Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

40 και...!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια ανω των 40 που προσπαθειτε....

ξεκιναω 2ο κυκλο με ενεσεις κι ετοιμαζομαι για 2η σπερματεγχυση..

και ΝΑΙ...

ΕΛΠΙΖΩ...........:P:p:p

42 παρακαλω και προσπαθω και εγω!! συνεχιζουμε με ψηλα το κεφαλι και θετικη σκεψηηηηηηηηη!!!!!!:P:p

Διαφημίσεις

αμην.... κι εγω ακομα με σπερμ/σεις προσπαθω... δεν μπηκα σε εξωσωματικες... οι γιατροι παντως ειναι καπως αποτρεπτικοι και ολοι με οδηγουν στην εξωσωματικη... ειμαι καχυποπτη... δεν ξερω... δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα και ομως μου λενε οτι η ηλικια απο μονη της αρκει... θα δειξει...

τωρα ξεκινησα 2ο κυκλο με ενεσεις για διεγερση... αυτα...

αμην.... κι εγω ακομα με σπερμ/σεις προσπαθω... δεν μπηκα σε εξωσωματικες... οι γιατροι παντως ειναι καπως αποτρεπτικοι και ολοι με οδηγουν στην εξωσωματικη... ειμαι καχυποπτη... δεν ξερω... δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα και ομως μου λενε οτι η ηλικια απο μονη της αρκει... θα δειξει...

τωρα ξεκινησα 2ο κυκλο με ενεσεις για διεγερση... αυτα...

Ρόδον, πόσο καιρό προσπαθήσατε φυσιολογικά ?

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Ρόδον, πόσο καιρό προσπαθήσατε φυσιολογικά ?

ειμαι ανυπαντρη και προσπαθω με δοτη....εκανα μια και απετυχε... και τωρα αλλαξα γιατρο και παω για 2η... ανταποκριθηκα πολυ καλα την 1η φορα και δεν εχω καποιο αλλο θεμα. αλλά τους προβληματιζει πολυ η ηλικια...!

εγω παντως θα το παλεψω ετσι, μια χαρα 3 καλα ωαρια εκανα με ηπια δοση φαρμακων...

ειμαι ανυπαντρη και προσπαθω με δοτη....εκανα μια και απετυχε... και τωρα αλλαξα γιατρο και παω για 2η... ανταποκριθηκα πολυ καλα την 1η φορα και δεν εχω καποιο αλλο θεμα. αλλά τους προβληματιζει πολυ η ηλικια...!

εγω παντως θα το παλεψω ετσι, μια χαρα 3 καλα ωαρια εκανα με ηπια δοση φαρμακων...

Το ίδιο και μια φίλη μου, τοδοκίμασε μια φορά αλλά δεν έτυχε... Δεν προσπάθησε ξανά λόγω οικονομικών

Καλά τους γιατρούς όλα τους προβληματίζουν

Δεν θα είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία που θα κάνει παιδί μετά τα 40

Σου εύχομαι καλύ επιτυχία :-P

Nozmp3.pngyF2Vp3.png]

Το ίδιο και μια φίλη μου, τοδοκίμασε μια φορά αλλά δεν έτυχε... Δεν προσπάθησε ξανά λόγω οικονομικών

Καλά τους γιατρούς όλα τους προβληματίζουν

Δεν θα είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία που θα κάνει παιδί μετά τα 40

Σου εύχομαι καλύ επιτυχία :-P

σ ευχαριστω κοριτσι μου,,, απ τη μια σου δινουν κλομιφαινη που στο λεπταινει καπως το ενδομητριο κ μετα οταν τους το λες σου λενε... ε, ναι μην την ξαναπαρεις.. ε, τοτε τι μου την εδωσες? δεν το ηξερες? εγω ειχα ενδομητριο 9 και και μετα εγινε 7,7... τελος παντων.. ολα καλα θα πανε..

Διαφημίσεις