλημα ισα ισα μου αρεσουν κ πολυ αλλα τα χω κοψει..δεν ξερω ισως που μεγαλωνει κ το παιδι κ σπρωχνει το στομαχι τι να πω..ευχαριστω πολυ..

ναι ισως ειναι το παιδι που μεγαλωνει ,αλλα εσυ το εχεις απο τον τεταρτο μηνα

ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

καλημερα!!μπορει να μη δεχετε πλεον το στομαχι σου τετοια φαγητα.κανε λιγο υπομονη και αποφυγε λιγο τα χορταρικα και κυριως τα τηγανιτα τσιγαριστα,και γενικα τα πολλα μπαχαρικα.μπαινω και εγω αυριο στον 7ο,και απο την πρωτη βδομαδα ο γιατρος μου μου τα εκοψε.εεεεεε ενταξη εχω κανει και 1-2 παρασπονδιες αλλα μεχρι εκει.αυτες τις φορες που εφαγα δεν με πειραξε τιποτα,αλλα οργανισμος απο οργανισμο διαφερει.εγω τρελενομαι για το μπροκολο και ευτυχος δεν με ενοχλει.δοκιμασε τι σε πειραζει και τι οχι.

ναι ειναι κ αυτο..αλλα ποιο πριν δεν ειχα κανενα προβλημα γιαυτο λεω μαλλον ειναι απ την εγκυμοσυνη..τι να πω ευχομαι να μν με ξανα πιασει..εχω κ τις καουρες τωρα εχουν δυναμωσει..

μπαινω κ γω στο γκρουπ.......

καλα το κρεμμυδι ειδικα.... μια φορα εκανα το λαθος κ εφαγα κ εκανα εμετο....

εγω νομιζω οτι απλα πρεπει να δεις τι σε ενοχλει κ να τ αποφευγεις ή να τρως μικροτερη ποσοτητα. Δδλ εγω πολλες φορες που μαι χαλια το μεσημεριανο μου το τρωω σε 2 δοσεις,μεσα σε 3 ωρες. Προσωπικα με ανακουφιζουν οι μπανανες, δοκιμασες εσυ; κατι θα βρεις να σε χαλαρωνει λιγο.

παντως βρε κοριτσια πραγματικα... σοφη η φυση , δε λεω... αλλα αυτες οι ανακατωσουρες που στο καλο ωφελουν;;;!!! πφφφφφφφφφφφ

Νομίζω από την πολλή ξάπλα, τα υγρά του στομαχιού περνάνε στον οισοφάγο και δημιουργείται ερεθισμός. Αν ανασηκωθείς, λίγο, στο πάνω μέρος του σώματος, με μαξιλάρι, ως προς τον τρόπο που κοιμάσαι, έτσι ώστε τα υγρά του στομαχιού να παραμένουν λόγω βαρύτητας στο στομάχι, σε λίγες μέρες θα δεις αισθητή διαφορά. Ο ερεθισμός που έχει δημιουργηθεί στον οισοφάγο δεν περνάει αμέσως. Τα διάφορα φάρμακα, αλλάζουν την οξύτητα των υγρών, αλλά καταπολεμούν το σύμπτωμα, όχι την αιτία.

Το είχα και εγώ στην εγκυμοσύνη με τις ξάπλες και η μόνη λύση ήταν αυτή που έγραψα παραπάνω. Ήθελα να αποφύγω και τα περιττά φάρμακα.

Κάποια στιγμή είχα έντονες συσπάσεις και νοσηλεύτηκα και για μια δυο μέρες ήμουν τελείως ξαπλωτή - αλφαδιασμένη στο κρεβάτι. Οι καούρες επανήλθαν και έφυγαν ύστερα από κανα-δυο μέρες, αφού πρώτα άλλαξα πάλι την κλίση στο κρεβάτι για να μην είμαι τελείως ξαπλωτή στον ύπνο.

Αυτό για τις καούρες γενικά. Ομολογώ δεν είχα παρατηρήσει να επηρεάζονται από συγκεκριμένες τροφές. Είτε υπήρχε ένα συνεχές κάψιμο, είτε όχι.

Διαφημίσεις

ισως φταιει κ αυτο που ειμαι συνεχεια ξαπλωμενη..εχω τωρα ενα μηνα ετσι λογικο ειναι ποσο να αντεξει κ το στομαχι..σηκωνομαι τρωω στο κρεβατι κ ξαπλωνω κατευθειαν..δν προλαβαινει καν το φαγητο να φτασει στο στομαχι..αλλα κ τι να κανω αφου ετσι πρεπει...της καουρες της εχω μονιμες πλεον τωρα το στομαχι ευχομαι να μην με ξανα πιασει γιατι δν αντεχεται πραγματικα..κ οσο ειμαι ξαπλα ειναι χειροτερα..φερνω σβουρες στο κρεβατι για να μου περασει...τι να πω υπομονη μεχρι τα γεννησω τι αλλο να κανω..μπηκα στον 7ο..μεσα ιανουαριου μπαινω στον μηνα μου κ μετα θα σηκωνομαι υπομονη μονο...